Κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να συσκευαστούν για ένα Φεστιβάλ Μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τι να φέρετε σε ένα Φεστιβάλ Μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο - Essential List of Packing

Επικεφαλής για ένα από τα μεγάλα φεστιβάλ μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου; Θα θελήσετε να ταξιδέψετε με φως, αλλά εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που δεν θέλετε να ξεχάσετε:

  1. Ένα πλήρες σύνολο από στεγνά ρούχα που είναι συσκευασμένα σε κάτι εντελώς αδιάβροχο - όπως μια σφραγισμένη πλαστική σακούλα. Ή σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα αδιάβροχο σακίδιο / ξηρό σάκο. Το Chaos Ready κάνει κάποιον που εγγυάται ότι θα κρατήσει τα πράγματα στεγνά ακόμα κι αν άλμα σε μια λίμνη. Ίσως. Τα πράγματα Wilder συμβαίνουν σε φεστιβάλ μουσικής.
  1. Φορτία πλαστικών σακουλών - θα τους χρησιμοποιήσετε για να καθίσετε, για να κρατήσετε τα υλικά στεγνά, για να μεταφέρετε τα δικά σας συντρίμμια (και θυμηθείτε να μεταφέρετε και τις πλαστικές σακούλες).
  2. Υγρά μαντηλάκια και μερικά αντισηπτικά μαντηλάκια. Είναι σίγουρο ότι είναι λασπώδες και βρώμικο. Επιστροφή στη φύση είναι ένα πράγμα, αλλά το νερό για το πλύσιμο είναι πιθανό να είναι δύσκολο να βρεθεί και ακόμη και οι σπηλαιολόγοι μάλλον μίσησαν κολλώδη δάχτυλα. Οποιοδήποτε είδος αντισηπτικού υγρά σκουπίσματος από το σούπερ μάρκετ θα κάνει αν ανησυχείτε απλώς για το να είστε κοκκινωπό. Αλλά αν είστε πραγματικά ένας ιδιοκτήτης για την υγιεινή κάμπινγκ, υπάρχει ένα προϊόν που ονομάζεται χάπι ντους - το αθλητικό σώμα σκουπίστε που έρχεται σε συσκευασίες των 10 ξεχωριστά τυλιγμένο μαντηλάκια και υπόσχεται ένα γρήγορο στεγνό λουτρό σε μια σακούλα οπουδήποτε. Μπορείτε να το βρείτε στο Amazon.
  3. Μια συσκευασία ποδιά βροχής μπορεί να κάνει διπλό καθήκον ως ένα πανί για να καθίσει επάνω. Αναζητήστε ένα κατασκευασμένο από πλαστικό ή καουτσούκ πανί που είναι αρκετά βαρέως τύπου - αν το χρησιμοποιείτε ως υφασμάτινο πανί, οι άνθρωποι είναι σίγουροι ότι θα περπατήσουν πάνω του. Αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε ως επίχρισμα, παραμείνετε μακριά από τα πιο αριστοκρατικά με επένδυση από φανελάδες ή fleece. Θα εγγυηθούν μόνο ότι παραμένετε υγρό.
  1. Ένας μικρός φακός για να βρει τη σκηνή σας στο σκοτάδι (ένα απόλυτο απαραίτητο). Μην βασίζεστε σε μια εφαρμογή φακού στο smartphone σας. Μπορεί να μην μπορείτε να το επαναφορτίσετε όσο συχνά θέλετε και θα μπορούσατε να καταλήξετε να σκοντάψετε σε άλλους κατασκηνωτές που ψάχνουν για το γήπεδο σας. Caribiner LED φώτα που κλιπ πάνω στα ρούχα σας είναι φθηνά, φωτεινά και διαρκούν για πάντα. Μπορείτε να βρείτε δεκάδες από αυτούς σε απευθείας σύνδεση. Οι καλύτεροι θα σας επαναφέρουν περίπου 15 δολάρια.
  1. Το κινητό σας τηλέφωνο για να μείνετε σε επαφή με φίλους. Οι περισσότερες εταιρείες τηλεφωνίας θα έχουν περίπτερα για τη χρέωση των κινητών τηλεφώνων στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Ή θα μπορούσατε να πάρετε τον εαυτό σας το αγαπημένο μου gadget για να φορτώσετε τα πάντα, τον Power Monkey . Ωστόσο, μια προειδοποίηση - εάν δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο σε φεστιβάλ για τις εγκαταστάσεις χρέωσης - αναλογίστε το χρονικό διάστημα που το χρησιμοποιείτε.
  2. Μια πλαστική φιάλη για το νερό. Θα υπάρχουν ποτά προς πώληση, αλλά είναι καλή ιδέα να φέρετε μαζί μια φιάλη που θα ξαναγεμίσει, καθώς θα υπάρχει και μια παροχή νερού που πιθανώς να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Κοιτάξτε το δικό σας μπουκάλι και άλλα ποτά όμως. Οι άνθρωποι είναι γνωστοί ότι κάνουν αόρατα πράγματα σε αυτά.
  3. Αρκετά χρήματα για τις ανάγκες του Σαββατοκύριακου. Τα μηχανήματα μετρητών μπορεί να είναι μακριά, οι γραμμές για αυτά θα είναι μακρά και πιθανότατα θα εξαντληθούν χρήματα πριν τελειώσει το φεστιβάλ. Απλά μην φέρετε περισσότερα μετρητά από ό, τι μπορείτε να στοιχηματίσετε στο άτομό σας.
  4. Sun cream (Ποτέ δεν ξέρετε, θα μπορούσατε να πάρετε τυχεροί)
  5. Προφυλακτικά (Ποτέ δεν ξέρετε, θα μπορούσατε να πάρετε τυχεροί)