Αγώνας αγώνων Santa Anita

Στην αρχή, η ιδέα μπορεί να φαίνεται παράλογη. Γιατί ένας επισκέπτης του Λος Άντζελες - ή κάποιος που ψάχνει για μια διασκεδαστική μέρα έξω - θέλει να περάσει χρόνο στις ιπποδρομίες; Αντί να απορρίπτετε την ιδέα, να ακυρώσετε τις προκαταλήψεις σας για το τι συμβαίνει σε μια ιπποδρομία και ίσως να εκπλαγείτε πόση διασκέδαση μπορεί να είναι.

Κούρσες στο αγώνισμα αγώνων Santa Anita

Ο πρωταρχικός αγώνας του έτους είναι η Santa Anita Derby, η οποία έχει παραγάγει όχι λιγότερους από 15 νικητές του Kentucky Derby.

Η Santa Anita φιλοξενεί μερικές φορές και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κυπέλλου Κτηνοτρόφων, τον πιο πολυσύχναστο αγώνα μετά το Kentucky Derby.

Η ρουτίνα για κάθε αγώνα πηγαίνει έτσι, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το πλήθος και τα άλογα για να τα δείτε όλα ξεδιπλώνονται:

Τι άλλο συμβαίνει στη διαδρομή αγώνων Santa Anita;

Το Santa Anita φιλοξενεί επίσης ένα σεζόν διασκεδαστικό γεγονός, το οποίο περιλαμβάνει ένα Φεστιβάλ Τροφίμων Φορτηγών, Ημέρα Φωτογράφων, ετήσια διαδρομή 5K και μια επίδειξη ζεστού αυτοκινήτου.

Το Santa Anita Race Track ήταν επίσης το σπίτι του Seabiscuit, του 1938 Άλογο της Χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής / θερινής περιόδου, οι επισκέπτες μπορούν να δουν το περίπτερό του, τον αχυρώνα, άλλες σκηνές από την ταινία του 2003, καθώς και το αστέρι της ταινίας Fighting Furrari σε μια ελεύθερη περιοδεία τραμ.

Μια μέρα στη διαδρομή αγώνων Santa Anita

Όταν φτάνετε, η κομψή αρχιτεκτονική διακόσμησης του Santa Anita θέτει έναν τόνο της κομψότητας του 1930. Μόλις είστε μέσα, το σκηνικό των βουνών και των φοινικόδενων είναι τόσο αποσπούν την προσοχή που μπορεί να έχετε έναν σκληρό χρόνο εστιάζοντας στην πίστα.

Η Santa Anita προσελκύει ένα μικτό πλήθος που περιλαμβάνει οικογένειες (που συνήθως πικνίκ στο νησί) και λαοί όλων των ηλικιών, κομματάκια βετεράνων, και για πρώτη φορά επισκέπτες. Εκτός από τους αγώνες, πάντα θα βρείτε οικογενειακές δραστηριότητες στο περιβάλλον.

Ένα απλό εισιτήριο εισόδου θα σας πάρει μέσα, και μπορείτε να περπατήσετε γύρω και να παρακολουθήσετε τους αγώνες από το κιγκλίδωμα. Η είσοδος στο Club House κοστίζει λίγο περισσότερο και τα καθίσματα του κουτιού είναι πιο ακριβά (αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ λογικά). Μπορείτε επίσης να πάρετε όλοι ντυμένοι και να κατευθυνθείτε στην ταράτσα Turf.

Στο Club House, μπορείτε να επιλέξετε ένα κάθισμα και να παρακολουθήσετε τις κούρσες, αλλά με τόσα πολλά που συμβαίνουν, θέλετε να περάσετε όλο το χρόνο περιπλανώμενοι για να τα πάρετε όλα.

Μεταξύ των αγώνων, θα έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε τα αξιοθέατα, να δείτε την περιοχή και να φάτε ή να πιείτε κάτι.

