Οι καλύτεροι προορισμοί του Μεξικού του Μεξικού

10 αξέχαστες ρομαντικές αποδράσεις

Με τα μίλια των παραλίων με φοίνικες, υπερ-πολυτελή θέρετρα και όμορφες αποικιακές πόλεις , το Μεξικό έχει όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε τη διάθεση σε μια ρομαντική διακοπές. Είτε ψάχνετε να χαλαρώσετε σε μια παλαπάδα σε μια απομονωμένη παραλία ή να χαϊδεμένος σε ένα σπα παγκόσμιας κλάσης, η κατάρρευση των κορυφαίων 10 προορισμών του μεξικάνικου μήνα του μέλιτος είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει κάτι που θα σας αρέσει.

Πλάγια Ντελ Κάρμεν

Καλύτερο για: απαράμιλλη πολυτέλεια στην Riviera Maya.


Κορυφή διαμονή: Rosewood Mayakoba. Χάρη στη θέση του ανάμεσα σε στρέμματα προστατευόμενων μαγγόβιων, καναλιών εκκαθάρισης και ενός μιλίου παραλίας με λευκή άμμο, αυτό το βραβευμένο θέρετρο αισθάνεται σαν μια ιδιωτική μικρή φέτα παράδεισος. Διαβάστε κριτικές και σχόλια για Rosewood Mayakoba.
Ρομαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ταξιδεύοντας με μια βάρκα εμπνευσμένη από το vintage κατά μήκος μιας κρυστάλλινης πράσινης λιμνοθάλασσας στην αυτόνομη βίλα με ασβεστόλιθο. Οι σύγχρονες σουίτες διαθέτουν ντους ροκ, ιδιωτικές πισίνες και ένα δώρο καλωσορίσματος μπουτίκ τεκίλα.

Σαν Μιγκέλ ντε Αλιέντε

Καλύτερο για: Οι λάτρεις του πολιτισμού που αναζητούν ένα γαλήνιο καταφύγιο σε μια αποικιακή πόλη που είναι καταχωρημένη στην UNESCO. Οι λιθόστρωτοι δρόμοι, τα υπέροχα ανακαινισμένα σπίτια του 18ου αιώνα και το γραφικό ορεινό τοπίο, κάνουν αυτή την πολυσύχναστη πόλη ρομαντικό .
Κορυφή διαμονή: Το Casa de Sierra Nevada, ένα boutique ξενοδοχείο με κομψά επιπλωμένες σουίτες, απλώνεται σε τέσσερα αποικιακά αρχοντικά. Το ακίνητο διαθέτει ένα καλά θεωρημένο σχολείο μαγειρικής και διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο με το όνομα Andanza που σερβίρει εκλεπτυσμένα τοπικά πιάτα.

Διαβάστε κριτικές και βρείτε τιμές για Casa de Sierra Nevada.
Romantic Highlight: Παρακολουθούν οι άνθρωποι στην πλατεία, γνωστή ως El Jardin , με τη ροζ, πολυσχιδή γοτθική parroquia, ή εκκλησία, περιπλάνηση στη συνέχεια τους φυλλώδεις και δροσερούς Βοτανικούς Κήπους.

Μερίδα

Καλύτερο για: Οι λάτρεις της περιπέτειας που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα εκπληκτικά αρχαιολογικά ερείπια των Chichén Itzá, Uxmal και Ek Balam.


Κορυφαία διαμονή: Το Rosas y Xocolate, ένα νέο boutique ξενοδοχείο που έφερε μια πανωλεθρία στην πρωτεύουσα του Yucatan με τα ζεστά-ροζ εξωτερικά, κομψά υποτιμημένα δωμάτια και μπαρ στον τελευταίο όροφο. Διαβάστε κριτικές και σχόλια για Rosas y Xocolate.
Ρομαντικό Στιγμιότυπο: Μια τέλεια μέρα θα συνεπαγόταν μια περιήγηση νωρίς το πρωί στις πυραμίδες των Μάγια στο Chichén Itzá , ακολουθούμενη από μια δροσερή βουτιά σε ένα πεντακάθαρο κέντωμα (τα πολλά καταβόθρα που τεμαχίζουν τη χερσόνησο) και τελειώνει με παγωμένες μαργαρίτες πίσω στο ξενοδοχείο ταράτσα.
Διαβάστε περισσότερα για το Merida .

Πουέρτο Βαγιάρτα

Καλύτερο για: Οι νεόνυμφες ψάχνουν για διασκεδαστικές διακοπές σε μια κοσμοπολίτικη παραλιακή πόλη.
Κορυφαία διαμονή: το Grand Velas All Suites & Spa Resort, ένα λαμπερό, πανέμορφο θέρετρο στον υπέροχο κόλπο του Μπαντέρας. Διαβάστε κριτικές και βρείτε τιμές για το Grand Velas.
Ρομαντικό αξιοθέατο: Πάρτε ένα θαλάσσιο ταξί στην παραλία Playa de las Animas, μια απομονωμένη παραλία παραλίας νότια του Puerto Vallarta , και γευματίζετε με φρέσκα θαλασσινά από τις παραλίες της παλαμάδας.

Los Cabos

Καλύτερο για: Τα ζευγάρια που θέλουν να τρίβουν τους ώμους με διασημότητες όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο Γιώργος Κλόουνι και ο Τζίμι Κίμελ, που αγαπούν αυτό το παρθένο καταφύγιο στην παραλία.
Top Stay: Το Las Ventanas al Paraiso , οι σουίτες του οποίου είναι η τελευταία λέξη στην πολυτέλεια με υπερμεγέθη μπανιέρες, ιδιωτικά τζακούζι και τηλεσκόπια για το άλλο αστέρι που ατενίζει.

