Βαρκελώνη προς Νίκαια με τρένο, λεωφορεία, αυτοκίνητο και πτήσεις

Ταξιδέψτε κατά μήκος της ακτής της Μεσογείου στη Γαλλία

Nice είναι ένας δημοφιλής προορισμός από τη Βαρκελώνη. Όχι μόνο είναι μια όμορφη πόλη για να επισκεφθείτε από μόνη της, είναι επίσης κοντά στο Μονακό και τα ιταλικά σύνορα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς να ταξιδεύετε μεταξύ των δύο .

Προτεινόμενο δρομολόγιο από τη Βαρκελώνη έως τη Νίκαια

Μερικές δημοφιλείς στάσεις στην πορεία περιλαμβάνουν:

Πτήσεις από Βαρκελώνη προς Νίκαια

Υπάρχουν συχνές πτήσεις από τη Βαρκελώνη προς τη Νίκαια. Είναι συνήθως φθηνότερα από το τρένο, το λεωφορείο ή το αυτοκίνητο.

Βαρκελώνη - Νίκαια με τρένο και λεωφορείο

Δεν υπάρχει απευθείας τρένο από τη Βαρκελώνη στη Νίκαια. Χρειάζονται περίπου οκτώ ώρες για να ταξιδέψετε με τρένο, αλλάζοντας το Montpellier ή το Valence, συν τους χρόνους μεταφοράς. Τα τρένα από τη Βαρκελώνη έως τη Νίκαια (μέσω Μονπελιέ) αναχωρούν και φτάνουν στη Βαρκελώνη από το σταθμό Sants.

Υπάρχουν δύο λεωφορεία την ημέρα από τη Βαρκελώνη στη Νίκαια. Το πιο ακριβό (60 ευρώ) φτάνει στις 4 το πρωί, γεγονός που μπορεί να είναι περίεργο όσον αφορά το check in του ξενοδοχείου. Το φθηνότερο (περίπου 45 ευρώ) αναχωρεί και φθάνει αργότερα, το οποίο είναι πιο βολικό. Όταν ψάχνετε για το λεωφορείο, θυμηθείτε ότι η ισπανική κλήση Nice 'Niza'.

Τα λεωφορεία από τη Βαρκελώνη προς τη Νίκαια αναχωρούν από τους σταθμούς λεωφορείων Sants και Nord (το φθηνότερο λεωφορείο αναχωρεί από το Nord).

Βαρκελώνη στη Νίκαια με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 650 χλμ. Από τη Βαρκελώνη προς τη Νίκαια διαρκεί περίπου έξι ώρες, ταξιδεύοντας κυρίως στους δρόμους P-7, A9.

Σημείωση - Οι δρόμοι AP είναι διόδια