Πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Μόντρεαλ

Σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Μόντρεαλ με τις πληροφορίες που θα βρείτε εδώ: Πώς θα φτάσετε στο Μόντρεαλ, οδηγώντας αποστάσεις από το Μόντρεαλ από μεγάλες πόλεις, διασχίζοντας τα καναδικά σύνορα, επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο, φαγητό στο Μόντρεαλ και τι να δείτε και να κάνετε στο πιο διασκεδαστικό του Καναδά πόλη.

Ταξιδεύοντας στο Μόντρεαλ

Οδηγώντας, πετώντας ή εκπαιδεύοντάς το στο Μόντρεαλ; Ελέγξτε εδώ πρώτα για χρήσιμες συμβουλές για να φτάσετε στο Μόντρεαλ, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών που χρειάζεστε για τη διέλευση των καναδικών συνόρων.

Αν έρχεστε από το Τορόντο, σκεφτείτε το τρένο για μια γρήγορη, γραφική διαδρομή από το κέντρο της πόλης προς το κέντρο της πόλης.

Διαμονή στο Μόντρεαλ

Διαμονή στο Μόντρεαλ; Τυχερέ. Με πάνω από 15.000 αξιόλογα ξενοδοχεία, bed and breakfast και ξενώνες διαθέσιμα, η εξεύρεση καταλύματος στο Μόντρεαλ είναι ένα αεράκι.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τις τελευταίες εξειδικευμένες προσφορές δωματίων ανά περιοχή τιμών και γειτονιά.

Τρώγοντας στο Μόντρεαλ

Ψάχνετε για γνήσιο γαλλικό φαγητό Ειδικά πιάτα από όλο τον κόσμο; Τα πιο φρέσκα και καλύτερα θαλασσινά στη Βόρεια Αμερική;

Σε μια πόλη με 5.000 εστιατόρια, όπου οι κάτοικοι ζουν για φαγητό, είναι σχεδόν αδύνατο να πάρετε κακό φαγητό εδώ. Επειδή οι Quebecois επιμένουν σε καλό φαγητό σε εξαιρετικές τιμές, η τραπεζαρία στο Μόντρεαλ είναι μια πραγματική απόλαυση και ένας εξαιρετικός λόγος για να επισκεφθείτε την πόλη.

Τι να δείτε και να κάνετε στο Μόντρεαλ

Έφηβος της τέχνης, οπαδός μουσικής; Ταξιδεύοντας με τα παιδιά; Shopaholic; Η πιο ζωντανή πόλη του Καναδά εξυπηρετεί όλα τα ενδιαφέροντα. Τα μουσεία αφθονούν και η τοπική μουσική και θεατρική σκηνή αναπηδά.

Για να απολαύσετε όλα τα Μόντρεαλ έχει να προσφέρει, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, να φέρει ένα καλό ζευγάρι παπούτσια με τα πόδια.