Οκλαχόμα Σίτι Φεστιβάλ των Τεχνών 2018

Είναι μια γιορτή για τα μάτια και την ψυχή

Μια εκδήλωση που πρωτοεμφανίστηκε το 1967 και αποτελεί ετήσια εκδήλωση της άνοιξης για την Οκλαχόμα Σίτι, το Φεστιβάλ Τεχνών διαρκεί έξι ημέρες στο κέντρο της πόλης. Το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμας υποστηρίζει αυτή την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στο Bicentennial Park στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα μπροστά από το Civic Center Music Hall. Οι εικαστικοί καλλιτέχνες από όλο το έθνος συνδυάζονται με επιδόσεις και μαγειρικές καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν μια καταπληκτική εορτή της Οκλαχόμα για τα μάτια και την ψυχή, καθώς και μια πραγματική γιορτή τροφίμων.

Το φεστιβάλ, το οποίο γενικά αντλεί περίπου 750.000 άτομα, περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Τέχνες: Οπτική, Απόδοση και Μαγειρική

Μια καλλιτεχνική εκδήλωση που περιλαμβάνει all-inclusive, το Oklahoma City Festival διαθέτει κάτι περισσότερο από απλά εικαστική τέχνη που περιλαμβάνει γλυπτική, πίνακες ζωγραφικής και έπιπλα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών επιδόσεων με τρία στάδια ασπρόμαυρων εμφανίσεων. Και αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε την απίστευτη ψυχαγωγία στο δρόμο.

Το φεστιβάλ δίνει έμφαση στις διεθνείς γεύσεις της Food Row και κάθε πωλητής τροφίμων συνεργάζεται με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Θα βρείτε παραδοσιακά φαγητά όπως φράουλες Newport, ινδικά tacos, σάντουιτς κοτόπουλου κοτόπουλου, tacos Baja και πουτίγκα ψωμιού τεκίλα.

Για τα παιδιά

Αυτό το φεστιβάλ τέχνης δεν είναι μόνο για ενήλικες. Μην ανησυχείτε. Τα παιδιά δεν θα βαρεθούν. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν τόσα πολλά ειδικά για τις οικογένειες. Συμμετέχοντας στις δημιουργίες που βλέπουν, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν αφίσες, να διερευνήσουν τη δημιουργία αγγειοπλαστικής και να ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους.

Υπάρχει επίσης ένα "Young-At-Art Mart" με προσιτές καλλιτεχνικές αγορές που είναι αποκλειστικά για τα παιδιά.

Το φεστιβάλ του 2018

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Τεχνών του Oklahoma City το 2018 είναι δωρεάν. Διεξάγεται από τις 24 έως τις 29 Απριλίου, από Τρίτη έως Κυριακή. Από την Τρίτη έως το Σάββατο, οι ώρες είναι από τις 11 π.μ. έως τις 9 το βράδυ. Οι ώρες της Κυριακής είναι από τις 11 π.μ.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα

Έχετε την επιλογή σας από πολλές επιλογές γύρω από το ξενοδοχείο, που απέχουν λιγότερο από 1,6χλμ. Από το Bicentennial Park. Μερικές δυνατότητες, μεταξύ των καλύτερων στην πόλη της Οκλαχόμα , περιλαμβάνουν: