Επαναφορά εκδηλώσεων διακοπών στο κέντρο της πόλης 2017

Παρέλαση, Φωτισμός Δένδρων, Τραγουδήστε Μαζί και Περισσότερα

Το Reston είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές. Το Reston Town Center φιλοξενεί πολλές δραστηριότητες διακοπών, όπως παραθεριστική παρέλαση, επισκέψεις με το Santa, τελετή φωτισμού Χριστουγέννων και πολλά άλλα. Η κοινότητα Reston ξεκινά την εορταστική περίοδο με μια γιορτή πλήρους ημέρας την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών. Ακολουθεί το πρόγραμμα ειδικών εκδηλώσεων στο Reston Town Center καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών. Όλα τα γεγονότα είναι βροχή ή λάμψη.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Δεκέμβριο στο κέντρο της πόλης Reston

Παγοδρόμιο παγοδρομίου
Ανοιχτό κάθε μέρα για δημόσιο πατινάζ μέχρι τον Μάρτιο. Τηλεφωνική γραμμή άμεσης παγοδρομίας: (703) 709-6300 και περισσότερες πληροφορίες στο www.restontowncenter.com.

Οι διακοπές είναι εδώ!
Μέσα στο Δεκέμβριο, το Reston Town Center θα φιλοξενήσει παραστάσεις μουσικής και χορού από κοινοτικές ομάδες στην πλατεία Fountain Square και θα περπατήσει στην Market Street. Οι βόλτες με άμαξα είναι προγραμματισμένες για τα Σάββατα τον Δεκέμβριο από τις 4:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. Όλα τα έσοδα ωφελούνται από τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. $ 5 ανά άτομο, παιδιά 5 και κάτω βόλτα χωρίς ενήλικες. Το σημείο αναχώρησης είναι η πλατεία Market Street 11900 μπροστά από τα Talbots.

Κοινοτικές παραστάσεις: καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, το Reston Town Center θα φιλοξενήσει παραστάσεις μουσικής και χορού από κοινοτικές ομάδες στην πλατεία Fountain και στο Promenade.

Το Reston Town Center είναι ένα εμπορικό κέντρο με περισσότερους από 50 λιανοπωλητές, 35 εστιατόρια και κινηματογράφο 13 ταινιών. Βρίσκεται στη διασταύρωση του περιοδικού Reston Parkway και του New Dominion Parkway στο Reston, VA

Διαβάστε περισσότερα για τα Χριστούγεννα στη Βόρεια Βιρτζίνια