Ελέγξτε έξω τη φανταστική σκηνή στην ιστορική Βοστώνη

Η πρωτεύουσα της πρώτης πολιτείας της Αμερικής για νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων, η Βοστώνη είναι από καιρό μια από τις πιο πολιτικά προοδευτικές και κοινωνικά φιλελεύθερες πόλεις της χώρας, όπως αποδεικνύεται από την ιδιαίτερα ορατή κοινότητα της GLBT. Διάσημο για τα πολυάριθμα πανεπιστήμια, την πλούσια ιστορία και τις γοητευτικά γειτονικές γειτονιές που αισθάνονται ως παλιό Ευρωπαϊκό όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Βοστώνη είναι ένας συμπαγής αλλά παρόλα αυτά παγκόσμιας κλάσης gay προορισμός.

Μια εξαιρετική σκηνή τέχνης σούπερ μάρκετ, φανταστικά μουσεία και αμέτρητα ξενοδοχεία, εστιατόρια, γκέι μπαρ, καταστήματα και γκαλερί στρογγυλεύουν τα πολλά χαρακτηριστικά της πόλης.

Σχεδιάζετε να συνδέσετε τον κόμβο στο Provincetown; Ρίξτε μια ματιά στο Gay οδηγός μας για γάμους Provincetown .

Οι εποχές

Η δημοτικότητα της Βοστώνης είναι όλο το χρόνο, αν και το καλοκαίρι τείνει να τραβήξει τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών από μακριά (ιδιαίτερα την Ευρώπη) και η πτώση προσελκύει τους ταξιδιώτες σε απόσταση οδήγησης που έρχονται επειδή η πόλη αποτελεί μια καλή βάση για να εξερευνήσετε το φύλλωμα πτώσης πτώσης στην γύρω περιοχή , και επειδή η πόλη έχει πολλά συλλογικά γεγονότα αυτή τη στιγμή.

Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες είναι 36F / 22F τον Ιανουάριο, 56F / 40F τον Απρίλιο, 82F / 65F τον Ιούλιο και 62F / 46F τον Οκτώβριο. Το χειμώνα οι χιονοπτώσεις και οι χειμωνιάτικες μέρες είναι ζωντανές και ζεστές και ζεστές μέρες το καλοκαίρι πτώση και άνοιξη καλύτερες ώρες για να επισκεφθείτε. Η καταβύθιση είναι κατά μέσο όρο 3 έως 4 ίντσες / μοτ. όλο το χρόνο.

Η τοποθεσία

Η συμπαγής και λοφώδης Βοστώνη βρίσκεται στην ανατολική Μασαχουσέτη, στον κόλπο της Μασαχουσέτης, στη συμβολή του I-93 και του ανατολικού άκρου του I-90.

Ο πολύ γραφικός ποταμός Charles αποτελεί το βόρειο όριο του με την ομοίως φιλελεύθερη και συλλογική πόλη του Cambridge.

Οδήγηση αποστάσεων

Οι οδικές μετακινήσεις προς τη Βοστώνη από περίοπτα μέρη και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Πετώντας στη Βοστώνη

Ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στη χώρα, το Logan International της Βοστώνης απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο ή ταξί ανατολικά του κέντρου της Βοστώνης και εξυπηρετείται από τις περισσότερες μεγάλες εγχώριες αεροπορικές εταιρείες καθώς και από πολυάριθμες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Είναι φθηνό και αρκετά εύκολο να φτάσετε στο αεροδρόμιο με το λεωφορείο και το μετρό MBTA.

Μπορεί να είναι σημαντικά φθηνότερη η πτήση στο αεροδρόμιο TF Green, μια ώρα νότια έξω από την Providence . και το περιφερειακό αεροδρόμιο του Μάντσεστερ Μπόστον, μια ώρα βόρεια στο Νιου Χάμσαϊρ.

Πάρτε ένα τρένο ή λεωφορείο στη Βοστώνη

Η Βοστώνη είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω της υπηρεσίας αμαξοστοιχίας Amtrak και της υπηρεσίας Peter Pan Bus Lines από τέτοιες μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Ακτής όπως το Providence, το New Haven, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, τη Βαλτιμόρη και την Ουάσινγκτον, καθώς και από το Μόντρεαλ.

Ο Peter Pan είναι συνεργάτης του Greyhound και οι ναύλοι είναι συνήθως αρκετά λογικοί σε σύγκριση με άλλες μορφές μεταφοράς, ακόμα και με την οδήγηση (εάν χρησιμοποιείτε αεροπορικό εισόδημα και πιθανές χρεώσεις αυτοκινήτων).

Τα εισιτήρια μονής κατεύθυνσης από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη, για παράδειγμα, είναι περίπου 30 δολάρια. Η Amtrak παρέχει αξιόπιστες και πολύ άνετες υπηρεσίες σε όλη την περιοχή. Ανάλογα με τον προορισμό, μπορείτε να επιλέξετε ταχύτερη υπηρεσία Acela ή τυπικά περιφερειακά τρένα και εισιτήρια διατίθενται σε κατηγορίες που κυμαίνονται από Saver έως Premium. Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης από τη Βοστώνη στη Νέα Υόρκη, το οποίο έχει κρατηθεί τουλάχιστον 14 ημέρες νωρίτερα (το οποίο αποδίδει πολύ χαμηλότερους ναύλους), κοστίζει οπουδήποτε από περίπου 50 δολάρια για ένα εισιτήριο εξοικονόμησης σε περιφερειακό τρένο έως 75 δολάρια για Acela στην κατηγορία αξίας σε $ 200 στην πρώτη θέση. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3,5 έως 4 ώρες, ανάλογα με το τρένο.

