Πόσο είναι ο χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο του Ώστιν;

Βρίσκοντας Προσιτό Πάρκινγκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom

Όπως μπορείτε να περιμένετε, τα πρώτα πουλιά τείνουν να βρουν τις καλύτερες προσφορές στάθμευσης στο αεροδρόμιο του Ώστιν και σε μέρη εκτός του χώρου. Το κύριο γκαράζ του αεροδρομίου, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το τερματικό, χρεώνει 23 δολάρια την ημέρα . Για μερική ημερήσια στάθμευση, είναι μόνο $ 3 ανά ώρα. Η επόμενη-πλησιέστερη επιλογή είναι ακάλυπτος χώρος στάθμευσης στην παρτίδα Α, η οποία πηγαίνει για $ 11 ανά ημέρα . Η παρτίδα Α είναι περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το τερματικό, αλλά έχετε κατά νου ότι μπορεί να μετακινηθείτε πολύ πιο αργά εάν μεταφέρετε αρκετές σακούλες.

Τα μέρη B έως J είναι λίγο πιο μακριά από το τερματικό σταθμό, αλλά ένα δωρεάν λεωφορείο κυκλοφορεί σε ολόκληρη τη νύχτα και τη μέρα.

Για τους ταξιδιώτες με λιγότερη δαπάνη, υπάρχει ένα λεωφορείο στο ανώτερο επίπεδο για όσους θα παραμείνουν για τουλάχιστον 24 ώρες. Το κόστος είναι $ 18. Ζητήστε Premium Valet Parking ($ 27) εάν θέλετε το αυτοκίνητό σας να καθαρίζεται κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Το Park & ​​Zoom είναι το νεότερο πάρκινγκ που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016. Αν και είναι τεχνικά στο αεροδρόμιο, είναι αρκετά μακριά από το τερματικό που θα χρειαστεί να πάρετε ένα λεωφορείο. Ο κλειστός χώρος στάθμευσης ξεκινά από 9,95 δολ. Ανά ημέρα και η εταιρεία προσφέρει και άλλες υπηρεσίες όπως πλύσεις αυτοκινήτων και αλλαγές λαδιού.

Εκτός θέσεων

Δεν μπορείτε να χάσετε την παρτίδα Parking παρτίδα ακριβώς έξω από την εθνική οδό 71, λόγω όλων των σημείων σημείων και τα σημειακά φορτηγά που τραβούν έξω από αυτό. Κλειστό πάρκινγκ είναι $ 10.50 ανά ημέρα , αλλά οι εκπτώσεις είναι συχνά διαθέσιμες αν κάνετε κράτηση online. Τα λεωφορεία προς το αεροδρόμιο διαρκούν κάθε πέντε έως επτά λεπτά και η κίνηση είναι συνήθως περίπου πέντε λεπτά εκτός από την ώρα αιχμής.

Το FastPark & ​​Relax, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της εθνικής οδού 71, προσφέρει καθημερινή τιμή 8,73 δολάρια την ημέρα . Όλος ο χώρος στάθμευσης καλύπτεται. Σιγουρευτείτε ότι αφήνετε λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσετε στο αεροδρόμιο, ωστόσο. Βρίσκεται λίγο περισσότερο από ένα μίλι μακριά στο 2300 Spirit of Texas Drive. Οι τακτικοί πελάτες επαινέσουν τα γρήγορα check-in τους και την γρήγορη υπηρεσία μεταφοράς.

Παρέχουν επίσης δωρεάν εφημερίδες και βοήθεια για αποσκευές.

Το Παγκόσμιο Πάρκινγκ Αεροδρομίου προσφέρει μια νέα προσέγγιση. Αντί να εκμεταλλεύεται τις δικές του θέσεις στάθμευσης, η εταιρεία ενοικιάζει χώρο στους χώρους στάθμευσης του ξενοδοχείου στην περιοχή. Δύο συμμετέχοντα ξενοδοχεία του Ώστιν είναι μόνο περίπου ένα μίλι από το αεροδρόμιο: Holiday Inn Express και Quality Inn. Οι τιμές ξεκινούν από μόλις $ 4 ανά ημέρα . Φυσικά, η διαθεσιμότητα και οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων του Ώστιν, όπως το South by Southwest, το Austin City Limits Music Festival και το Circuit of Grand Prix της Αμερικής . Απαιτούνται επιπρόσθετες online κρατήσεις. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται από κάθε ξενοδοχείο, όχι απευθείας από το Παγκόσμιο Αεροδρόμιο. Θα χρειαστείτε μια έντυπη επιβεβαίωση από τον ιστότοπο για να πάρετε εισιτήριο στο λεωφορείο του αεροδρομίου. Δεν πρέπει, ωστόσο, να μείνετε στο ξενοδοχείο για να χρησιμοποιήσετε τον χώρο στάθμευσης τους μέσω αυτής της υπηρεσίας. Ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας παρέχεται επίσης από το συμμετέχον ξενοδοχείο. Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων αν έχετε λίγο περισσότερη ευελιξία στο πρόγραμμά σας.

Χώρος στάθμευσης για το νέο νότιο τερματικό σταθμό

Το νέο Νότιο Τερματικό άνοιξε τον Απρίλιο του 2017, αλλά δεν είναι απλά μια επέκταση του κεντρικού τερματικού σταθμού. Βρίσκεται σε ένα εντελώς ξεχωριστό κτίριο πιο νότια από το αεροδρόμιο.

Για να έχετε πρόσβαση στο τερματικό σταθμό, πρέπει να κατευθυνθείτε νότια στον αυτοκινητόδρομο 183, να πάτε αριστερά στην οδό Burleson και στη συνέχεια μια άλλη αριστερά στη λεωφόρο Emma Browning. Μπορείτε είτε να περπατήσετε στο τερματικό είτε να πάρετε ένα από τα ελεύθερα λεωφορεία ελεύθερης κυκλοφορίας που κυκλοφορούν συχνά. Ο μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης σε αυτή την παρτίδα είναι $ 16 ανά ημέρα . ο βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης είναι $ 8 ανά ημέρα . Σημειώστε ότι η παρτίδα δεν δέχεται μετρητά. πρέπει να σπρώξετε μια πιστωτική κάρτα για έξοδο από το χώρο στάθμευσης.