Οδηγός επισκεπτών συλλογής Frick

Απολαύστε τέχνη κοντά σε αυτό το όμορφο πέτρινο Avenue Mansion

Στεγασμένο στο αρχοντικό του Henry Clay Frick της Fifth Avenue, η συλλογή Frick προσφέρει στους επισκέπτες τη μοναδική ευκαιρία να δουν την προσωπική τους συλλογή μέσα στα τείχη της πρώην κατοικίας του. Από τα διάσημα έργα του Renoir και του Rembrandt σε έπιπλα εποχής και γλυπτά, μια επίσκεψη στο Frick είναι μια ευκαιρία σε μια εσωτερική άποψη της ζωής των πλούσιων Fifth Avenue κατοίκων στη Νέα Υόρκη.

Σχετικά με τη συλλογή Frick:

Το Μέγαρο της Πέμπτης Λεωφόρου που στεγάζει τη Συλλογή Frick χτίστηκε το 1913-1914 για τον Henry Clay Frick, έναν επιτυχημένο βιομήχανο χάλυβα και οπτάνθρακα.

Ένας μακρόχρονος προστάτης των τεχνών, η συλλογή του Frick περιλαμβάνει μια ποικίλη συλλογή από δυτική ζωγραφική, γλυπτική και διακοσμητικές τέχνες. Αυτό που είναι εντυπωσιακό για μια επίσκεψη στο Frick είναι η ευκαιρία να δούμε την τέχνη που διοργανώθηκε στο αρχοντικό, πολλά κομμάτια ακόμα στην οθόνη όπου ο Frick τα είχε αρχικά επιδείξει.

Η πολιτική της συλλογής Frick για τα παιδιά (δεν πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα άτομα κάτω των 10 ετών και άτομα κάτω των 16 ετών) επιτρέπει στους ενήλικες επισκέπτες να έχουν μια οικεία εμπειρία με τα διάφορα έργα τέχνης στη συλλογή. Πολύ λίγα στοιχεία εμφανίζονται πίσω από το γυαλί και είναι εύκολο να πλησιάσετε σχεδόν τα πάντα στη συλλογή. Η εμφάνιση των κομματιών με αυτόν τον τρόπο θα ήταν αδύνατη αν είχαν δοθεί μικρά παιδιά στο μουσείο, καθώς η πιθανότητα καταστροφής θα ήταν υπερβολικά υψηλή.

Η ακουστική περιήγηση συμπεριλαμβάνεται με το κόστος εισδοχής και προσφέρει πληθώρα πληροφοριών για τα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, έπιπλα και το ίδιο το αρχοντικό.

Χρησιμοποιώντας την περιήγηση ήχου για να μάθετε περισσότερα για τα κομμάτια ενδιαφέροντος, μια επίσκεψη στη μόνιμη συλλογή του Frick μπορεί να διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Ο Frick έχει επίσης συχνά αλλάζει προσωρινές εκθέσεις.

Κύρια σημεία συλλογής Frick

Τοποθεσία και πληροφορίες επικοινωνίας