Διαβάστε κριτικές και σχόλια για Las Ventanas al Paraiso.
Ρομαντικό χαρακτηριστικό: Το "Sea & Stars Pure Wellness" ζευγάρια θεραπεία στο Las Ventanas - μασάζ που ακολουθείται από ένα μακρύ εμποτισμό στα καταπραϋντικά πετρελαϊκά νερά, πίνοντας σαμπάνια.
Διαβάστε περισσότερα για το Los Cabos .

Punta Mita

Καλύτερο για: Ζευγάρια που επιθυμούν να ξεφύγουν από το πλήθος με στυλ.
Κορυφή διαμονή: St Regis Punta Mita. Το νέο κόσμημα στο στέμμα αυτής της αποκλειστικής σούβας γης στην ακτή του Ειρηνικού προσφέρει κομψά καταλύματα βίλα, ανάμεσα σε διαμορφωμένους κήπους και καταρράκτες. Διαβάστε κριτικές και βαθμολογήστε για St Regis Punta Mita.
Ρομαντικό Στιγμιότυπο: Ψάρεμα όλη μέρα σε καμπάνια που εξυπηρετείται με μπάτλερ από μία από τις τρεις πισίνες infinity του θέρετρου, ενώ παράλληλα κρατιέται ένα μάτι έξω για τις φάλαινες που καταλήγουν στα νερά του κόλπου Banderas από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο.

Sayulita

Καλύτερο για: Δεν απέχει πολύ από την περιφραγμένη κοινότητα της Punta Mita ακόμη έναν κόσμο μακριά σε στάση, αυτό το ψαροχώρι είναι ιδανικό για ζευγάρια που αναζητούν ένα χαλαρό μήνα του μέλιτος με μεγάλη σέρφινγκ και φαγητό.
Κορυφή διαμονή: Βεράνα. Ασβεστολιθικές κάστες, καθαρές κρεβατοκάμαρες και μια απομονωμένη τοποθεσία στην κορυφή του λόφου (που φτάνουν με βόλτα με βάρκα και εκδρομή με μουλάρι) κάνουν αυτό το boutique θέρετρο και το spa μια αξέχαστη εμπειρία εκτός πίστας. Διαβάστε κριτικές και σχόλια για Verana.
Ρομαντικό μαρκάρισμα: Δείπνο παραλιακό στο διάσημο Don Pedro's, ένα φιλόξενο εστιατόριο με θαλασσινά που υποδεικνύει το ξυπόλητο κομψό της γοητευτικής αυτής πόλης.

Oaxaca

Καλύτερο για: Οι γύπες πολιτισμού που αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία του Μεξικού μποέμ.
Κορυφαία διαμονή: Το Casa Oaxaca, ένα μετατρέψιμο αρχοντικό του 18ου αιώνα, μετατράπηκε σε boutique ξενοδοχείο που γίνεται μια όαση υπό το φως των κεριών όταν πέφτει το βράδυ. Διαβάστε κριτικές και βαθμολογήστε για Casa Oaxaca.
Ρομαντικό Highlight: Περπατήστε το El Zocalo, την ήσυχη κεντρική πλατεία των δέντρων, και πεζοπορία στα υψίπεδα της Sierra Norte για να επισκεφθείτε τα γηγενή χωριά.
Διαβάστε περισσότερα για την Oaxaca .

Πόλη του Μεξικό

Καλύτερο για: Ψυχολόγοι που επιθυμούν να βυθιστούν στην εξελιγμένη αστική ζωή του Μεξικού, με πρόσβαση σε υπέροχες γκαλερί, εστιατόρια εξαιρετικής κουζίνας και καταστήματα παγκόσμιας κλάσης.
Κορυφαία διαμονή: ο Las Alcobas, ένας νεοφερμένος μόδας στην περιοχή Polanco του ισχίου που παντρεύει όμορφα το υψηλό σχέδιο και τις δημιουργικές ανέσεις. Διαβάστε κριτικές και βαθμολογήστε για Las Alcobas.
Ρομαντικό Στιγμή: Περπατήστε στα χνάρια των διάσημων εραστών Frida Kahlo και Diego Rivera , των οποίων τα καλλιτεχνικά ταλέντα άφησαν ένα ανεξίτηλο σημάδι στην πόλη. Θαυμάστε το Museo Frida Kahlo (το πρώην σπίτι του ζωγράφου) και ελέγξτε τις περίτεχνες τοιχογραφίες του Rivera στο Palacio Nacional .

Holbox

Καλύτερο για: Οι λάτρεις της φύσης που επιθυμούν μια αξέχαστη συνάντηση για να ξεκινήσουν τη ζωή τους μαζί, σπρώχνουν σε αυτό το μικροσκοπικό νησί (προφέρεται Hol-bosh) ακριβώς βόρεια του Κανκούν.
Κορυφαία διαμονή: Τα καταλύματα στο νησί τείνουν πιο πεντανόστιμα από το glitzy Rivera Maya, αλλά αυτό είναι μέρος της έκκλησης. Σκιασμένο από φοίνικες σε μια παραλία με λευκή άμμο, το ξενοδοχείο La Palapa διαθέτει μια αριστοκρατική γοητεία μεταξύ των ποδιών. Διαβάστε κριτικές και σχόλια για La Palapa.
Romantic Highlight: Από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φύση στο Holbox - η παρακολούθηση πουλιών, η ιππασία, η ψαροντούφεκο - μακράν η πιο αξέχαστη είναι η κολύμβηση με καρχαρίες φαλαινών που περνούν την καλοκαιρινή περίοδο σε αυτά τα νερά (Μάιος-Σεπτέμβριος).