2016 φεστιβάλ χιόνι χιονοστιβάδας χιονιού στο Northstar - λίμνη Tahoe Gay εβδομάδα σκι

Το 2015, οι διοργανωτές τερμάτισαν τη λίμνη Tahoe Gay Week μετά από 19 χρόνια. Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μεγάλων Ολυμπιακών Αγώνων Mammoth Elevation και η Γιορτή Υπαίθριων Γυμνασίων Utah στο Park City δημιούργησαν το Φεβρουάριο του 2015 μια νέα εκδήλωση για το Elevation Lake Tahoe, αλλά από αυτό το γράψιμο δεν είχαν ανακοινωθεί σχέδια για το 2016. Θα δημοσιεύσουμε περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε μελλοντικά γεγονότα καθώς απελευθερώνεται η πληροφορία.

Οι λάτρεις του σκι και του snowboarding των LGBT πρέπει να θυμούνται ότι υπάρχει ακόμα ένα γεγονός στην περιοχή Tahoe, Snowball Gay Festival στο Northstar, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου έως 6 Μαρτίου 2016.

Αυτό το κομψό θέρετρο με μερικά από τα πιο φανταστικά σκι στην περιοχή προσφέρει καταλύματα, ενοικιάσεις εργαλείων και εκπτωτικά εισιτήρια, άλλες διασκέδαση χειμερινών σπορ και gay apres-ski και χορευτικά πάρτι καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Αυτή η άγρια ​​και πεντανόστιμη γιορτή χειμερινών σπορ λαμβάνει χώρα στο βόρειο άκρο της λίμνης Tahoe, κοντά στην πόλη Truckee, περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο νοτιοδυτικά του Reno, Nev. , Και 3,5 ώρες ανατολικά-βορειοανατολικά του Σαν Φρανσίσκο ).

Η λίμνη Tahoe καλύπτει μια μεγάλη περιοχή, οπότε είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε τα διάφορα γραφεία τουριστικής περιοχής και τα γραφεία επισκεπτών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τραπεζαρία, το κατάλυμα και τα ταξίδια στην περιοχή. Το Tahoe South καλύπτει τη νότια λίμνη Tahoe, η οποία είναι η καρδιά της λίμνης Tahoe Winterfest. ενώ η North Lake Tahoe έχει τις λεπτομέρειες για τις κοινότητες και τα θέρετρα όπως Crystal Bay, Incline Village, Squaw Valley, Northstar, Truckee και πολλά άλλα. Τέλος, αν σκοπεύετε να κολλήσετε για κάποιο επιπλέον χρόνο στο Ρίνο, ανατρέξτε στον εξυπηρετικό ταξιδιωτικό ιστότοπο LGBT της Αρχής Συμβάσεων και Επισκέψεων Reno-Sparks.