Πώς να βρείτε Jobs Houston

Ψάχνετε για δουλειά στο Χιούστον; Εδώ μπορείτε να τα βρείτε.

Ποσοστό ανεργίας του Χιούστον

Τον Ιανουάριο του 2010, η Επιτροπή Εργατικού Δυναμικού του Τέξας έδειξε ότι το ποσοστό ανεργίας του Χιούστον στις περιοχές του Χιούστον, της Ζάγκρερ Γκαρντ και του Baytown έφτασε το 8,8%. Αν και ήταν χαμηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο (9,7), από το μέτρο του Χιούστον ήταν μια αύξηση 0,8% από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, καθώς και μια αύξηση δύο πλήρων ποσοστιαίων μονάδων από τον προηγούμενο Ιανουάριο (από 6,8%).

Εάν τυχαίνει να πέσετε στην ομάδα ανεργίας (ή αν απλά τυχαίνει να μισείτε την τρέχουσα δουλειά σας και ψάχνετε για μια αλλαγή), η ελπίδα δεν χαθεί. Υπάρχουν πολλοί πόροι στο διαδίκτυο στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια δουλειά.

Εύρεση εργασίας Houston

Houston Jobs: Αυτή η οργάνωση έχει περάσει από το 1998. Ο ιστότοπός τους σας επιτρέπει να αναζητήσετε θέσεις εργασίας μέσα στην ευρύτερη περιοχή του Χιούστον κατά κατηγορίες με καταχωρίσεις για τα πάντα, από Λογαριασμούς Πληρωτέους έως Συγκολλητές. Θα πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εν λόγω καταχωρήσεις, αλλά δεν θα υπάρξει τέλος γι 'αυτό. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το βιογραφικό σας στο site.

Εργασία: Αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να αναζητήσετε θέσεις εργασίας στις μεγαλύτερες περιοχές Χιούστον κατά κατηγορίες. Κόλπος Coast, Colonial Oaks και Orkin είναι μεταξύ των πολλών εργοδοτών με θέσεις εργασίας στην τοποθεσία. Εκτός από τους παραδοσιακούς πόρους αναζήτησης εργασίας (αποστέλλοντας βιογραφικό σημείωμα κ.λπ.), παρουσιάζουν επίσης βίντεο για την απασχόληση και blogs κοινότητας με συμβουλές για τη θύρα εργασίας.

Χιούστον Χρονικό Εργασίες Λίστες: Η Χρονική Χιούστον ιστοσελίδα φιλοξενεί έναν κατάλογο των διαθέσιμων θέσεων εργασίας που λειτουργεί σε συνδυασμό με το Yahoo! Hot Jobs. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και εργαλεία πρόσβασης, όπως συμβουλές και προτάσεις για τη συνέχιση της οικοδόμησης, τα ωράρια αποδοχών, τη δικτύωση, τη συνέντευξη και πολλά άλλα.

Εκτός αυτού, θα έχετε επίσης άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις περιοδικές εκθέσεις εργασίας του Χρονικού.

Πόλη του Χιούστον Εργασία: Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε θέσεις εργασίας που προσφέρονται και διατίθενται στο δίκτυο του City of Houston, θα πρέπει να εγγραφείτε στο site τους. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να εφαρμόσετε μια ενιαία online εφαρμογή σε πολλές εργασίες. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με την αποζημίωση, τις παροχές των εργαζομένων και τη διαχείριση μισθών, εκτός από την δυνατότητα να αναζητήσετε διάφορες ευκαιρίες απασχόλησης και να ελέγξετε την κατάσταση μιας υποβληθείσας αίτησης.

Βρίσκοντας θέσεις εργασίας στο Craigslist του Χιούστον: Αν και είναι ένα πιο αρχαϊκό και καλύτερο από τις προαναφερθείσες ιστοσελίδες, το τμήμα διαφήμισης του Craigslist μπορεί να προσφέρει καρποφόρες ευκαιρίες εάν είστε πρόθυμοι να περάσετε μερικές ανόητες αναρτήσεις. Οι καταχωρίσεις εργασίας ταξινομούνται ανά κατηγορίες, παρόλο που έχετε τη δυνατότητα να ψάξετε ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων για τις θέσεις εργασίας, αν θέλετε. Το Craigslist δεν προσφέρει οποιεσδήποτε συμπληρωματικές παροχές κυνηγιού εργασίας, όπως η επαναφορά φόρτωσης ή οι κοινοτικές συμβουλές.

Πράγματι οι θέσεις εργασίας στο Χιούστον: Το Indeed.com είναι ένας ιστότοπος με θέσεις απασχόλησης, των οποίων η κύρια κλήρωση φαίνεται να είναι ότι μπορείτε να ταξινομήσετε τις ευκαιρίες με εύρος μισθών εύκολα, καθώς και να έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα φόρουμ με πολυσύχναστα θέματα. Προσφέρουν επίσης θέσεις εργασίας του Χιούστον που χωρίζονται από την κατηγορία ή τη βιομηχανία, καθώς και την περιοχή της πόλης, αν και είναι λίγο πιο περίπλοκη στην παρουσίασή της.

411 Houston Jobs: 411HoustonJobs.com είναι μια ελεύθερη στη χρήση τοποθεσία αναζήτησης εργασίας πιο κατάλληλα σε σύγκριση με Indeed.com ή Craigslist.

Δεν είναι τόσο καλά σχεδιασμένο ή επαγγελματικό που αναζητά ως, ας πούμε, Career Builder, αλλά περιστασιακά δημοσιεύει θέσεις που δεν μεταφορτώνονται σε μέρη όπως το Χιούστον Χρονικό Jobs site ή το City of Houston Jobs site.

Harris County Job Listings: Παρόμοια με το site της πόλης του Χιούστον, η περιοχή του Harris County προσφέρει επίσης μια ενότητα Job Listings, μέσω της οποίας έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων εργασίας και των στοιχείων επικοινωνίας για τα γραφεία της Harris County.

Απλά μισθωμένος: Απλά μισθωμένος είναι μια άλλη δευτερεύουσα περιοχή αναζήτησης εργασίας (θέσεις όπως το Career Builder και το Yahoo! Hot Jobs θα βαθμολογούνταν ως πρώτο επίπεδο) που σας επιτρέπει να ψάξετε θέσεις εργασίας Χιούστον κατά κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά. Εκτός από τις πληροφορίες αναζήτησης εργασίας, παρουσιάζουν επίσης πολλές στατιστικές και πληροφορίες σχετικά με την οικονομία, την ιστορία, τις βιομηχανίες του Χιούστον και πολλά άλλα.

Εργασίες Houston στο Career Builder: Ο χάρτης του Career Builder στο Χιούστον προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας (συνήθως περισσότερες από 5.000 ευκαιρίες) και εργαλεία κυνήγι εργασίας.

Μόλις εξοικειωθείτε με αυτό, ο ιστότοπος είναι καλά τοποθετημένος και εύκολος στην πλοήγηση. Ένα ωραίο μικρό κόλπο που προσφέρει η ιστοσελίδα είναι η επιλογή να πάρετε ένα κουίζ που θα σας πει ποιες είναι οι σταδιοδρομίες που πιθανότατα θα απολαύσετε. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε θέσεις εργασίας βασισμένες σε λέξεις-κλειδιά, οι οποίες βοηθούν στην εξάλειψη των αποσπάσεων που χρειάζονται οι απογυμνωτές από τις θέσεις Ανθρώπινου Δυναμικού αρκετά καλά.

Ένας άλλος πόρος όταν ψάχνετε θέσεις εργασίας στο Χιούστον είναι ο συχνά αγνοημένος Οδηγός Απασχόλησης. Δείτε την ιστοσελίδα τους εδώ.

Για να δείτε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ανεργία στο Χιούστον, μπορείτε να επισκεφθείτε την τοποθεσία της Επιτροπής Εργατικού Δυναμικού του Τέξας εδώ.