Καρναβάλι των πολιτισμών

Το Βερολίνο γιορτάζει το πολυπολιτισμικό του πνεύμα

Τι είναι το Καρναβάλι των Πολιτισμών:

Κάθε καλοκαίρι, το Βερολίνο γιορτάζει το δικό του μοναδικό καρναβάλι, που ονομάζεται Καρναβάλι των Πολιτισμών - περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες συρρέουν στην περιοχή Kreuzberg για να γιορτάσουν το πολυπολιτισμικό πνεύμα της πρωτεύουσας της Γερμανίας.

Το Βερολίνο φιλοξενεί περισσότερους από 450.000 ανθρώπους από όλο τον κόσμο και είναι υπερήφανο που είναι η πιο διεθνής πόλη της Γερμανίας. Το Καρναβάλι των Πολιτισμών αποτίει φόρο τιμής στην εθνοτική ποικιλομορφία του Βερολίνου και την ειρηνική συνύπαρξη των διαφορετικών πολιτισμών του με αυτό το καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Τι να περιμένεις:

Το Βερολίνο Καρναβάλι των Πολιτισμών είναι ένα τετραήμερο φεστιβάλ υπαίθρου με εξωτικά τρόφιμα και ποτά, συναυλίες, παραστάσεις και πάρτι.

Το πολύχρωμο highlight των εορτασμών είναι η παρέλαση στο δρόμο, όπου περισσότεροι από 4.500 καλλιτέχνες με αυθεντικές φορεσιές, περίτεχνα διακοσμημένους πλωτήρες και μουσικοί από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες χορεύουν στους δρόμους του Βερολίνου.
Απολαύστε τους ρυθμούς της σάμπα, απολαύστε βραζιλιάνους ντράμερς, τραγουδιστές από το Κονγκό, κορεάτικους πολιτιστικούς συλλόγους, μεγαλόσωμους καλλιτέχνες από μαριονέτες - και λίγο από το Ρίο ντε Τζανέιρο στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πότε είναι το Καρναβάλι των Πολιτισμών:

Το 2014, το Καρναβάλι των Πολιτισμών γιορτάζεται από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου. Η παρέλαση του δρόμου πραγματοποιείται την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014.

Εισαγωγή στην Καρναβάλι των Πολιτισμών:

Η είσοδος τόσο στην εκδήλωση του δρόμου όσο και στην παρέλαση είναι δωρεάν.

Ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ:

Παρασκευή, 4:00 μ.μ. - μεσάνυχτα
Σάββατο / Κυριακή, 11:00 π.μ. - μεσάνυχτα
Δευτέρα, 11:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Το Φεστιβάλ Οδού - Διεύθυνση:

Το φεστιβάλ δρόμου πραγματοποιείται γύρω από το Bluecherplatz στην περιοχή Kreuzberg. να απολαύσετε διάφορες σκηνές με διεθνείς συναυλίες και παραστάσεις, περίπτερα με φαγητό και ποτά και μια αγορά τεχνών και βιοτεχνιών όπου μπορείτε να αναζητήσετε θησαυρούς από όλο τον κόσμο.

Να πάρει το Καρναβάλι των Πολιτισμών:

Μετρό U1 και U 6: Hallesches Tor
Μετρό 6 και U7: Mehringdamm

Οδός της Οδού Parade:

Η καρναβαλική παρέλαση ξεκινά στις 12:30 μ.μ. στο Hermannplatz (πάρτε τις γραμμές του μετρό 8 ή 7 και κατεβείτε στην Hermannplatz). η παρέλαση συνεχίζεται σε Hasenheide, Gneisenaustrasse, και Yorckstrasse.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Καρναβαλιού των Πολιτισμών στο Βερολίνο.