Κορυφαία γεγονότα της Νέας Αγγλίας 2016

16 Γεγονότα της Νέας Αγγλίας και της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Δημιουργία της Top 100 Λίστα ABA

Για την 34η χρονιά το 2016, η Αμερικανική Ένωση Λεωφορείων (ABA) έχει ορίσει τα 100 κορυφαία γεγονότα της Βόρειας Αμερικής και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Νέα Αγγλία και η Νέα Υόρκη διεκδίκησαν πολλά από τα κορυφαία φεστιβάλ και εορτασμούς της ηπείρου. Ένα σύνολο 16 βορειοανατολικών εκδηλώσεων ονομάστηκε στη λίστα 2016 Top 100 της ΑΒΑ: Αυτό είναι περισσότερα από ένα γεγονός το μήνα που θα σας δελεάσει να συσκευάσετε τις τσάντες σας και να χτυπήσετε το δρόμο!

Επιλέγοντας τους ιδανικούς προορισμούς για περιοδεία σε λεωφορεία ομάδων, αυτά τα συναρπαστικά φεστιβάλ, συναυλίες, εκδηλώσεις φαγητού και κρασιού και περιστατικά διακοπών είναι διασκεδαστικές και διασκεδαστικές για όλους τους ταξιδιώτες, ανεξάρτητα από το πώς θα φτάσετε εκεί. Γιατί να μην ορίσετε ένα στόχο και να δείτε πόσα μπορείτε να παρακολουθήσετε;

Ξεκινήστε συμπληρώνοντας το ημερολόγιό σας με αυτά τα γεγονότα της Νέας Αγγλίας και της Νέας Υόρκης που κέρδισαν τις 100 καλύτερες τιμές για το 2016:

22 Μαΐου-22 Ιουνίου 2016
Εορτασμός των παιώνων στο Hildene
Μάντσεστερ, Βερμόντ (Συγκρίνετε τιμές και κριτικές των ξενοδοχείων)
802-362-1788

Η Hildene φιλοξενούσε τρεις γενιές απόγονοι του Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν και ο επίσημος κήπος αυτού του αγροτικού κτήματος είναι ο ιδανικός όταν πάνω από 20 ποικιλίες παιώνων κειμηλίων - περίπου 1.000 φυτά - ανθίζουν από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου, ακριβώς όπως έχουν από το 1907 Το αρχοντικό της Γεωργιανής Αναγέννησης είναι ανοιχτό για περιηγήσεις, ενώ οι κήποι, τα αγροκτήματα και τα μονοπάτια πεζοπορίας προσδίδουν στην γοητεία της ιδιοκτησίας.

26-29 Μαΐου 2016
GlassFest 2016
Corning, Νέα Υόρκη (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων Ανέσεις)
607-937-6292

Γνωστή ως Κρυσταλλική πόλη της Αμερικής, το Corning στη δυτική Νέα Υόρκη ήταν το επίκεντρο των γυάλινων τεχνών από τότε που μεταφέρθηκαν τα γυάλινα έργα Corning εδώ το 1868. Για έβδομη χρονιά αυτή η μικρή πόλη γιορτάζει όλα όσα σπινθήρες κατά τη διάρκεια της τετραήμερης GlassFest διαθέτει υπαίθριες διαδηλώσεις γυαλιού, μουσική, αγορά τέχνης, εκδηλώσεις για φαγητό, προωθήσεις αγορών και πυροτεχνήματα το βράδυ του Σαββάτου.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

24-26 Ιουνίου, 2016
Έκθεση λουλουδιών Newport
Newport, Ρόουντ Άιλαντ (Σύγκριση Τιμών και Επισκόπηση)
401-847-1000

Το πιο λαμπρό υπαίθριο show λουλουδιών της Νέας Αγγλίας πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στους χλοοτάπητες του κομψού αρχοντικού Rosecliff. Το Newport Flower Show είναι αιώνια ονομάζεται το Top 100 γεγονός για καλό λόγο: Δεν χρειάζεται να είστε κηπουρός για να εκτιμήσετε την ομορφιά αυτής της παραθαλάσσιας έκθεσης κριθέντων φυτών, λουλουδιών και εκθεμάτων. Εάν έχετε έναν πράσινο αντίχειρα, θα σας αρέσει να παρακολουθείτε διαλέξεις κηπουρικής και να παρακολουθείτε την Αγορά Κηπουρού. Το θέμα της 21ης ​​ετήσιας εκθέσεως λουλουδιών Newport είναι το «επιχρυσωμένο: τέχνη διαβίωσης», το οποίο τιμά το καλλιτεχνικό στυλ που χαρακτήρισε την χρυσή εποχή, όταν χτίστηκαν τα θαυμάσια αρχοντικά του Νιούπορτ. Πάρτε την περιήγησή μου φωτογραφία του 2011 Newport Flower Show για μια αίσθηση του τι είναι σαν να παρευρεθεί.

