Παραδοσιακά καλοκαιρινά καταλύματα - Κατασκηνώσεις ημέρας και κατασκηνώσεις προσκόπων

Αυτό το καλοκαίρι - κολύμπι, αθλητισμός, χειροτεχνία και φίλοι

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Αυτά τα στρατόπεδα έχουν γενικά προγράμματα που περιλαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες όπως αθλήματα, κολύμβηση, εκδρομές, χειροτεχνία και τέτοια. Τα στρατόπεδα έρευνας περιλαμβάνονται επίσης εδώ. Ορισμένα είναι κατασκηνώσεις ημέρας, και μερικά είναι κάμπινγκ (ύπνο-μακριά). Παρατίθενται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

Ακαδημία Αριζόνα Ακαδημία Φρουράς Αριζόνα στρατόπεδο
«Το πρόγραμμα Summer Guards Youth (SYG) της Ακαδημίας Αριστοφάνων της Αριστοκρατίας είναι σχεδιασμένο να είναι ένα εισαγωγικό πρόγραμμα για φοιτητές, ηλικίας 5-14 ετών, οι οποίοι είναι νέοι στη δραστηριότητα της φρουράς.

Το πρόγραμμα αυτό διδάσκει τις βασικές αρχές του εξοπλισμού φρουράς χρώματος και της κίνησης ενώ παράλληλα δημιουργεί εμπιστοσύνη, χαρακτήρα και αυτοεκτίμηση σε κάθε μαθητή. Είναι μια ενεργή, υγιής, ασφαλής και διασκεδαστική δραστηριότητα που αποτελεί μέρος των θερινών μηνών ».

Κορίτσια αγοριών και κοριτσιών του μεγαλύτερου Scottsdale
"Τα παιδιά και οι έφηβοι τοποθετούνται σε κατάλληλες ηλικιακές ομάδες και συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων διασκέδασης .... Οι οργανωμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τέχνες και βιοτεχνίες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αίθουσες παιχνιδιών, κοινωνική αναψυχή, ευκαιρίες εκμάθησης, εκδρομές στην περιοχή κ.α. , εκθέσεις ταλέντων, προσκεκλημένοι ομιλητές, μαθήματα εμποδίων, χοροί, πικνίκ, παγωτά, ημερήσιες εκδρομές κ.α. Οι εκδρομές στο χώρο περιλαμβάνουν κολύμπι, μουσεία, μπόουλινγκ, γκολφ και πολλά άλλα.

Κορίτσια αγοριών και κοριτσιών του μητροπολιτικού Φοίνιξ
Τα προγράμματα κατασκήνωσης Καλοκαιρινής Ημέρας είναι διαθέσιμα πέντε ημέρες την εβδομάδα από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και είναι διαθέσιμα για συνεδριάσεις μιας εβδομάδας έως τριών εβδομάδων.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία BGCMP της διασκέδασης με σκοπό? Να είναι μεγάλη, να κάνει καλό? Υγιείς επιλογές; και η ακαδημαϊκή επιτυχία, οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σε περισσότερες από 10 τοποθεσίες στο μετρό Φοίνιξ.

Κορίτσια αγοριών και κοριτσιών της Ανατολικής κοιλάδας
"... διασκεδαστικές, ασφαλείς και προσιτές δραστηριότητες σε 12 διαφορετικές τοποθεσίες στην East Valley.

Κάθε Boys & Girls Club της Ανατολικής Κοιλάδας έχει τα δικά της μοναδικά προγράμματα, εκδρομές και δραστηριότητες σχεδιασμένες και διεξάγονται από το επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας .... Το Summer Valley Summer Program δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και εμπλουτιστικό και οι νέοι μπορούν να λάβουν μέρος σε εκδρομές στην ύπαιθρο , κολύμβηση, προγράμματα ανάγνωσης, καλοκαιρινές και αθλητικές κλινικές νεολαίας. Το μεσημεριανό γεύμα παρέχεται και πρωινό και σνακ σε μερικές περιοχές. "

Ημέρα Κάκτου
Το Cactus Day Camp είναι το μέρος όπου η παραδοσιακή κατασκήνωση ημέρας έρχεται στην έρημο. Παρέχουμε ένα πρόγραμμα πλήρους ημέρας πέντε ημέρες την εβδομάδα για 2, 4, 6 ή 8 εβδομάδες όπου η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας στον αριθμό 1, ενθαρρύνουμε τις φιλίες, ενθαρρύνουμε τον υγιεινό τρόπο ζωής και η διασκέδαση του παιδιού σας είναι απεριόριστη. Η εμπειρία Cactus είναι να δοκιμάζετε νέα πράγματα και να αποκτάτε νέες δεξιότητες σε ένα συναισθηματικά και φυσικά ασφαλές και μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, κερδίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία και την αίσθηση του ανήκειν. "K-8η τάξη.