Το ημερολόγιο εκδηλώσεων για τα LGBT

Υπάρχουν διάφοροι πόροι που προσφέρουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Boston Spirit Magazine, των Rainbow Times, EDGE Boston και Bay Windows). Το Boston Globe που ανήκει στο Boston.com) είναι η καλύτερη πηγή ειδήσεων της πόλης.

Κέντρο πόλης της Βοστώνης

Το φυλλώδες Boston Common (και ο παρακείμενος δημόσιος κήπος της Βοστώνης) είναι ο κόμβος του κέντρου της πόλης από το 1630 και παραμένει μια χαρά για να εξερευνήσετε. Ακριβώς βόρεια βρίσκεται η συνοικιστική συνοικία Beacon Hill, με πεζοδρόμια από τούβλα, αρχοντικά και φανταχτερά μπουτίκ. Βορειοανατολικά του Common θα βρείτε την τουριστική αλλά διασκεδαστική Quincy Market, γεμάτη με καταστήματα και εστιατόρια. Περπατήστε το κοντινό Trail Freedom για περιήγηση 1,5 χιλιομέτρων στην ιστορία της Νέας Αγγλίας ή κατευθυνθείτε ανατολικά προς το φανταστικό ενυδρείο της Νέας Αγγλίας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το North End της Βοστώνης, ένα δίκτυο από στενούς, καμπυλωτούς δρόμους και τελετές από τούβλα του 19ου αιώνα που στεγάζουν μια εξέχουσα ιταλική κοινότητα.

Εξερευνώντας αξιοσημείωτες γειτονιές της Βοστώνης

Το South End: Η πιο γειτονική γειτονιά της Βοστώνης έχει επίσης γίνει μια από τις πιο ακριβές και αποκλειστικές της πόλης. Τα περισσότερα από τα αρχοντικά σπίτια της γειτονιάς, πολλά διακοσμημένα με περίτεχνα στοιχεία, χτίστηκαν τη δεκαετία του 1850. Η περιοχή απομακρύνθηκε σταθερά κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, πριν βιώσει σημαντική (και ομοφυλοφιλική) εξευγενισμό στις αρχές της δεκαετίας του '80. Οι κύριες εμπορικές αγκάθρες της, η λεωφόρος Columbus Avenue και η οδό Tremont, είναι γεμάτες με εστιατόρια, καφετέριες και επιχειρήσεις που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους. Πιο νότια, η λεωφόρος Shawmut και η οδός Ουάσινγκτον έχουν γίνει τα τελευταία hot spots της πόλης, με εστιατόρια σκηνής-y, κατάλυμα με σοφίτες και τέτοια.

Back Bay και το Fens: Ο σχετικά νέος Back Bay - με τις ευρείες λεωφόρους τεσσάρων ιστορικών αρχοντικών, καφετέριες πεζογέφυρων και κυριότερες μπουτίκ - θυμάται το Παρίσι. εξακολουθεί να είναι μια από τις κορυφαίες κατοικημένες περιοχές της Βοστώνης. Ο πύργος John Hancock του 62 ορόφου και το 52-ιστορικό Prudential Centre, ο τελευταίος που περιβάλλεται από ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο που ονομάζεται Copley Place, κυριαρχούν στον ορίζοντα. Δυτικά της Mass Ave είναι το Fens, το τελευταίο κομμάτι του παζλ της Βοστώνης για χώρους υγειονομικής ταφής, ένα αμάλγαμα οικιστικών και βιομηχανικών συγκροτημάτων και το site των πανεπιστημίων Northeastern και Boston (συν το Fenway Park). Πολλοί ομοφυλόφιλοι ζουν και στις δύο γειτονιές. Το Back Bay Fens Park, σχεδιασμένο από τον Frederick Law Olmsted, περιλαμβάνει το αξιόλογο, όμορφα επανασχεδιασμένο Μουσείο Καλών Τεχνών και το συναρπαστικό μουσείο Isabella Stewart Gardner, μια εκπληκτική συλλογή έργων τέχνης και επίπλων.

Jamaica Plain: Για πολλούς λαούς της GLBT (ειδικά για λεσβίες), το Jamaica Plain είναι το κορυφαίο "προάστιο του τραμ" της Βοστώνης, γνωστό για την ήρεμη Jamaica Pond και τη μοναδική οικιστική γειτονιά γύρω της. Αυτό το θύλακα έχει ανακαλυφθεί εκ νέου από κατοίκους της πόλης σε αναζήτηση σχετικά προσιτών κατοικιών. Ελέγξτε τη χούφτα των ομοφυλόφιλων εστιατορίων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην οδό Center Street.

Cambridge: Συχνά συγκεντρωμένος ως μια άλλη από τις πολλές γειτονιές της Βοστώνης, Cambridge είναι στην πραγματικότητα μια ανεξάρτητη πόλη των 100.000. Το 1630 εγκαταστάθηκε και έξι χρόνια αργότερα έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο του έθνους, το Χάρβαρντ, το οποίο αγκυροβολεί σήμερα το Cambridge και περιβάλλεται από θαυμάσια μουσεία και δεκάδες υπέροχα εστιατόρια και καταστήματα. Στα νοτιοανατολικά, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης περιβάλλει τον ποταμό Charles, κοντά στην πλατεία Kendall, ένα μικρό εστιατόριο και εστιατόριο. Το Cambridge, μαζί με το Watertown στα δυτικά και το Somerville στα ανατολικά, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους κατοίκους.