Λονδίνο Κρουαζιέρα ποταμών

Το London Eye River Cruise είναι μια κυριολεκτική περιήγηση με αξιοθέατα στον ποταμό Τάμεση 40 λεπτών με ζωντανά σχόλια. Χρειάζεται πολλά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως τα Σπίτια του Κοινοβουλίου , ο καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου , το HMS Belfast και ο Πύργος του Λονδίνου .

Λονδίνο Eye Cruise Κρουαζιέρα αναθεώρηση

Το London Eye River Cruise είναι μια δημοφιλής προσθήκη για τους επισκέπτες του London Eye. Ενώ στο London Eye δεν έχετε κανένα σχόλιο αλλά μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο να θαυμάσετε τις απόψεις.

Σε αυτή την κρουαζιέρα έχετε ζωντανά σχόλια για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την ιστορική σημασία κάθε ορόσημου καθώς περνάτε, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τις γέφυρες που διασχίζουν τον ποταμό. Το σχόλιο είναι τόσο πραγματικό όσο και διασκεδαστικό.

Δοκίμασα μια νωρίς το βράδυ London Eye River Cruise και αν και ήταν ένα ελαφρώς ψυχρό βράδυ, έμεινα ακόμα στο ανώτερο "ηλιοθεραπεία" που θα φανταζόμουν θα ήταν υπέροχο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το ζωντανό σχόλιο ήταν υπέροχο και όλοι όσοι παίρνουν αυτή την κρουαζιέρα ποταμού θα μάθουν κάτι καινούργιο σχετικά με ένα από τα αξιοθέατα που περνούν. Και, φυσικά, μπορείτε να ζητήσετε από ένα πραγματικό πρόσωπο ερωτήσεις, οπότε μην είστε ντροπαλός. (Υπάρχουν επίσης πολυγλωσσικοί οδηγοί ήχου.)

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μένα ήταν η διάρκεια της κρουαζιέρας (μόνο 40 λεπτά) καθώς θα μπορούσα να ολοκληρώσω μια διασκεδαστική μέρα περιήγησης στα αξιοθέατα, χαλαρώνοντας στο πλοίο και ακούγοντας το σχόλιο.

Και το δεύτερο σημαντικό σημείο που πρέπει να σημειώσετε είναι το γεγονός ότι αυτή η κρουαζιέρα σας φέρνει πίσω στην ίδια θέση από το County Hall, έτσι είστε ακόμα στη Νότια όχθη για πολλές επιλογές για δείπνο.

Απλά με τα πόδια στο Κέντρο Southbank ή το Wharf του Γαβριήλ και στον πύργο OXO για επιλογές που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς.

Το London Eye Cruise Cruise σας επιτρέπει να έχετε θέα στο βουνό από τα σπίτια του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, το Tate Modern , το Θέατρο Globe Shakespeare, τη Γέφυρα του Πύργου και τον Πύργο του Λονδίνου.

Καλύτερες στιγμές

Πληροφορίες και διεύθυνση επικοινωνίας

Το London Eye River Cruise αναχωρεί από την προβλήτα London Eye Millennium, δίπλα στο London Eye . Μπορείτε να εξοικονομήσετε 10% στις τιμές των εισιτηρίων με online κράτηση. Υπάρχουν εκπτώσεις για ηλικιωμένους και παιδιά, καθώς και τα παιδιά κάτω των τεσσάρων πηγαίνουν δωρεάν. Επιτρέψτε επιπλέον χρόνο για επιβίβαση καθώς όλες οι τσάντες θα ελέγχονται με ασφάλεια.

το μάτι του Λονδίνου
Κτίριο Riverside
Κομητεία
Γέφυρα του Γουέστμινστερ
London SE1 7PB

Η αποβάθρα Waterloo βρίσκεται δίπλα στο London Eye, στα δεξιά.

Κοντινότερος σταθμός του μετρό: Waterloo

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιού ή την εφαρμογή Citymapper για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τη δημόσια συγκοινωνία.