Κάμπινγκ Geronimo
Boy Scout Camp, που βρίσκεται βόρεια του Payson, στο Mogollon Rim. Κολύμπι, γυρίσματα, πεζοπορία, τοξοβολία και πολλά άλλα. Αξιολογήστε τα μαθήματα.

Κάμπινγκ Kierland
Στο Westin Kierland Resort & Spa στο Scottsdale. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών. Τα παιδιά περνούν την ημέρα τους με την ομάδα FUN του Resort, εξερευνώντας τους καταπράσινους χώρους του θέρετρου και συμμετέχοντας σε μοναδικές τεχνικές και δραστηριότητες.

Κάθε μέρα το στρατόπεδο θα περιλαμβάνει μία από τις ειδικές εκδηλώσεις του Resort, όπως το δημοφιλές πρόγραμμα Kids in the Kitchen, όπου οι κατασκηνωτές κάνουν παπούτσια και κάνουν μπισκότα σοκολάτας στην επαγγελματική ζαχαροπλαστική. Άλλα ειδικά γεγονότα περιλαμβάνουν ζωγραφική αγγειοπλαστικής, LEGOmania και πικνίκ αρκουδάκι. Ωρα για πισίνα. Κατασκηνώσεις πλήρους ή μισής ημέρας

Κατασκήνωση Raymond
Boy Scout Camp βρίσκεται 30 μίλια από το κέντρο της πόλης Flagstaff. "Το πρόγραμμα μας παρέχει πισίνα, χειροποίητα έπιπλα, πλήρες σπορ γυρίσματα, όπως γυρίσματα κυνηγετικών όπλων, Scoutcraft ramada, ένα υπέροχο πρόγραμμα COPE και μια υπέροχη υπηρεσία Επιτρόπων! Ειδικά προγράμματα διατίθενται για κάθε ηλικία Scout από 11 έως 18."

Camp Swift Overnight Camp
"... παροχή οικονομικά μειονεκτούσας νεολαίας με εμπειρία κατοικημένης θερινής κατασκήνωσης δωρεάν ... παρέχουμε στους κατασκηνωτές και τους συμβούλους τα θρεπτικά γεύματα, τη σωματική άσκηση και ένα ασφαλές περιβάλλον για να μάθουν και να παίξουν - όλα με παράλληλη προώθηση θετικών σχέσεων καθοδήγησης μεταξύ της νεολαίας και των εφήβων.

Οι δραστηριότητες καθοδηγούνται από εθελοντές υψηλού σχολείου και πανεπιστημίου που δρουν ως πρότυπα για τη λήψη θετικών επιλογών στην υγεία, τη σωματική άσκηση και τη συμπεριφορά. Οι συνεδριάσεις μας στο Overnight Camp είναι συνήθως 5 ημέρες και 4 διανυκτερεύσεις και πραγματοποιούνται σε μια πανέμορφη, ιδιόκτητη εγκατάσταση κατασκήνωσης στο Prescott, AZ. Κάθε σύνοδος, έχουμε περίπου 150 3ο-6ο κατασκηνωτές, 55 εφήβους συμβούλους και 45 επιπλέον εθελοντές ηλικίας και ενηλίκων .... "

Κατασκήνωση Theodore Roosevelt
Το Boy Scout Camp βρίσκεται ανατολικά του Payson, κατά μήκος των όχθες του Christopher Creek. BB όπλο και σειρά τοξοβολίας. Το στρατόπεδο Theodore Roosevelt / RC Scout Ranch είναι το σπίτι του κατασκηνωτικού κάμπιου Cub Scout του Συμβουλίου του Grand Canyon.

Στρατόπεδο Coyote
Το Pointe Hilton Squaw Peak Resort προσφέρει κατασκηνώσεις πλήρους και μισής ημέρας για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. «Κάθε μέρα του Camp Coyote επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα όπως« Οι φίλοι της ερήμου »και« Ημέρα της Αριζόνα ». Κάθε δραστηριότητα έχει ως στόχο την εκπαίδευση των παιδιών στην πολύχρωμη Δυτική λαογραφία, τον πολιτισμό και τη γεωγραφία της Αριζόνα. το κυνήγι των βέλη, το κτίσμα, και πολλά άλλα. " Εποπτευόμενος χρόνος κολύμβησης και πισίνας στο πάρκο νερού του ποταμού Ranch, τεσσάρων στρεμμάτων του θέρετρου.

