Πού να αγοράσετε επίπλωση & διακόσμηση στο σπίτι στο Βανκούβερ, BC

Όταν είστε νέος σε μια πόλη , η εύρεση των σωστών θέσεων για να αγοράσετε έπιπλα και έπιπλα σπιτιού μπορεί να είναι δύσκολη. Σίγουρα, μπορείτε να καταστήματα έπιπλα της Google - αν γνωρίζετε τα ονόματα. Αλλά τι γίνεται με τα τοπικά καταστήματα, τα ανεξάρτητα καταστήματα ή τις καναδικές αλυσίδες που - εάν είστε νέοι στον Καναδά καθώς και στο Βανκούβερ - μπορεί να μην το ξέρετε;

High-end εσωτερική διακόσμηση στο Βανκούβερ: Gastown

Ο προορισμός για high-end, σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό στο Βανκούβερ είναι Gastown , η ιστορική γειτονιά ακριβώς ανατολικά του κέντρου του Βανκούβερ .

Το πιο φημισμένο κατάστημα εσωτερικών χώρων στην πόλη είναι εδώ: Ενημερώστε τα Interiors, που ανήκουν στον Niels Bendtsen. Ο Bendtsen σχεδίασε την καρέκλα Ribbon, η οποία έγινε δεκτή στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA).

Το Gastown είναι επίσης το σπίτι σε πολλά άλλα σύγχρονα διακοσμητικά καταστήματα και καταστήματα επίπλων, όπως το Orling & Wu, Το Κοινοβούλιο Interiors και το Montauk Sofa. Όλοι δεν είναι τόσο ακριβοί όσο οι Ενημέρωτοι Εσωτερικοί. αξίζουν μια επίσκεψη ακόμα κι αν είστε σε έναν προϋπολογισμό (η περιήγηση για ιδέες είναι δωρεάν, τελικά).

Καλύτερο μίγμα στυλ και έπιπλα στο Βανκούβερ: Νότιο Granville

Η εμπορική συνοικία South Granville εκτείνεται κατά μήκος της οδού Granville από τη γέφυρα Granville Street μέχρι την 16η Ave, νότια από το κέντρο του Βανκούβερ. Το South Granville είναι το ιδανικό μέρος για να ψωνίσετε για το σπίτι, καθώς διαθέτει το καλύτερο μίγμα στυλ (σύγχρονο με αντίκες) και το καλύτερο μίγμα μεγάλων αλυσίδων (συμπεριλαμβανομένων των Pottery Barn Kids and Restoration Hardware) και μοναδικών, ανεξάρτητων boutiques Karat είναι ένα από τα αγαπημένα).

Στο South Granville, θα βρείτε σύγχρονα έπιπλα που διαρκούν το φάσμα από high-end έως μεσαίου μεγέθους (για mid-range, ελέγξτε τα καταστήματα επίπλων βόρεια του Broadway προς τη γέφυρα Granville Street ). Υπάρχουν επίσης μερικές αντίκες, πολλά τέχνη - το Νότιο Granville είναι γνωστό ως "Gallery Row" για όλες τις εμπορικές γκαλερί τέχνης εδώ - και καταστήματα σπίτι διακόσμηση για κάθε προϋπολογισμό.

Σύγχρονη ασιατική και κινεζική Αντίκες: Chinatown

Η ιστορική Chinatown του Βανκούβερ έχει ένα καλό μείγμα από εισαγόμενες κινεζικές αντίκες και διακόσμηση εσωτερικών χώρων (που κυμαίνονται από χαμηλό έως υψηλό, για κινέζικες αντίκες υψηλής ποιότητας), καθώς και μοντέρνα / μοντέρνα καταστήματα επίπλων, όπως το Bombast (εικόνα).

Πού να αγοράσετε έπιπλα στο Βανκούβερ με προϋπολογισμό: Richmond & αλυσίδες έκπτωσης

Για έπιπλα με προϋπολογισμό, το East Vancouver και το Richmond (που βρίσκονται νότια του Βανκούβερ) είναι ιδανικά για μεγάλα καταστήματα αλυσίδων, συμπεριλαμβανομένων των Ikea και The Brick για έπιπλα. Για τον εγχώριο νόστιμο προϋπολογισμό (και βασικά όπως τα μαγειρικά σκεύη), δοκιμάστε τα καταστήματα έκπτωσης στο Βανκούβερ όπως το Mart Welk, το Wonderbucks, το Real Canadian Superstore και η Walmart.