Επισκεφθείτε τα νησιά των Μικρών Αντιλλών

Η νησιωτική ομάδα της Καραϊβικής, γνωστή ως Μικρές Αντίλλες, αποτελείται από τρεις μικρότερες νησιωτικές ομάδες - τα νησιά Windward, τα Leeward Islands και τις Leeward Antilles - και περιλαμβάνει όλα τα μικρά νησιά της Καραϊβικής νότια του Πουέρτο Ρίκο .

Τα νησιά του νησιού περιλαμβάνουν τη Μαρτινίκα , την Αγία Λουκία , το Σαιντ Βίνσεντ και τις Γρεναδίνες , και τη Γρενάδα , ενώ τα νησιά Leeward περιλαμβάνουν τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ , τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους , την Ανγκουίλα , το St. Martin / Maarten , το St Barts , το Saba , Ο Αύγουστα , το Αντίγκουα και Μπαρμπούντα , το Μοντσεράτ , η Γουαδελούπη και η Δομίνικα , καθώς και οι Ανώτερες Αντίλλες - γνωστές και ως "Νησιά ΑΒΚ" - από τις ακτές της Νότιας Αμερικής είναι η Αρούμπα , η Μποναίρ και το Κουρασάο .

Ανεξάρτητα από το ποια από αυτά τα νησιά της Καραϊβικής αποφασίσετε να επισκεφθείτε, είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε θαυμάσιο τροπικό καιρό, φανταστικές παραλίες και πολλά πράγματα που θα κάνετε όλο το χρόνο. Μετά από όλα, όσο περισσότερο μαθαίνετε για τις Μικρές Αντίλλες, τόσο περισσότερο θα ανακαλύψετε τι τους θέτει Διαβάστε για να ανακαλύψετε περισσότερα για τις Μικρές Αντίλλες και τι τους χωρίζει από τους περισσότερους βόρειους προορισμούς.

Μικρότερα νησιά, μεγαλύτερες περιπέτειες

Ένας από τους πολλούς λόγους που τα νησιά ήρθαν να είναι γνωστά ως οι Αντίλλες είναι επειδή οι μεσαιωνικοί χάρτες απεικόνιζαν συχνά μια μεγάλη ήπειρο κατά μήκος της δυτικής θάλασσας, μια ημικυθική γη που ονομάζεται Αντίλια , η οποία μεταδίδει την κατανόησή τους ότι περισσότερα εδάφη υπήρχαν εκεί πολύ πριν ο Κολόμβος " ανακάλυψε "αυτό που σκέφτηκε ήταν η Ινδία. Ως αποτέλεσμα, οι επιστήμονες σήμερα εξακολουθούν να αναφέρονται στην Καραϊβική Θάλασσα ως τη Θάλασσα της Αντίλιας και τα νησιά που απαρτίζουν το χαμηλότερο (ή το εξωτερικό) μέρος αυτής της περιοχής έγιναν γνωστά ως οι Μικρές Αντίλλες.

Πολλά από τα νησιά που απαρτίζουν τις Μικρές Αντίλλες είναι μικρά και απομονωμένα το ένα από το άλλο, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται σε κάθε νησί εξατομικευμένοι πολιτισμοί. Τα ευρωπαϊκά (και αργότερα τα βόρεια αμερικανικά) έθνη που ανταγωνίζονται για την ιδιοκτησία ή την κυριαρχία πάνω από αυτά τα νησιά ξεκίνησαν την εποχή που ο Κολόμβος έφυγε δυτικά από την Ισπανία και συνέχισε μέχρι σήμερα, γεγονός που επηρέασε σημαντικά το σχήμα που έλαβαν αυτές οι κουλτούρες.

Οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ, για παράδειγμα, προσφέρουν εντελώς διαφορετική πολιτισμική εμπειρία από τις κοντινές βρετανικές Παρθένες Νήσους ή το γαλλικό νησί της Γουαδελούπης, ανάλογα με το πού πηγαίνετε και ποια χώρα σήμερα ή πρώην καταλαμβάνει το νησί που επισκέπτεστε. έχουν μια μοναδικά διαφορετική ώρα.

Δημοφιλείς προορισμοί στις Μικρές Αντίλλες

Μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών στην Καραϊβική είναι οι Παρθένοι Νήσοι, η Γουαδελούπη, η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα και η Αρούμπα, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει μια ποικιλία από all-inclusive θέρετρα και πακέτα διακοπών, ιδανικά για διακοπές διακοπών νησιού οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε την εποχή των τυφώνων, η οποία επηρεάζει τα νησιά των βόρειων Μικρών Αντιλλών συχνότερα από τα νότια νησιά της Γρενάδας, του Αγίου Βικεντίου και των Μπαρμπάντος.

Στην Αρούμπα , φροντίστε να δείτε μερικούς από τους βυθισμένους υφάλους και τις σπηλιές κατά μήκος της ακανθώδους ακτογραμμής και αν βρίσκεστε στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους , δεν θα θέλετε να χάσετε ψαροντούφεκο με κάποια υδρόβια ζωή της περιοχής ή να πάρετε ένα ταξίδι για ψώνια μέσω του Αγίου Θωμά.

Όπως πάντα, ανεξάρτητα από το νησί που βρίσκεστε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, μην χάσετε τη μοναδική γιορτή του Carnivale του νησιού, η οποία είναι ένα μεγάλο πάρτι που γιορτάζει τις δύσκολες και δεσμευμένες αργίες που έρχονται λίγο αργότερα.