Λας Βέγκας Gay Bathhouses και σεξουαλικούς συλλόγους

Παρόλο που υπάρχουν πολλά υπέροχα αξιοθέατα της LGBT στην περιοχή του Λας Βέγκας , υπάρχουν μόνο δύο γκέι μπανιέρες, σάουνες και γυμναστήρια που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους άντρες: το Entourage Vegas και το Hawks Gym, και οι δύο από τις οποίες βρίσκονται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Περιοχή στην Ανατολική Σαχάρα Avenue στο κέντρο του Λας Βέγκας.

Μόλις 3 μίλια βόρεια από τη Γάζα ή νότια από το κέντρο της πόλης Fremont, αυτά τα κεντρικά 24ωρα ιδιωτικά κλαμπ είναι εύκολα προσβάσιμα και αρκετά κοντά σε πολλά από τα σημαντικότερα γκέι μπαρ και χώρους νυχτερινής διασκέδασης, καζίνο θέρετρα .

Αν οι spa, οι σάουνες και τα γυμναστήρια ή οι σεξουαλικές ομάδες δεν είναι πραγματικά η σκηνή σας, μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε προς το Εθνικό Πάρκο της λίμνης Mead, το οποίο διαθέτει μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους γυμνή παραλία λίγο λιγότερο από 30 λεπτά έξω από το Λας Βέγκας. Παρόλο που δεν υπάρχουν παροχές στο χώρο, αυτή η ημι-ιδιωτική παραλία κάνει μια μεγάλη απόδραση από την πόλη, όπου μπορείτε ακόμα να συναντήσετε και να κοινωνήσετε με άλλους ομοφυλόφιλους.

Entourage Vegas: Το φανατικό λουτρό του Βέγκας

Παλαιότερα γνωστό ως Appollo Spa, το Entourage Vegas Bathhouse μπορεί να υπερηφανεύεται για το "μοναδικό γκέι λουτρό του Λας Βέγκας από το 1993" και διαθέτει ένα μεγάλο, επεκτατικό συγκρότημα με αρχαία ρωμαϊκά λουτρά.

Οι εγκαταστάσεις στο Entourage περιλαμβάνουν θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, τζακούζι, σάουνα, ατμόλουτρο, αίθουσα παιχνιδιών, σκοτεινό δωμάτιο, 69 ιδιωτικά γκαρνταρόμπα, δύο αποδυτήρια, σνακ καφέ, αίθουσα καπνιστών, ιδιωτικό ή ιδιωτικό ντους, , και μια αίθουσα προβολής μεγάλης οθόνης.

Οι εβδομαδιαίες εκδηλώσεις προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε διαφορετικές ομάδες ομοφυλόφιλων και bi-άνδρες, ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και περιλαμβάνουν τις Δευτέρες του Μωρού (25 και κάτω), τις Τρίτες BLT (Μαύροι, Λατίνοι ή BlaTino άνδρες), τις Τετάρτες (πάνω από 40 ), Βρώμικα τριάντα Πέμπτες (26 έως 40) και πάνω από 40 κοινωνικές Κυριακές (40 και άνω).

Οι τιμές των δωματίων έκπτωσης προσφέρονται σε όλα τα μέλη και στα μη μέλη και αυτές τις μέρες, αλλά δεν υπάρχουν ειδικές προσφορές τις Παρασκευές και τα Σάββατα, τις πιο πολυάσχολες νύχτες στο Entourage.

Γυμναστήριο του Hawk: Ο Όμιλος Φίλων των Φίλων του Λας Βέγκας

Το Hawks Gym είναι λίγο πιο συμπαγές από το Entourage, το οποίο οι fan τους τείνουν να αρέσει επειδή είναι λίγο πιο εύκολο να συναντήσετε άλλους τύπους εδώ και σπάνια αισθάνεται αραιοκατοικημένη, κάτι που αποτελεί κοινή καταγγελία για το Entourage.

Από το 2002, όταν το Hawks Gym άνοιξε για πρώτη φορά, ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής Randy Lange αφιέρωσε τη ζωή του στη δημιουργία ενός ασφαλούς και καθαρού περιβάλλοντος για τους ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και αμφίπλευρους άνδρες να κοινωνικοποιηθούν, ενώ εργάζονται για τη γενική υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

Σε περισσότερα από 6.500 τετραγωνικά πόδια, είναι ακόμα ένας πολύ μεγάλος χώρος με πολλές σκοτεινές γωνίες και διαδρομές διασκέδασης για εξερεύνηση, και αυτή η σάουνα έχει ενημερωθεί και ανακαινιστεί τακτικά με τα χρόνια, κάνοντας τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό της πολύ ανώτερο Το βασικό γυμναστήριο του Entourage.

Υπάρχει μπουτίκ που πωλεί σεξουαλικές προμήθειες, παιχνίδια, λίπος και άλλα καλούδια και μέσα σας θα βρείτε καθαρά και σύγχρονα ντους, ατμόλουτρο, μπουντρούμι, αίθουσα παιχνιδιών, βάρη και εξοπλισμό γυμναστικής, σάουνα κέδρου, και μια σειρά ιδιωτικών δωματίων "dressing".

Οι καλοφτιαγμένες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν δύο-για-ένα βραδιές φίλων την Πέμπτη, πάρτι φετίχ jockstrap τις Δευτέρες και μια ποικιλία από ειδικά πάρτι διακοπών και άλλες συγκεντρώσεις. Hawks Gym έχει μια δεύτερη θέση στο Πόρτλαντ του Όρεγκον .