Τρόποι απόκτησης από το Βανκούβερ, BC στο Μπάνφ, Αλμπέρτα

Το Βανκούβερ και το Μπάνφ είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον Καναδά και συχνά δουλεύουν στην ίδια διαδρομή ταξιδιού στη δυτική ακτή.

Καθισμένος στην ακτή του Ειρηνικού της χώρας, βυθισμένο στη φυσική ομορφιά, το Βανκούβερ είναι πυκνοκατοικημένο από έναν χαλαρό, φυσικό, πολύβουο, ποικίλο πληθυσμό. Το Banff , στη γειτονική επαρχία Alberta, είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Banff. Αυτή η γιορτασμένη πόλη του θέρετρου είναι ένα ορεινό τοπίο γεμάτο με τυρκουάζ νερά και μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα καλύτερα σκι της χώρας και άλλες υπαίθριες περιπέτειες.

Το ταξίδι μεταξύ αυτών των δύο καλοκαιρινών πόλεων καλύπτει περίπου 900 χιλιόμετρα και τρεις οροσειρές: την ακτή, την Κολούμπια και τα βραχώδη βουνά. Η διαδρομή 10 με 12 ώρες, είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο, είναι μια όμορφη, όπως είναι η διαδρομή με τρένο, αλλά η πτήση είναι μια άλλη επιλογή αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο ή αν δεν σας αρέσει η ιδέα να οδηγείτε ορεινό τοπίο, ειδικά σε χιονισμένο συνθήκες.

Ο λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να φτάσετε ανάμεσα στο Βανκούβερ και το Μπάνφ είναι με λεωφορείο ή με αυτοκίνητο. Ακόμη πιο οικονομικό είναι το μερίδιο αυτοκινήτου-μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των μεγάλων 20-κάτι πλήθος που περιπλανιέται αυτό το μέρος του Καναδά όπου περιστασιακές θέσεις εργασίας και διασκέδαση είναι άφθονα.

Αλλά ο καιρός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε πώς θα ταξιδέψετε μεταξύ του Βανκούβερ και του Banff. Οδήγηση μέσα από τα βράχια Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο μπορεί να είναι πονηρή και απρόβλεπτη.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγετε, το ταξίδι σας μεταξύ Βανκούβερ και Μπάνφ είναι αναπόφευκτα όμορφο. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να φτάσετε μεταξύ Βανκούβερ και Banff για την επόμενη επίσκεψή σας.