Τα βασικά στοιχεία της Boutique Bibbidi Bobbidi της Disney World

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Boutique Bibbidi Bobbidi

Η Bibbidi Bobbidi Boutique είναι ένα σαλόνι στο Disney World αφιερωμένο στη δημιουργία μαγικών πινέλων Disney Princess εγγυημένη για να ευχαριστήσει κάθε μικρό κορίτσι. Η Boutique Bibbidi Bobbidi προσφέρει τρία διαφορετικά στυλ makeover για να διαλέξετε και διαθέτει μερικές από τις πιο αγαπημένες Princesses της Disney, όπως η Snow White, η Σταχτοπούτα, η Aurora, η Belle, η Tiana, η Rapunzel, η Merida και η Jasmine. Ανάλογα με το πακέτο που αγοράζετε, η δική σας Fairy Godmother θα ολοκληρώσει τον μαγικό μετασχηματισμό σε περίπου μισή ώρα.

Νέος! Εάν το παιδί σας είναι ένας ανεμιστήρας Frozen , μπορεί να βιώσει μια μεταμόρφωση βασισμένη στην αγαπημένη του πριγκίπισσα ή βασίλισσα Arendelle. Τα δύο διαθέσιμα πακέτα περιλαμβάνουν hairstyles Anna ή Elsa με πλεκτό κομμάτι μαλλιών, αξεσουάρ μαλλιών με νιφάδα χιονιού, μακιγιάζ με πολύτιμα λουλούδια προσώπου, φύλλο πριγκίπισσας, βερνίκι νυχιών και ένα γεμιστό παιχνίδι Olaf 12 ". Το πακέτο Disney Frozen Crown περιλαμβάνει μια φορεσιά Anna ή Elsa Οι κατεψυγμένες μακιγιάζ ξεκινούν από πάνω από $ 100.

Η Boutique Bibbidi Bobbidi δεν είναι μόνο για τα κορίτσια! Καταγράψτε τον αγαπημένο σας νεαρό για ένα ιππόδρομο makeover, το οποίο περιλαμβάνει πολύχρωμο τζελ μαλλιών με κομφετί και δροσερό σπαθί και ασπίδα. Το πακέτο αγοριών "Knight" είναι μια μεγάλη συμφωνία, ξεκινώντας από μόλις 19,95 δολάρια και προσφέρεται και στις δύο θέσεις Bibbidi Bobbiti Boutique.

Η διαδικασία κατασκευής

Αν έχετε επιλέξει το deluxe Package Package, το κοριτσάκι σας θα επιλέξει την Disney Princess που θέλει να είναι και θα μεταφερθεί στο dressing room για ένα νέο πριγκίπισσα φόρεμα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Στη συνέχεια, θα ανατεθεί η δική της Fairy Godmother και το makeover σταθμό. Μπορείτε να επιλέξετε από τρία πακέτα για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, που κυμαίνονται από την παραδοσιακή στυλ της Σταχτοπούτας μέχρι την πλήρη με ένα σπινθηρισμένο τιάρα, σε μια διασκέδαση και funky pop πριγκίπισσα με πολύχρωμες επεκτάσεις μαλλιών και λαμπερά κλιπ μαλλιών Mickey.

Το makeover ξεκινάει με τα μαλλιά και οι Νεράιδες Νεράιδες είναι θαυμάσια στη δημιουργία τέλειων στυλ τελευταίας στιγμής - μόλις τελειώσει το νέο σας κομμωτήριο θα διαρκέσει μέχρι να το ξεπλύνετε. Αφού ολοκληρωθεί το χτένισμα, η μικρή σας πριγκίπισσα θα λάβει ένα ελαφρύ παλτό μακιγιάζ με γκλίτερ και μια επιλογή από καθαρό μπλε ή ροζ βερνίκι νυχιών. Ο τελικός ψεκασμός της σκόνης pixie, και το makeover είναι πλήρες. Όλοι οι μετασχηματισμοί γίνονται «μακριά» από έναν καθρέφτη και η τελική αποκάλυψη είναι μαγική και δραματική.

Όλα τα μακιγιάζ, τα βερνίκια νυχιών και τα αξεσουάρ μαλλιών παρουσιάζονται στην πριγκίπισσα σας σε μια όμορφη ροζ τσάντα τσάντα, έτσι ώστε να μπορεί να διατηρήσει το βλέμμα της. Τα νωπά αντικείμενα χρησιμοποιούνται σε κάθε makeover για λόγους υγιεινής και παρέχουν σε κάθε νέα πριγκίπισσα ένα υπέροχο μήνυμα της ιδιαίτερης ημέρας της.

Πού να πάτε

Η Boutique Bibbidi Bobbidi έχει δύο τοποθεσίες, μία στο Κάστρο της Σταχτοπούτας, στη μέση του Magic Kingdom και μία στο κατάστημα παιχνιδιών Once Upon a Toy στο Disney Springs Marketplace (πρώην Downtown Disney). Και οι δύο τοποθεσίες προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες, αλλά κάποιος μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα από τον άλλο. Αν θέλετε να βρίσκεστε στην καρδιά της μαγείας της Disney World, επιλέξτε την τοποθεσία του Κάστρου της Σταχτοπούτας. Εάν προτιμάτε μικρότερους χρόνους αναμονής και λιγότερα από ένα πλήθος, ελέγξτε τη θέση Downtown Disney για ένα πιο βολικό makeover.

Πότε να πάτε

Πρέπει να κάνετε κράτηση για τη Boutique Bibbidi Bobbidi. τα ραντεβού με τα πόδια είναι σπάνια διαθέσιμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει νωρίτερα για το ραντεβού σας και ότι έχετε παρακρατήσει περίπου δύο ώρες για τη διαδικασία. Οι χρόνοι αναμονής ποικίλλουν, οπότε η κράτηση ενός από τα πρώτα ραντεβού της ημέρας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο. Η περιοχή αναμονής μπορεί να είναι γεμάτη, οπότε σκεφτείτε να φέρετε "απλά" την πριγκίπισσα σας για να είστε, και όχι ολόκληρη η οικογένεια με τη Boutique.

Λεπτομέριες

Δικαστικά έξοδα

Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές βαθμίδες τιμολόγησης, που κυμαίνονται από 59,95 έως πάνω από 200 δολάρια, ανάλογα με το ποσό των κοστουμιών, των αξεσουάρ και των φωτογραφιών που επιθυμείτε. Ένας φωτογράφος Disney PhotoPass θα είναι σε ετοιμότητα για να τραβήξει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια και μετά το makeover, και μπορείτε να φέρετε και τη δική σας κάμερα.

Συμβουλές:

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.