Οδηγήστε σε κινηματογραφικά θέατρα στην πόλη της Οκλαχόμα

Η οδήγηση σε κινηματογραφικές αίθουσες ήταν αρκετά δημοφιλής στην Οκλαχόμα Σίτι με πολλά χρόνια, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί κανείς. Στην πραγματικότητα, έχουν απομείνει μόνο επτά σε ολόκληρη την πολιτεία της Οκλαχόμα, μία εντός των ορίων της πόλης, το Winchester. Αν σας αρέσει να καταγράφετε αυτό το πνεύμα του παρελθόντος, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μερικά άλλα μέσα σε μια σχετικά μικρή απόσταση οδήγησης. Κάθε άνοιξε τουλάχιστον πριν από 60 χρόνια.



Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με την κίνηση σε κινηματογραφικές αίθουσες στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών επικοινωνίας, των πληροφοριών της σεζόν, των προβολών και των επιλογών αγοράς ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Winchester Drive Στο:

6930 S. Western
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73139
(405) 631-8852

Εισιτήρια και Πολιτικές: $ 7 ενήλικες, $ 3 παιδιά (3-10), παιδιά κάτω των 3 παραδεχόμενα δωρεάν. Ελέγξτε τις ώρες προβολής και αγοράστε εισιτήρια online. Τα έξω φαγητά και ποτά δεν επιτρέπονται και οι παραχωρήσεις είναι μόνο μετρητά.
Οδηγίες: Το Winchester βρίσκεται στο δυτικό, ακριβώς βόρεια του I-240 και νότια της SW 59η.
Περίοδος: Το παλαιότερο Drive της Οκλαχόμα, το Winchester είναι ανοιχτό μόνο τα σαββατοκύριακα κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο. Η σεζόν διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο και οι πύλες ανοίγουν στις 7:00 μ.μ. Ρωτήστε για ειδικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Beacon Drive-In (Guthrie):

2404 South Division
Γκούρθρι, OK 73044
(405) 282-4512

Εισιτήρια και Πολιτικές: $ 7 ενήλικες, $ 4 παιδιά (2-11), παιδιά κάτω των 2 παραλαμβάνονται δωρεάν. Ελέγξτε τις ώρες προβολής και αγοράστε εισιτήρια online.

Η κίνηση είναι μια επιχείρηση μόνο μετρητών.
Οδηγίες: Το Beacon βρίσκεται στο Guthrie, σε μικρή απόσταση βόρεια από την περιοχή του μετρό. Το θέατρο βρίσκεται ακριβώς έξω από την εθνική οδό 77, νότια της Industrial Road και δυτικά του αεροδρομίου.
Περίοδος: Το Beacon Drive-In είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα μόνο το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αλλά το βράδυ από την Ημέρα Μνήμης έως την Ημέρα της Εργασίας.

Το οικογενειακό θέατρο, το οποίο διαθέτει παραχωρήσεις, διαθέτει ήχο στο ραδιόφωνο FM και οι πύλες ανοίγουν στις 7:15 μ.μ.

Ο αρχηγός Drive-In (Chickasha):

US-81
Chickasha, OK 73018
(405) 224-1515

Εισιτήρια: 7 δολάρια μετρητά, 7,50 δολάρια πίστωση / χρέωση, 5 δολάρια παιδιά (3-11). Ελέγξτε τις ώρες προβολής online. Εξωτερικά φαγητά και ποτά δεν επιτρέπονται. Τα κατοικίδια επιτρέπονται, αλλά πρέπει να είναι στο λουρί.
Οδηγίες: Κάτω νοτιοδυτικά της πόλης της Οκλαχόμα για το Chief Drive-In στο Chickasha, χτισμένο το 1949. Βρίσκεται στην εθνική οδό 81 νότια της πόλης. Ακολουθήστε το I-44 από το μετρό και πάρτε 277 νότια στο Chickasha.
Περίοδος: Ένα πράγμα που θέτει ο Chief στο Chickasha εκτός από τους άλλους σε αυτόν τον κατάλογο είναι ότι είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, με διπλές εμφανίσεις χαρακτηριστικών τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ. και έχουν μάλιστα ένα γήπεδο μίνι γκολφ για να απολαύσουν πριν ξεκινήσει η ταινία γύρω στις 7 μ.μ. Το κόστος για μίνι γκολφ είναι $ 5 ανά άτομο.