Τα φρέσκα αρτοποιεία στο Μπέρκλεϊ

Ο East Bay φιλοξενεί μερικά φανταστικά εστιατόρια όλων των ειδών. Από την εθνοτική κουζίνα στο εξαιρετικό φαγητό υψηλής ποιότητας, το Berkeley έχει το δίκαιο μερίδιό του σε μεγάλες επιλογές σε σχεδόν κάθε κατηγορία εστιατορίων. Μερικές φορές, όμως, ένα ζαχαροπλαστικό, κέικ ή cupcake είναι ακριβώς το μόνο πράγμα που ακούγεται σαν να χτύπησε το σημείο. Μην ανησυχείτε. Η μαγειρική αριστεία του Berkeley εκτείνεται στα αρτοποιεία του. Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για μερικές από τις επιλογές μου από τα καλύτερα αρτοποιεία της πόλης.

Το αγαπημένο σας δεν έκανε την περικοπή; Γνωρίστε ένα υπέροχο νέο κόσμημα που αξίζει μια θέση στη λίστα; Πιάστε μου ένα email και με ενημερώστε!

Τα γλυκά του Masse

Το Masse's είναι ίσως το πιο γνωστό για τα υπέροχα και όμορφα μακαρόνια του, τα οποία έρχονται σε διάφορα χρώματα και γεύσεις. Αυτό δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να προσφέρουν, όμως, και η ποικιλία των δημιουργικών και όμορφα προετοιμασμένων αρτοσκευάσματα και κέικ αξίζει να επιστρέψει ξανά και ξανά. Αν χρειαστεί να παραγγείλετε μια τούρτα για μια ειδική εκδήλωση, η Masse's είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά να είστε βέβαιος να καλέσετε εκ των προτέρων και να βεβαιωθείτε ότι έχουν αρκετή ειδοποίηση.

Φούρνο τετράνου

Για αρκετά χρόνια, εργάστηκα λίγες πόρτες κάτω από το Αρτοποιείο Αρτοποιείο και συχνά απολάμβανα αυτό που είχε να προσφέρει. Όπως πολλοί άλλοι, ήμουν λυπημένος που άκουσα να κλείνει και ήταν λίγο σκεπτικός σχετικά με το νέο φούρνο που έρχεται να το αντικαταστήσει. Ευτυχώς, το φούρνο Fournee έχει αποδειχθεί εξαιρετικό. Αν και δεν έχει την ίδια ακριβώς διάθεση ή προσφορές όπως το έκανε η Αρτοποιία, είναι εξαιρετική από μόνη της.

Καλύτερα ακόμα, σερβίρει πίτσα πέντε ημέρες την εβδομάδα! Εάν είστε στη γειτονιά ή είστε fan του πρώην αρτοποιείου που δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει αυτή την πίστη, σταματήστε - αξίζει πραγματικά μια επίσκεψη.

Sweet Adeline Bakeshop

Το Sweet Adeline είναι ανοιχτό καθημερινά και σερβίρει ποικιλία γλυκών και αλμυρών λιχουδιών.

Οι αλμυρές επιλογές σημαίνουν ότι αξίζει μια επίσκεψη οποιαδήποτε στιγμή, όχι μόνο για ένα πρωινό ζαχαροπλαστικής ή μια περιστασιακή γλυκιά απογευματινή θεραπεία. Σερβίρονται επίσης σάντουιτς για μεσημεριανό γεύμα και ποικιλία ποτών. Με άλλα λόγια, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε για ένα πλήρες γεύμα και όχι μόνο για να αρπάξει ένα μπισκότο ή κρουασάν για να πάει. Πωλούν επίσης ολόκληρα κέικ, μερικά από τα οποία είναι εποχιακά, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή εάν χρειάζεστε ένα κομψό και γευστικό επιδόρπιο τελευταίας στιγμής για ένα πάρτι ή μια εκδήλωση.

La Farine Αρτοποιία (τοποθεσία Μπέρκλεϊ)

Η λεωφόρος Solano είναι γνωστή για τα εξαιρετικά καλά καταστήματα της και η La Farine Bakery δεν αποτελεί εξαίρεση. Μερικές από τις τιμές μπορεί να φαίνονται λίγο υψηλές, αλλά τα προϊόντα αξίζουν καλά. Καταφέρνουν να είναι τόσο γευστικά όσο και όμορφα. Οι γεύσεις εδώ τείνουν να είναι στερεές, κλασικές γεύσεις παρά τις μερικές φορές τρελές και πειραματικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε σε άλλα αρτοποιεία της περιοχής. Αυτό δεν είναι κακό, όμως - μερικές φορές οι κλασικοί, που εκτελούνται τέλεια, είναι ακριβώς αυτό που χτυπά το σημείο. Παρόλο που προηγουμένως έκαναν γαμήλια κέικ, αυτό δεν συμβαίνει πλέον, οπότε μην υπολογίζετε ότι μπορείτε να παραγγείλετε ένα από αυτό το συγκεκριμένο αρτοποιείο.