26 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2016
Φεστιβάλ ημερών Windjammer
Boothbay Harbour, Μέιν (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτικές)
207-633-2353

Γιορτάστε την ναυπηγική κληρονομιά της Περιφέρειας Boothbay Harbor σε αυτό το φεστιβάλ παραλίας που χαρακτηρίζεται από ποικίλα γεγονότα που διαδίδονται κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, όπως μια παρέλαση με παλαιά σκάφη, μια φωτισμένη παρέλαση με σκάφος, συναυλίες, μια σκηνή σκάφους, περιηγήσεις σε τοπικούς σταθμούς ακτοφυλακής, διαγωνισμό διατροφής, πυροτεχνήματα πάνω από το λιμάνι και πολλά άλλα.

Το επίκεντρο είναι η άφιξη του παγκοσμίως γνωστού στόλου Windjammer του Μαίην υπό πλήρη ιστιοφόρο.

Αύγουστος 3-7, 2016
Μέιν Φεστιβάλ Αστακών
Rockland, Μέιν (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτική)
800-576-7512

Θα εξυπηρετήσουν πάνω από 20.000 κιλά αστακού στο 69ο ετήσιο Φεστιβάλ Maine Lobster, αλλά αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που θα θέλετε να είστε στο Midcoast Maine κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτής καρκινοειδών! Άλλα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν τις κούρσες αστακών, μια μεγάλη παρέλαση, τις τέχνες και τις τέχνες, έναν διαγωνισμό μαγειρικής, ένα καρναβάλι, δραστηριότητες για παιδιά και ζωντανή μουσική. Παρακολουθώντας το δείπνο που αναδύεται από τη μεγαλύτερη κουζίνα αστακού στον κόσμο είναι ένα θέαμα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

4-7 Αυγούστου 2016
Lucille Ball Comedy Festival
Jamestown, Νέα Υόρκη (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτικές)
716-484-0800

Όλοι εξακολουθούν να αγαπούν τη Lucy, οπότε κατευθυνθείτε στην πατρίδα της Lucille Ball στη δυτική Νέα Υόρκη για αυτή την τελετή γιορτής τεσσάρων ημερών με περισσότερα από 50 γεγονότα, όπως το δείπνο Lucy & Ethel, το I Love Lucy επανέρχεται σε μια υπαίθρια οθόνη και παραστάσεις άνω των δύο δωδεκάδων κορυφαίοι κωμικοί.

Θα θελήσετε επίσης να επισκεφτείτε τα Studios Desilu και το μουσείο Lucille Ball Desi Arnaz.

6-14 Αυγούστου, 2016
83η ετήσια ένωση της έκθεσης βιοτεχνών του Νιου Χάμσαϊρ
Newbury, Νιού Χάμσαϊρ (Συγκρίνετε τιμές και κριτικές των ξενοδοχείων)
603-224-3375

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Αμερική είναι το 83ο έτος του 2016. Θα βρείτε περισσότερους από 350 επιμελημένους τεχνίτες - καθώς και καθημερινές εμφανίσεις, περιηγήσεις, demos και εργαστήρια - στην φιλική προς την οικογένεια League of New Hampshire Craftsmen's Fair στο Όρος Sunapee Resort.

6 Αυγούστου-25 Σεπτεμβρίου 2016
Νέα Υόρκη Αναγέννηση Faire
Tuxedo Park, Νέα Υόρκη (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτική)
845-351-5171

Τα Σαββατοκύριακα είναι ευχάριστη διασκέδαση, καθώς οι καλοκαιρινές αποδόσεις πέφτουν κατά τη διάρκεια της ετήσιας πορείας της αναγέννησης της Νέας Υόρκης. Η συνεχής διασκέδαση, μια αγορά τεχνών, βόλτες, παιχνίδια του 16ου αιώνα και πλούσιο φαγητό περιμένουν τους επισκέπτες. Πολλοί φορούν στο κοστούμι για αυτό το βήμα πίσω στο χρόνο στην Ελισαβετιανή Αγγλία.

14 Αυγούστου 2016
Πάνω από τη θάλασσα
Hyannis, Μασαχουσέτη (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτική)
508-362-0066

Η 31η ετήσια συναυλία Pops by the Sea είναι το μοναδικό μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του Cape Cod! Για άλλη μια φορά, περισσότεροι από 12, 000 θεατές συναυλιών θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μαγευτική βραδιά μουσικής στο Hyannis Village Green με την Ορχήστρα Esplanade της Boston Pops και τον ηθοποιό της Keith Lockhart. Αγοράστε εισιτήρια νωρίς για αυτό το ετήσιο sellout.

16-18 Σεπτεμβρίου 2016
Νέα Χάμσαϊρ Highland Games
Lincoln, Νιού Χάμσαϊρ (Συγκρίνετε τιμές και κριτικές των ξενοδοχείων)
603-229-1975 / 800-358-7268 (εισιτήρια)

Πάρτε όλη τη φυλή σας στο Νιου Χάμσαϊρ για το μεγαλύτερο σκωτσέζικο φεστιβάλ στα βορειοανατολικά. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει γκέτες, χορευτές χορού, ουίσκι και μπύρες, σκωτσέζικο φαγητό και αγαθά και ενδιαφέρουσες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών δύναμης, δοκιμών προβάτων και αγώνων φιδιάς και τυμπανισμού. Τα παιχνίδια Highland έκαναν τη λίστα των κορυφαίων 100 εκδηλώσεων της ABA για 15η φορά το 2016.

16 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016
Το Μεγάλο Ε
West Springfield, Μασαχουσέτη (Συγκρίνετε τιμές και κριτικές των ξενοδοχείων)
413-737-2443

Η Έκθεση Ανατολικών Χωρών, γνωστή και ως "The Big E", γιορτάζει την εκατονταετηρίδα της το 2016. Η εκθεσιακή έκθεση, η οποία τιμά τη γενναιοδωρία όλων των έξι κρατών της Νέας Αγγλίας, διαρκεί για 17 μέρες πτώσης και χαρακτηρίζει ψυχαγωγία, βόλτες, , τρόφιμα από όλη την περιοχή και μια καθημερινή παρέλαση Mardi Gras. Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να απολαύσουν τη μεγαλύτερη έκθεση της Νέας Αγγλίας κατά τη διάρκεια της 100ης επετείου της.

17-18 Σεπτεμβρίου 2016
Φεστιβάλ σκόρδου
Mystic, Κονέκτικατ (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτική)
860-536-4941

Με την ελεύθερη είσοδο και το πάρκινγκ, πώς μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να μην αποθηκεύσετε το βαμπίρ απωθητικό; Το ένατο ετήσιο Φεστιβάλ Σκόρδου στο χωριό Olde Mistick Village συγκεντρώνει περισσότερα από 70 εστιατόρια και πωλητές που πωλούν πρόσφατα συγκομισμένο σκόρδο και άλλα προϊόντα, προϊόντα γκουρμέ και, φυσικά, τροφές με σκόρδο.

23-25 ​​Σεπτεμβρίου 2016
Χαλικιού Fest
Ανατολικό Φάλμουθ, Μασαχουσέτη (Συγκρίνετε τιμές και κριτικές των ξενοδοχείων)
508-759-6000

Το Φεστιβάλ Bourne Scallop ξεκίνησε ως κοινοτική εκδήλωση που διοργάνωσε τοπικοί ψαράδες. Τώρα, έχει γίνει τόσο δημοφιλής, έχει ένα νέο όνομα - Scallop Fest - και ένα νέο σπίτι στο Cape Cod Fairgrounds στο Ανατολικό Φάλμουθ. Αυτή η 47χρονη ετήσια γιορτή διαθέτει νόστιμα βαθιά τηγανητά χτένια, μαζί με άλλες επιλογές φαγητού, ζωντανή μουσική, τέχνες και βιοτεχνίες, βόλτες για παιδιά, εκθέματα και άλλα.

1-31 Οκτωβρίου 2016
Salem Haunted Happenings
Salem, Μασαχουσέτη ( Salem μέρη για διαμονή )
978-744-3663

Η πονηρή γιορτή αποκριών στη γη διαρκεί ολόκληρο τον μήνα Οκτώβριο στο τρομακτικό Salem της Μασαχουσέτης : η παραθαλάσσια πόλη που αγκαλιάζει το σφύριγμα της. Το Haunted Happenings εμφανίζεται μαγικά στον κατάλογο κορυφαίων γεγονότων της ABA για τέταρτη συνεχή χρονιά. Από τις εκδηλώσεις μέχρι τις τρομακτικές εκδρομές φαντασμάτων στις στοιχειωμένες κρουαζιέρες μέχρι τις αποκριές νύχτας Απόκριες, το Σάλεμ θα σας μαγέψει σε αυτή την εποχή των Αποκριών.

3 Οκτωβρίου-6 Νοεμβρίου 2016
Jack-O-Lantern Spectacular
Providence, Ρόουντ Άιλαντ (Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτικές)
401-785-3510

Οι φωτογραφίες μου από το ετήσιο Jack-O-Lantern Spectacular του Providence στο Roger Williams Park Zoo λένε όλα: Πρόκειται για μια εκθαμβωτική εμφάνιση της τέχνης της κολοκύθας που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε αν βρίσκεστε στη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο. Ταλαντούχοι λαξευτές ξεπερνούν κάθε χρόνο και το λαμπερό θέαμα μαγεύει παιδιά και ενήλικες.

18-20 Νοεμβρίου 2016
Εορτασμός των Ευχαριστιών της Πατρίδας της Αμερικής
Plymouth, Μασαχουσέτη (Βαθμολογίες και κριτικές ξενοδοχείου)
508-746-1818

Κάντε ένα προσκύνημα στη γενέτειρα των Ευχαριστιών το Σαββατοκύριακο πριν από όλες τις αμερικανικές διακοπές και παρακολουθήστε και μάθετε καθώς η ιστορία έρχεται στη ζωή. Μια παρέλαση είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα αυτής της ετήσιας γιορτής, η οποία προσελκύει Pilgrim, Native American, πατριώτη και πρωτοπόρος reenactors στο ιστορικό Plymouth. Τα τρόφιμα, η μουσική, οι βιοτεχνίες, η αγορά αγροτών και άλλα αξιοθέατα κάνουν για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο διασκεδαστική εποχή της συγκομιδής.