Το κρατικό πάρκο Castlewood στο νομό Σαιντ Λούις

Πεζοπορία, ποδήλατο και άλλα σε αυτό το δημοφιλές πάρκο κατά μήκος του ποταμού Meramec

Το Castlewood State Park είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις της υπαίθρου στην περιοχή St. Louis. Το πάρκο προσφέρει πολλές ανέσεις για τους επισκέπτες, καθώς και όμορφη πανοραμική θέα από τα μπλόφα ψηλά πάνω από τον ποταμό Meramec.

Τοποθεσία και Ώρες

Το Castlewood State Park βρίσκεται σε περίπου 2.000 στρέμματα κατά μήκος του ποταμού Meramec στο Ballwin. Για να φτάσετε στο πάρκο από το Σαιντ Λούις, πάρτε το I-44 δυτικά μέχρι το Highwy 141 στο Valley Park.

Πηγαίνετε βόρεια στις 141 στο Big Bend. Πηγαίνετε αριστερά στο Big Bend, στη συνέχεια αφήστε πάλι στην οδό Reis στην είσοδο του πάρκου. Το State Park του Castlewood είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 30 λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα.

Πεζοπορία, ποδηλασία και ιππασία

Το Castlewood State Park είναι ένα δημοφιλές μέρος για πεζοπορία, ποδηλασία και ιππασία. Το πάρκο έχει οχτώ μονοπάτια διαφόρων διαστάσεων και επίπεδα δυσκολίας. Για τις καλύτερες απόψεις, πεζοπορία στο Trail Scene του Ποταμού ή στο Trail Lone Wolf. Και τα δύο αυτά μονοπάτια αρχίζουν με μια απότομη ανάβαση στην κορυφή των ποταμών bluffs. Από την κορυφή, μπορείτε να δείτε την κοιλάδα του ποταμού Meramec που εκτείνεται περίπου 200 πόδια πιο κάτω.

Το μονοπάτι του ποταμού Scene είναι λίγο μεγαλύτερο από τρία μίλια. Το πρώτο μίλι ακολουθεί κατά μήκος της κορυφής των ποταμών bluffs. Στη συνέχεια, κατεβαίνει στην κοιλάδα του ποταμού για τα υπόλοιπα δύο μίλια. Το μονοπάτι Lone Wolf είναι ένας βραχύτερος βρόχος 1,5 μιλίων που κατεβαίνει από τα bluffs πίσω στο μονοπάτι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα μονοπάτια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που επιτρέπουν την ιππασία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Castlewood State Park.

Παιδική χαρά και πικνίκ

Το πάρκο εξυπηρετεί επίσης τις οικογένειες. Υπάρχει παιδική χαρά κοντά στο γραφείο του πάρκου και στους χώρους στάθμευσης. Για όσους θέλουν να κάνουν πικ-νικ, υπάρχουν 50 μικρές τοποθεσίες σε όλο το πάρκο. Κάθε περιοχή διαθέτει τραπέζι πικνίκ και σχάρα με κάρβουνο. Μεγαλύτερες ομάδες μπορούν να νοικιάσουν ένα από τα δύο καταφύγια πικνίκ κοντά στην παιδική χαρά.

Τα καταφύγια πικνίκ διαθέτουν σχάρες bar-b-que, σιντριβάνια νερού και μπάνια.

Στο νερό

Για όσους απολαμβάνουν το νερό, το πάρκο διαθέτει ράμπα για πρόσβαση στον ποταμό Meramec στην οδό Kiefer Creek Road. Η πρόσβαση είναι για μικρά σκάφη jon, καγιάκ και κανό. Η αλιεία επιτρέπεται κοντά στη ράμπα πρόσβασης και σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες κατά μήκος των ποταμών Scene, Stinging Nettle και Al Foster. Δεν υπάρχουν καθορισμένες περιοχές κολύμβησης στο Castlewood Park.

Παγκόσμιο Ιερό Πτηνών

Το Castlewood State Park βρίσκεται δίπλα σε ένα άλλο δημοφιλές αξιοθέατο του St. Louis. Το World Bird Sanctuary , ένα από τα κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα στο St. Louis , βρίσκεται νότια του πάρκου. Το ιερό φροντίζει για τραυματισμένους φαλακρούς αετούς, γεράκια, κουκουβάγιες και άλλα αρπακτικά πουλιά. Είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ.