Πέντε περίεργα αξιοθέατα που ποτέ δεν γνωρίζατε ήταν στη Φλόριντα

Φλόριντα; Συσκευάστε τα γάντια και το παλτό χειμώνα σας

Η Φλόριντα είναι ίσως η πιο πανταχού παρούσα κατάσταση για εγχώρια ταξίδια. Είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε στις παραλίες όπως το Μαϊάμι και το Clearwater, να απολαύσετε την οικογενειακή διασκέδαση που προσφέρεται στα Disney και τα Universal Studios ή να παρακολουθήσετε μια πρωινή έκρηξη από την Space Coast, πιθανότατα έχετε μια ιδέα τι θα κάνατε όπως και στη Φλόριντα, ακόμα και αν δεν έχετε πάει ποτέ εκεί.

Εν τω μεταξύ, μια σειρά από παράξενα αξιοθέατα που δεν θα βρείτε στους περισσότερους οδηγούς κάθεται ακριβώς πίσω από τους φοίνικες - και όχι μόνο το περίφημο αρχοντικό Mar-a-Lago του Donald Trump!

ICEBAR Ορλάντο

Εάν υπάρχει μια λέξη που περιγράφει γενικά μια διαμονή στο Ορλάντο, είναι "ζεστό" - παίρνετε όλες τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία που απολαμβάνει το υπόλοιπο κράτος του Sunshine, χωρίς άμεση πρόσβαση στις παραλίες. Βεβαίως, ενώ το σπίτι του Mickey Mouse παίρνει νόμιμα ψυχρό το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο κάθε δύο χρόνια περίπου, είναι πραγματικά παράξενο να νιώσετε κρύο εδώ, το οποίο είναι μέρος του τι κάνει το ICEBAR του Orlando μια τόσο παράξενη προσθήκη στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Από τώρα και στο εξής, τα εμπορικά κέντρα Orlando κλιματιζόμενα σε θερμοκρασίες ψύξης δεν θα είναι τα πιο κρύα μέρη για να περάσετε χρόνο στην πόλη!

Κάστρο Μπράντεν

Παραδοσιακή σοφία θα αναφέρει ότι για να απολαύσετε τις καλύτερες διακοπές Tampa Bay, θα πρέπει να κοιμηθείτε στην παραλία Clearwater. Αυτό δεν είναι μια κακή ιδέα, αλλά αν θέλετε να ξεπεράσετε τη συνηθισμένη λιτανεία των αξιοθέατων στη δυτική κεντρική ακτή της Φλόριντα, κατευθυνθείτε προς τα νότια προς την πόλη Bradenton, στην κομητεία Manatee, όπου θα βρείτε τα ερείπια ενός κάστρου - ναι , ένα κάστρο στη Φλώριδα.

Φέρτε μαζί μας για μια στιγμή!

Χτισμένο το 1850 για να προστατεύσει μια οικογένεια Floridian από τους εγγενείς αμερικανούς επιτιθέμενους (απέτυχε), το κάστρο Braden αντιπροσωπεύει ένα όραμα της Φλόριντα που δεν έχετε ξαναδεί, με περισσότερους τρόπους από έναν. Δεν είναι φτιαγμένο από άμμο, αλλά με βάση τον τρόπο που αντέδρασε ενάντια στην επίθεση που αντιμετώπιζε, ίσως να ήταν!

Τα ζώα της Plexiglass της Πόλη του Παναμά

Αν υπάρχει ένας προορισμός στη Φλώριδα που κραυγάζει "φυσιολογικό", είναι η Panama City, αν είστε Spring Breaker ή μια οικογένεια για καλοκαιρινές διακοπές. Υπάρχει όμως μια μεγάλη ιδιότητα στην ακτή της Σμαραγδένιας της Φλόριντα, ωστόσο - ένα μεγάλο μέρος της είναι εκπληκτικά εμφανές.

Συγκεκριμένα, οι τοπικοί αρχιτέκτονες φαίνεται να έχουν μια γοητεία με τρομακτικά γεμάτα γελοία ζώα από πλεξιγκλάς, από το "Big Gus", μια αγελάδα των 20.000 λιβρών, σε ένα ζευγάρι γιγαντιαίων θηλαστικών (ένα καρχαρία και μια φάλαινα) που καταβροχθίζουν τους τουρίστες καθώς μπαίνουν στα καταστήματα δώρων για τα οποία χρησιμεύουν ως είσοδοι. Ποτέ δεν θα σκεφτεί κανείς τον κόσμο της Φλόριντα με τον ίδιο τρόπο και πάλι!

Ένα σπίτι τυφώνα-απόδειξη

Ο μοναδικός επισκέπτης της Φλόριντα βλέπει τόσο συχνά όσο οι τουρίστες είναι τυφώνες, οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να κάνετε το τουριστικό πράγμα στην πόλη Florens της Pensacola, κάντε μια κίνηση πέρα ​​από ένα σπίτι που δεν είναι μόνο ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, αλλά ένα χτισμένο για το ρητό σκοπό ανθεκτικών τροπικών κυκλώνων.

Ρυθμίστε το GPS σας 1005 Ariola Dr, αλλά θυμηθείτε: Πρόκειται για μια ιδιωτική κατοικία, οπότε μην επιχειρήσετε τίποτα περισσότερο από μια προβολή δίσκου. Εάν δεν είστε τυφώνας, δεν είστε ευπρόσδεκτοι εδώ!

Η δεξαμενή ψυχρού πολέμου του JFK

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι το νησί της Κούβας απέχει μόλις 90 μίλια από την ακτή της Φλόριντα, αλλά αυτό που οι νεότεροι Αμερικανοί δεν θυμούνται είναι οι συνέπειες αυτού του γεγονότος, καθώς σχετίζονται με τον Ψυχρό Πόλεμο.

Πράγματι, ενώ το West Palm Beach δεν είναι τόσο κοντά στη γη του Κάστρο, όπως λέει το Key West, εδώ η κυβέρνηση έχτισε ένα καταφύγιο βομβών για το JFK στο νησί Peanut, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης από το Intercoastal Waterway.

Αν νομίζατε ότι γνωρίζατε τη Φλώριδα πριν, σίγουρα δεν ξέρετε - και αυτό το άρθρο έχει μόνο γρατζουνίσει την υπηρεσία! Ακριβώς όπως η Disney World είναι η "πιο ευτυχισμένη θέση στη γη", το κράτος καταγωγής της Φλόριντα μπορεί να είναι ένα από τα πιο περίεργα, αν και είναι μεταξύ των θέσεων στις ΗΠΑ οι περισσότεροι ταξιδιώτες αισθάνονται ότι γνωρίζουν καλύτερα.