Το Airstream Basecamp είναι ο μικρότερος ασημένιος σφαίρας στο δρόμο

Μια ματιά στο Basecamp και όλα όσα έχει να προσφέρει RVers

Η Airstream είναι αναμφίβολα η πιο εικονική και αναγνωρίσιμη μάρκα RV στην αγορά. Η Airstream έχει ξεπεράσει τη Μεγάλη Ύφεση, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την τρέλα ντίσκο και παράγει ακόμα τις πρακτικές και εντυπωσιακές ασήμι σφαίρες μέχρι σήμερα. Αυτό το είδος ηθικής εργασίας και η επιμονή τους οδήγησε να γίνουν μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες του RV που διατίθενται με τα αεροδρόμια RV μόνο για Airstream, τα ράλλυ Airstream και ακόμη και μια ολόκληρη γειτονιά Airstream .

Η προηγούμενη επιτυχία δεν σημαίνει ότι η Airstream γίνεται καινοτόμος και δημιουργεί καλύτερα μοντέλα για την πελατειακή της βάση, όπως μπορούμε να δούμε με το ολοκαίνουργιο Airstream Basecamp. Ας δούμε το συναρπαστικό νέο Basecamp, για το ποιος προορίζεται για αυτό, τι σημαίνει αυτό, καθώς και μερικές από τις ανέσεις και τα χαρακτηριστικά που έρχονται με αυτό.

Τι είδους RV είναι το Basecamp του Airstream;

Το Airstream Basecamp θα είναι το ελαφρύτερο τρέιλερ της Airstream για το ταξίδι που διατίθεται σήμερα. Αυτή η τελευταία προσθήκη θα είναι εξαιρετικά ελαφριά αλλά λειτουργική και εξακολουθεί να είναι γεμάτη με πολλές ανέσεις και χαρακτηριστικά για να συνοδεύει με κάποιες τεχνολογικές εξελίξεις και ότι το υποκριτικό ασημένιο δέρμα. Το Airstream είναι γνωστό για το στυλ του "Silver Bullet". Αυτή η εικονική εμφάνιση και αίσθηση για τα ρυμουλκούμενά της έχουν καταστήσει το Airstream ένα από τα πιο ανθεκτικά και μακρύτερα διαρκή RVs στην αγορά. Το Airstream Basecamp είναι το τελευταίο σε μια σειρά από καινοτόμα σχέδια που κάνουν την Airstream έναν από τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές RV στον κλάδο.

Για ποιο λόγο είναι το Airstream Basecamp;

Ποιος καλύτερα να μας πείτε ποιος είναι ο στόχος του Airstream Basecamp από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Airstream Bob Wheeler; Ο Wheeler δηλώνει:

"[Ότι το Basecamp] σχεδιάστηκε για τα άτομα που δεν είναι σίγουροι για την ιδιοκτησία ενός μεγαλύτερου ρυμουλκούμενου ταξιδιού επειδή είτε δεν θα ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής τους είτε στο δρόμο τους."

Αν και δεν έχει χτυπήσει πλήρως το δρόμο, το Airstream Basecamp έχει κυκλοφορήσει ως ρυμουλκούμενο ταξίδι για το "πολεμιστή Σαββατοκύριακου". Το μικρό μέγεθος του Basecamp το καθιστά ιδανικό για οικογένειες ή ιδιοκτήτες που χρειάζονται ένα ρυμουλκό για ταξίδια, όταν είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το δρόμο. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι χρειάζεστε ένα RV ή ένα μεταφορέα παιχνιδιών, αλλά κάτι μεγαλύτερο από ένα τρέιλερ με δάκρυ, το Basecamp ίσως είναι αυτό που ψάχνετε για μεγέθους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Airstream χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ ρυμουλκό για ταξίδια, οι παλαιότερες εκδόσεις διατέθηκαν από το 2006, αλλά η ύφεση του 2008 έπληξε την αγορά RV και έπαψε να παράγει το μοντέλο. Το Airstream επέστρεψε στον πίνακα σχεδίασης για να απελευθερώσει εκ νέου το μοντέλο με κάποιες μεγάλες βελτιώσεις.

Δεν χρειάζεται να έχετε φορτηγό πλήρους μεγέθους για να μεταφέρετε το Basecamp. Το GVWR του Basecamp, αξίας 3.500 λιρών, σημαίνει ότι ακόμη και μικρά SUVs και crossovers δεν θα έχουν πρόβλημα να το τραβήξουν. Συνολικά το Basecamp είναι μια λογική λύση για το Σαββατοκύριακο για πολλούς πελάτες που θέλουν να μπει στο RVing.

Χαρακτηριστικά και ανέσεις του Basecamp Airstream

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Πού να πάρετε τα χέρια σας σε ένα Basecamp Airstream

Δυστυχώς, οι πωλήσεις του Airstream Basecamp δεν θα είναι διαθέσιμες μέχρι τον Οκτώβριο του 2016.

Εν τω μεταξύ μπορείτε να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο της Airstream για να ρίξετε μια ματιά στις προδιαγραφές, τις παροχές, το σχέδιο ορόφου της Basecamp ή να ζητήσετε ένα δωρεάν φυλλάδιο του Basecamp.

Ο Wheeler λέει για το Airstream Basecamp:

"Σχεδιάσαμε το Basecamp για να αναζωπυρώσουμε την επιθυμία να εξερευνήσουμε τη φύση και να βγούμε έξω."

Όταν συνδυάζετε το μέγεθος και το βάρος του Basecamp με τα πλούσια χαρακτηριστικά και τις ανέσεις του, θα έχετε ένα υπέροχο RV από έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές RV εκεί έξω. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Airstream για να μάθετε για αυτό το συμπαγές αλλά ισχυρό ρυμουλκό ταξίδι.