Τα γλυκά σάντουιτς της Santa Anita είναι νόστιμα, ενώ το κομμένο σε φέτες κρέας corned beef είναι μια ειδικότητα. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν χοτ-ντογκ, μπιφτέκια, σαλάτες και εξαιρετικό φαγητό στην ταράτσα Turf (η οποία έχει έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας). Το πρωινό σερβίρεται στη γωνιά του Clocker's, μια διασκεδαστική επιλογή αν σκοπεύετε να πάρετε την ελεύθερη περιήγηση με το τραμ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε;

Μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ στο Santa Anita, ακόμη και αν δεν στοιχηματίσετε καθόλου. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε, αλλά δεν είστε σίγουροι πως αυτές οι απλές συμβουλές θα σας βοηθήσουν.

Ποιο άλογο θα πρέπει να επιλέξετε; Θα μπορούσατε να περάσετε ώρες που θα σας το έδιναν, αλλά οι εσωτερικοί λένε ότι ακόμη και οι επαγγελματίες το κάνουν σωστά λιγότερο από το ήμισυ του χρόνου. Εάν πηγαίνετε μόνο για διασκέδαση, πάρτε ένα όνομα που σας αρέσει και φωνάζει για το άλογο σαν τρελός. Αν είστε τυχεροί, θα τελειώσετε με ένα συναρπαστικό φινίρισμα φωτογραφιών (και χρήματα στην τσέπη σας).

Κριτικές και γνωμοδοτήσεις αναγνωστών

Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή, τα άλογα είναι όμορφα για να παρακολουθήσουν και ο ενθουσιασμός κάθε αγώνα είναι μεταδοτικός.

Η Santa Anita μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα όμορφο κτίριο και σκηνικό, και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε ακόμη και αν δεν θέλετε να παίξετε. Η εκδρομή με το τραμ μπορεί να είναι μια διασκεδαστική στάση ακόμη και αν δεν μείνετε για να παρακολουθήσετε τους αγώνες.

Μια επίσκεψη είναι αρκετά φθηνή - εφ 'όσον δεν στοιχηματίζετε σε λάθος άλογο. Η γενική είσοδος κοστίζει λιγότερο από μια ταινία matinee, τα παιδιά κάτω των 17 παίρνουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από έναν γονέα, και είναι δωρεάν για όλους την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σε δημοσκόπηση, το 88% των αναγνωστών ιστοτόπων δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι η Santa Anita είναι φοβερή.

Βασικές πληροφορίες για την επίσκεψη της διαδρομής αγώνα της Santa Anita

Το κομμάτι βρίσκεται στη λεωφόρο Huntington 285 W, Arcadia, CA, λίγο ανατολικά της Pasadena. Οι αγώνες συμβαίνουν σε δύο εποχές και μόνο λίγες μέρες την εβδομάδα. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο ιστοτόπου αγώνων για να μάθετε πότε είναι ανοιχτά.

Αν πάτε στην Ημέρα του Ντέρμπι, όλοι θα ρωτήσουν πιθανώς: "Θα φορέσετε ένα μεγάλο καπέλο;" Στην πραγματικότητα, θα δείτε πολύ λίγους υπερτιμημένους toppers του τύπου που μπορεί να δείτε στο Kentucky Derby. Για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, η περιστασιακή ενδυμασία είναι ωραία, αλλά το εστιατόριο Turf Terrace της κορυφαίας κατηγορίας διατηρεί ένα υψηλότερο επίπεδο. Δείτε τον κωδικό ντύσιμο τους.

Περισσότερες τοποθεσίες ιπποδρομιών στην Καλιφόρνια

Αν σας αρέσει η Santa Anita και θέλετε να ελέγξετε έξω ιπποδρομίες κάπου αλλού, ένα άλλο διασκεδαστικό μέρος για μια μέρα στις κούρσες είναι το Racetrack Del Mar στο Σαν Ντιέγκο .

Μπορείτε επίσης να πάτε στις κούρσες στα Golden Gate Fields κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Για μια ματιά πίσω στο χρόνο σε έναν από τους πιο διάσημους ιπποδρόμους ποτέ, επισκεφθείτε το Ridgewood Ranch στη βόρεια Καλιφόρνια, τη θέση που ονομάζεται το περίφημο Seabiscuit σπίτι. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για να πάτε εκεί.