Πού να πάτε ιππασία γύρω από το Kansas City

Η ιππασία είναι διασκεδαστική δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες.

Η ιππασία είναι μια δραστηριότητα που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην ζουν στο Midwest σκέφτονται όταν σκέφτονται κράτη όπως το Κάνσας και το Μιζούρι, αλλά όταν πρόκειται για μια μεγάλη μητροπολιτική περιοχή όπως το Kansas City, είναι πιο πιθανό να βρείτε καλό φαγητό και δωρεάν συναυλίες παρά σταθερό για τα ιπποτικά.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μέρη γύρω από το Kansas City που προσφέρουν βόλτες με ποδήλατο και ιππασία σε κατοίκους της πόλης που θέλουν να βγουν έξω και να ζήσουν τη ζωή στη χώρα για λίγο.

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα μέρη που προσφέρουν βόλτες για τους λάτρεις των αλόγων που δεν έχουν δικό τους.

Εμφάνιση-Me Trail Ride Outfitter

Διεύθυνση: 20111 Goodlow Orchard Rd., Lexington, MO

Ιστοσελίδα: http://www.showmetrail.com/

Απόσταση από το κέντρο της πόλης Kansas City: 57 λεπτά. περίπου 54 μίλια

Αυτή η επιχείρηση προσφέρει ομαδικές και μονοήμερες βόλτες με ποικίλες επιλογές, όπως φωτιές, μια ολοήμερη περιπέτεια με μεσημεριανό γεύμα και διαδρομή 1 έως 3 ωρών γύρω από το Lexington Missouri. Απαιτείται κράτηση. Οι βόλτες είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο.

Άγριο τριαντάφυλλο Ίππος Κέντρο

Διεύθυνση: 17105 Old Pike, Rd., Dearborn, MO

Ιστοσελίδα: http://www.wildroseequinecenter.com/Trailrides.html

Απόσταση από το κέντρο της πόλης Kansas City: 37 λεπτά. περίπου 32 μίλια

Αυτό το κέντρο προσφέρει γραφικές μονοήμερες βόλτες με καθοδήγηση για συγγραφείς οποιουδήποτε επιπέδου εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών βόλτες είναι σήμερα $ 40 ανά άτομο και απαιτούν κράτηση.

Διατίθενται μεγάλες κρατήσεις για πάρτι.

Lone Wolf Ranch

Διεύθυνση: 22801 State Line Rd., Cleveland, MO

Ιστοσελίδα: http://www.lonewolfarena.com/trailrides.html

Απόσταση από το κέντρο της πόλης Kansas City: 39 λεπτά? περίπου 35 μίλια

Αυτή η επιλογή είναι νότια της πόλης του Κάνσας, κοντά στο Stilwell και βόρεια του Louisburg, Κάνσας.

Τα βόλτα προσφέρονται συνήθως τα Σαββατοκύριακα, αλλά μπορούν να φιλοξενηθούν και βόλτες στην εβδομάδα. Το κόστος είναι $ 40 ανά αναβάτη για ομαδικές βόλτες ή $ 50 ανά αναβάτη ανά ώρα για ιδιωτική βόλτα. Τα βόλτα πρέπει να προγραμματιστούν με την προειδοποίηση 24 ωρών και απαιτούνται τουλάχιστον δύο αναβάτες, με μέγιστο αριθμό 10 αναβάτες.

Κέντρο Heartland

Διεύθυνση: 16965 NW 45 Hwy, Kansas City, MO

Απόσταση από το κέντρο της πόλης Kansas City: 28 λεπτά. περίπου 18 μίλια.

Το Heartland Center προσφέρει ιππασία για συγγραφείς με μικρή έως μέτρια εμπειρία. Η δεδομένη διαδρομή ποικίλλει και εξαρτάται από τη συνολική μέση εμπειρία της ομάδας. Οι συγγραφείς πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ετών και οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα. Υπάρχει τουλάχιστον οκτώ αναβάτες και κατ 'ανώτατο όριο 15 αναβάτες ανά ομάδα για μια βόλτα μιας ώρας. Το κόστος είναι $ 25 ανά αναβάτη.

Saddle Creek στάβλους

Διεύθυνση: 5915 S Norfleet Rd., Kansas City, MO

Απόσταση από το κέντρο της πόλης Kansas City: 17 λεπτά. περίπου 12 μίλια

Το Saddle Creek Stables είναι η κοντινότερη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης Kansas City και προσφέρει βόλτες με ποδήλατα, hayrides και βόλτες με πόνυ. Οι Hayrides είναι $ 200 ανά ώρα για μέχρι 30 άτομα και οι διαδρομές με τα μονοπάτια είναι $ 40 ανά ώρα ανά άτομο ή ομάδες από 1 έως 8 άτομα.