Hopkins οδό αρτοποιίας

Το Hopkins Street Bakery, που βρίσκεται σε αυτό το υπέροχο συγκρότημα καταστημάτων στην οδό Hopkins, άλλαξε την ιδιοκτησία πριν από λίγα χρόνια.

Ενώ μερικοί λένε ότι η ποιότητα έχει μειωθεί αισθητά, θεωρώ ότι είναι τόσο καλή όσο ποτέ - και ως εκ τούτου αξίζει μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο! Έχουν μια μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα, κέικ, μπισκότα και ψωμιά που είναι διαθέσιμα για άμεση αγορά. Για ειδικές περιστάσεις και εκδηλώσεις, όπως γάμους, μπορείτε να παραγγείλετε συνήθη κέικ από υλικά υψηλής ποιότητας και φρέσκα φρούτα από την κοντινή αγορά Monterey.

Nabolom Συλλογική Αρτοποιία

Εάν είστε vegan ή χρειάζεστε (ή απλώς προτιμάτε) να αποφύγετε τη γλουτένη, αλλά δεν μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας να σταματήσετε νόστιμα ψημένα προϊόντα, το Nabolom Collective Bakery είναι το μέρος για να πάτε! Έχουν αρκετά λιχουδιές που είναι είτε χωρίς γλουτένη είτε vegan και ακόμη και μερικές επιλογές που είναι και οι δύο. Εάν οι διαιτητικές επιλογές σας είναι πιο ανοιχτές, υπάρχουν και πολλές παραδοσιακές επιλογές αρτοποιίας εδώ - δεν θα περιοριστείτε μόνο σε επιλογές χωρίς γλουτένη ή vegan.

Χάρη στην τοποθεσία του στην γοητευτική γειτονιά του Elmwood, θα έχετε επίσης πολλές επιλογές για τα μέρη στο κατάστημα-παράθυρο καθώς περπατάτε γύρω απολαμβάνοντας τα ψημένα σας προϊόντα.

Αγάπη με την πρώτη ματιά

Η αγάπη στο First Bite είναι ένα από εκείνα τα γραφικά, χαριτωμένα μικρά μέρη που μπορείτε να ζήσετε στην περιοχή εδώ και χρόνια χωρίς ποτέ να το γνωρίζετε. Είναι τοποθετημένο λίγο μακριά, αρκετά ώστε να μην το βλέπετε αν δεν το αναζητάτε ειδικά. Με αυτό είπε, αξίζει να ψάχνετε. Τα ψημένα αγαθά εδώ είναι απολύτως νόστιμα, και οι γεύσεις τείνουν να είναι δημιουργικές, αλλά όχι πάνω από την κορυφή. Η επιλογή είναι πιο περιορισμένη από ό, τι σε πολλά άλλα αρτοποιεία. θα βρείτε τον εαυτό σας επιλέγοντας κυρίως από μια ποικιλία από cupcakes και φέτες κέικ. Οι διαθέσιμες γεύσεις αλλάζουν καθημερινά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος να σταματήσετε, αν βρίσκεστε στην περιοχή.

La Bedaine

Η La Bedaine είναι κάτι περισσότερο από ένα αρτοποιείο. Προσφέρει επίσης μερικές μεγάλες επιλογές για βαρύτερα γεύματα, όπως γαλλικά αγαπημένα όπως ratatouille, bourguignon και coq au vin. Εκτός από αυτά τα πλούσια πιάτα, όμως, θα βρείτε επίσης διάφορες ψημένες επιλογές που τείνουν να κολλήσουν με το συνολικό γαλλικό θέμα του εστιατορίου. Οι επιλογές σας θα περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, μια πικάντικη πάστα, μια λαχταριστή αχλαδιού ή ένα σοκολάτα.

Sconehenge

Αν είστε σαν εμένα, μπορεί να είστε πιο εξοικειωμένοι με το Sconehenge ως μάρκα scones και scone μίγματα που πωλούνται στα καταστήματα παρά ως πλήρες αρτοποιείο (και εστιατόριο!) Από μόνη της. Εάν έχετε τη διάθεση για ένα μεγάλο μεξικάνικο πρωινό, αυτό είναι το μέρος που θα έρθετε. Αυτό μπορεί να μην είναι αυτό που γενικά θα περίμενε κανείς να τρώει σε ένα εστιατόριο της εταιρείας που είναι τόσο γνωστό (και ονομάστηκε) για τα scones του, αλλά μερικές φορές scones και μεγάλη μεξικάνικη πρωινό φαγητό πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ό, τι νομίζετε.

Vital Vittles

Το Vital Vittles επικεντρώνεται περισσότερο στα ψωμιά από τα αρτοσκευάσματα, τα κέικ και τα cupcakes που μπορείτε να βρείτε σε πολλά άλλα αρτοποιεία της περιοχής. Αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε. Τα ψωμιά εδώ είναι όλα κατασκευασμένα από οργανικά δημητριακά ολικής αλέσεως με υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια εξηγεί τη μεγάλη γεύση του ψωμιού και γιατί μπορείτε εύκολα να το βρείτε σε πολλά καταστήματα στην περιοχή του κόλπου.