Φιλικό στρατόπεδο πεύκων
Για τα παιδιά 6 έως 13 που πραγματοποιήθηκε στα βουνά Bradshaw της Αριζόνα στο Prescott. "... προσφέρουμε ένα παραδοσιακό πρόγραμμα πάνω από 30 δραστηριότητες. Οι κατασκηνωτές από όλο τον κόσμο επιλέγουν από μια λίστα που περιλαμβάνει ιππασία, θαλάσσιο σκι, αναρρίχηση, αθλήματα, τέχνες, καλές τέχνες, κατοικίδια ζώα, πεζοπορία, κανό και καγιάκ. πολύ περισσότερο."

Ακούστηκε ο Pueblo
Ο Πειραιώς του Αναγνώστης Ποιότητας είναι ένα στρατόπεδο προσκόπων που βρίσκεται στο 1901 East Dobbins Road στο Φοίνιξ. Οι Cub Scouts & Webelos τριήμερη εμπειρία κατασκηνώσεων περιλαμβάνουν τοξοβολία, πιστόλια BB, χειροτεχνία, κολύμπι, παιχνίδια και αθλήματα.

Φανταστείτε αυτό το θερινό στρατόπεδο
Πολλά προγράμματα κατασκηνώσεων για να διαλέξετε για παιδιά ηλικίας 3 ετών μέσα από τη δημοτική σχολική ηλικία. Τόσο πρωινά όσο και απογευματινά στρατόπεδα. Βρίσκεται στην Εκκλησία των Μεθοδιστών του Paradise Valley.

Lake Pleasant Aquatics & Camping Φύση
Boy Scout Camp, άτομα ή με στρατεύματα, που βρίσκονται στο Desert Outdoor Center στην ανατολική πλευρά της λίμνης Pleasant είκοσι μίλια βορειοδυτικά της κοιλάδας. Θαλάσσια σπορ, ψάρεμα, γεωλογία.

Το στρατόπεδο νέων Αγίου Ιωσήφ
Οι εβδομαδιαίες περιηγήσεις στο στρατόπεδο προσφέρουν παιδιά από 8 έως 15 πολλές δραστηριότητες, όπως τοξοβολία, ιππασία, καγιάκ, αναρρίχηση, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, αστρονομία και τέχνες και βιοτεχνίες. Το στρατόπεδο νεολαίας του Αγίου Ιωσήφ, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στο Tempe, διοικεί το μη στρατολογικό στρατόπεδο σε 20 στρέμματα ψηλών πεύκων στη βόρεια Αριζόνα.

YMCA Camp Sky-Y
Το Camp Sky-Y προσφέρει τέχνες και χειροτεχνία, κεραμικά, paintball, αναρρίχηση, φωτογραφία, ποδηλασία βουνού, ημερήσια και βραδινή πεζοπορία, υπαίθριες δεξιότητες διαβίωσης, χορός, κολύμπι, παιχνίδια, σπορ και πρωινό παρεκκλήσι.

YMCA Day Camp
Δώδεκα τοποθεσίες στην περιοχή του Greater Phoenix προσφέρουν ημερήσια προγράμματα κατασκηνώσεων και μαθήματα για παιδιά και οικογένειες όλων των ηλικιών.

YMCA Family Camp
Οι οικογένειες όλων των μακιγιάζ και των ηλικιών απολαμβάνουν κάμπινγκ με άλλες οικογένειες. Οι δραστηριότητες σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορείτε να είστε τόσο απασχολημένοι όσο θέλετε. "Οι δραστηριότητες σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορείτε να είστε τόσο έξυπνοι όσο επιθυμείτε είτε να κάτσετε και να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο. Συνήθως υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες που το προσωπικό του στρατοπέδου θα οδηγήσει για τα παιδιά σχολικής ηλικίας (ηλικίας 5-8 ετών) ο πατέρας μπορεί να κάνει κάτι μαζί.Οι μεγάλες περιπέτειες και οι δραστηριότητες του Sky-Y διεξάγονται για παιδιά ηλικίας 2-8 ετών και συμβαίνουν το πρωί.Τα παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω είναι ευπρόσδεκτα να υπογράψουν και να απολαύσουν δραστηριότητες με ή χωρίς τους γονείς τους.

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