Το Makeover του Πρίγκιπα της Λέσχης της Disney World

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το swashbuckling χαρακτήρα makeover

Η Ένωση Πειρατών στη Disney World προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γίνουν πραγματικοί πειρατές για μια μέρα. Βρίσκεται δίπλα στους κλασικούς Πειρατές της Καραϊβικής στο Magic Kingdom , ο Σύνδεσμος κάνει για τους πειρατές αυτό που κάνει η Boutique Bibbidi Bobbidi για τις πριγκίπισσες.

Το Pirate's League προσφέρει μακιγιάζ σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. δεν είναι ασυνήθιστο να δούμε έναν έφηβο ή έναν ενήλικα στην καρέκλα makeover, ειδικά στις μέρες που το πάρκο φιλοξενεί το πάρκο του Mickey's Not Scary Halloween .

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι πειρατές λαμβάνουν ένα makeover άξιο του ίδιου του Jack Sparrow, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος προσώπου, αξεσουάρ, προσωρινά τατουάζ και άλλες εκπλήξεις. Μετά την ολοκλήρωση του makeover, ο πειρατής σας θα μεταφερθεί σε μια ιδιωτική τελετή ονοματοδοσίας και φωτογραφίας. Τα πακέτα makeover κυμαίνονται από 39,95 έως 99,95 δολάρια για αγόρια ή κορίτσια και περιλαμβάνουν μακιγιάζ και πολλά αξεσουάρ διασκέδασης.

Πότε και πού να πάτε

Το Pirates League είναι στην καρδιά του Adventureland στο θεματικό πάρκο Magic Kingdom. Προχωρήστε προς τους Πειρατές της Καραϊβικής, ο Σύνδεσμος βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Ρυθμίστε ένα πρόωρο ραντεβού για την Πειρατική Λίγκα έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το makeover όλη την ημέρα. Απαιτούνται κρατήσεις, οι ραντεβού με τα πόδια είναι σπάνια διαθέσιμες. Αφήστε τουλάχιστον μία ώρα για τη διαδικασία μετατροπής, ανάλογα με το πόσο γεμάτο είναι η τοποθεσία και ποια συσκευασία επιλέγετε.

Το Pirate's League προσφέρει δύο διαφορετικά πακέτα makeover, το "First Mate" και το "Empress". Κάθε πακέτο είναι 39,95 δολάρια συν το φόρο και περιλαμβάνει όλα εκτός από κοστούμι.

Μπορείτε να αγοράσετε κοστούμι αγόρι ή κοριτσιού στο παρακείμενο κατάστημα ή να φέρετε το δικό σας από το σπίτι. Το πακέτο Deluxe του Captain Hook περιλαμβάνει κοστούμι και μπορεί να τρέξει μέχρι και 99,95 δολάρια.

Η Διαδικασία μετασχηματισμού πειρατών

Μετά το check in στο βάθρο, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το πακέτο πειρατών που θέλετε.

Ο Πρώτος Μαθητής προσανατολίζεται περισσότερο προς τα αγόρια, με αφαιρούμενα πλαστά δόντια και πολλές ουλές, ενώ η αυτοκράτειρα είναι σχεδιασμένη για κορίτσια και διαθέτει στιλβωτικά νυχιών και θηλυκό μακιγιάζ πειρατών.

Μόλις αποφασίσετε, θα χτυπήσετε μακριά για μακιγιάζ, αξεσουάρ και (προσωρινή) εφαρμογή τατουάζ. Ανάλογα με τον καλλιτέχνη μακιγιάζ, αναμένετε να περάσετε περίπου μισή ώρα στην καρέκλα μακιγιάζ.

Μετά το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ, θα είστε indoctrinated στον μυστικό κόσμο των πειρατών και δεδομένου το δικό σας όνομα πειρατών. Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό για να πάρετε σπίτι με το νέο όνομα και τη θέση σας στην πειρατική κοινωνία.

Συμβουλές και Συμβουλές

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα