Αθλητικές επιλογές της Καραϊβικής

Οι νησιώτες ενώνουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου υπέρ του ποδοσφαίρου (ποδόσφαιρο)

Όπως και σε μεγάλο μέρος του κόσμου, το ποδόσφαιρο (που ονομάζεται ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες) κατατάσσεται ως το πιο δημοφιλές ομαδικό άθλημα στην Καραϊβική. Σχεδόν όλες οι χώρες ενθουσιάζουν σε μια εθνική ομάδα, με έναν αριθμό που έχει επιλεγεί για το διαγωνισμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA με την πάροδο των ετών. Διαφορετικά, τα πάθη για τον αθλητισμό των θεατών φαίνεται να αντικατοπτρίζουν την αποικιακή ιστορία και τους πολιτιστικούς δεσμούς.

Βρετανικό Αθλητισμό Κοινοπολιτείας

Το Cricket, ένα παιχνίδι bat-and-ball με ελάχιστη ομοιότητα με το αμερικανικό μπέιζμπολ, προσελκύει παίκτες ψυχαγωγίας και επαγγελματίες θεατές σε πολλά από τα νησιά της Βρετανικής Κοινοπολιτείας ή με ιστορία βρετανικού οικισμού (Μπαρμπάντος και Μπαχάμες, για παράδειγμα).

Ενώ μερικοί προβλέπουν ότι ο ενθουσιασμός για την εξαγωγή αυτή μπορεί να μειωθεί καθώς το ποδόσφαιρο της FIFA κυριαρχεί στον τηλεοπτικό χρόνο της τηλεόρασης, άλλοι πιστεύουν ότι το κρίκετ ενσαρκώνει την ψυχή του αθλητισμού στην Καραϊβική με το ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού της Δυτικής Ινδίας.

Μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον έναν επίσημο ή ανεπίσημο αγώνα που θα διεξαχθεί οποιαδήποτε ημέρα σε όλη την αγγλόφωνη Καραϊβική, με εικονικές οβάλ τουρνουά κρίκετ στο Τρινιντάντ, Μπαρμπάντος, Τζαμάικα, Αντίγκουα και Γρενάδα. Παρόλο που δεν είναι τόσο κοινό όσο το κρίκετ, το ράγκμπι, ένα άλλο άκρως αγγλικό άθλημα, σχεδιάζει το δικό του σύνολο οπαδών στην Καραϊβική.

Ισπανική πολιτισμική επιρροή

Ενώ οι ισπανικές πολιτισμικές παραδόσεις που βρέθηκαν σε πολλά από τα καραϊβικά έθνη δεν επηρέασαν άμεσα την αγάπη του μπέιζμπολ, μιας αμερικανικής δημιουργίας, η δημοτικότητά του στη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κούβα, το Κουρασάο και το Πουέρτο Ρίκο μοιάζει να υποδεικνύει τουλάχιστον μια κοινή προτίμηση για το άθλημα. Η σειρά της Καραϊβικής τηλεοπτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την περιοχή, και οι αμερικανοί ερευνητές MLB συχνάζουν τα νησιά αναζητώντας νέα ταλέντα.

Μπορείτε να απολαύσετε τους παίκτες σε εκπληκτικά εκλεπτυσμένα παιχνίδια μπέιζμπολ σε πόλεις σε ολόκληρη τη Λατινική Καραϊβική ή ακόμα και να συμμετάσχετε σε ένα από τα αμέτρητα παιχνίδια αυτοελέγχου.

Αρχαίοι διαγωνισμοί στη σύγχρονη εποχή

Μπορείτε επίσης να βρείτε αγώνες ιπποδρομιών και σκύλων, cockfighting και ακόμα και ταυρομαχίες στην Καραϊβική, που απεικονίζουν τις σφαιρικές επιρροές σε αυτή την πολύγλωσση περιοχή.

Το στοίχημα Pari-mutuel σε ιπποδρομίες προσελκύει τουρίστες στο Club Barbados Turf και στο Hipodromo Camarero έξω από το San Juan στο Πουέρτο Ρίκο. Οι οπαδοί του Cockfighting ή οι τουρίστες που είναι περίεργοι για την έκκληση του αιματηρού θεάματος μπορούν να βρουν το δρόμο τους σε έναν από τους διάφορους χώρους του San Juan και του Vieques στο Πουέρτο Ρίκο. ή στη Δομινικανή Δημοκρατία, την Αϊτή ή την Κούβα. Οι τουρίστες μπορούν να παρακολουθήσουν ταυρομαχίες στο Κανκούν, το Μεξικό, στις ορεινές περιοχές της Δομινικανής Δημοκρατίας και στην Κόστα Ρίκα.

Διασκέδαση ελεύθερου χρόνου

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απολαμβάνουν όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ στην Καραϊβική, ειδικά βαρκάδα, ψάρεμα, καταδύσεις, surfing και windsurfing. Μεγάλο μέρος της μουσικής και του χορού στην Καραϊβική προέρχεται από τις αφρικανικές ρίζες και οι σύγχρονοι κάτοικοι έχουν μετατρέψει την καλλιτεχνική έκφραση σε ένα είδος αθλητισμού. Το γκολφ και το τένις είναι τα πιο δημοφιλή αθλήματα αναψυχής που αναζητούν οι τουρίστες και τα θέρετρα σε όλο το νησί εξυπηρετούν τους παίκτες ψυχαγωγίας.

Αθλητικά και αθλητικά γεγονότα της Caribbean Spectator

Απολαύστε το Μπέιζμπολ του Winter League στη Δομινικανή Δημοκρατία

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor