Πού να δείτε άγρια ​​άλογα και πόνι της νοτιοανατολικής

Οι άγριοι μανγκάνοι ελεύθερης περιαγωγής είναι ένα θέαμα που συνδέεται με την Αμερικανική Ανατολή. Τα άγρια ​​άλογα στην Αμερική δεν περιορίζονται στη δυτική ακτή. Οι νοτιοανατολικές παραλίες και τα νησιά των ΗΠΑ προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν άγρια ​​άλογα, όπως τα ποντίκια Chincoteague και τα άγρια ​​άλογα της Corolla.

Οι πραγματικές ζωντανές κληρονομιές της ευρωπαϊκής και αμερικανικής ιστορίας, τα άγρια ​​άλογα μεγέθους πόνι της νοτιοανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να διαθέτουν μια ιδιαίτερη μυστικιστική φιλοσοφία που ενδίδει και μαγεύει χιλιάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Μέσα στα αλμυρά έλη, τους αμμόλοφους και τα θαλάσσια δάση σε λίγες μόνο θέσεις στο Μέριλαντ, τη Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα και τη Γεωργία, αυτά τα μικρά, ανθεκτικά και ανεξάρτητα άλογα έχουν επιβιώσει για αιώνες γενεών εναντίον πολλών αποδόσεων και μπορούν ακόμα να απολαύσουν σήμερα.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε μία από τις παρθένες περιοχές για να δείτε τα άλογα, σιγουρευτείτε ότι συμμορφώνεστε με τους κανόνες ασφαλείας και τις συμβουλές για την προβολή των άγριων μουστάρδων, αλόγων και πόνι.