Υψόμετρο Γιούτα 2017 - Εβδομάδα κολύμβησης στο πάρκο Gay City Park 2017

Γιορτάζοντας τη δημοφιλή εβδομάδα Gay Ski για το πάρκο

Μια ακόμα αρκετά νεανική εκδήλωση γκέι Utah που πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους διοργανωτές πίσω από τη μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη εβδομαδιαία εβδομάδα σκι ανύψωσης Mammoth Gay (που διεξήχθη στις 15-19 Μαίου 2017), πραγματοποιήθηκε φέτος στο Highway Utah - Το Σαββατοκύριακο της ημέρας, από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017. Λειτουργεί μόλις δύο εβδομάδες μετά το φημισμένο Φεστιβάλ Sundance του Park City, το οποίο κυριαρχεί σε ολόκληρη την περιοχή κατά το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου (19-29 Ιανουαρίου 2017).

Η ανύψωση της Γιούτα έχει γίνει ένα τεράστιο χτύπημα από το ντεμπούτο της - λαμβάνει χώρα σε μία από τις πιο ζεστές μικρές πόλεις για σκι στη Δύση, το Park City, ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε και να παίξετε μέσα. Και είναι στην καρδιά των βουνών Wasatch της Γιούτα, μερικές από τις καλύτερες συνθήκες σκι στον κόσμο: θεαματική σκόνη, ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες και όμορφα διατηρημένες εγκαταστάσεις. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, κοντά στο Salt Lake City, θα βρείτε αρκετές άλλες υπέροχες περιοχές σκι , όπως Solitude, Brighton, Alta και Snowbird.

Το τετραήμερο Σαββατοκύριακο αποτελείται από μια σειρά από συμβαλλόμενα μέρη (για λεπτομέρειες, ελέγξτε το επίσημο ημερολόγιο γεγονότων Utah Elevation Utah). Θα δημοσιεύσουμε περισσότερα εδώ καθώς οι λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν, αλλά η περσινή διασκέδαση περιελάμβανε ένα Welcome Apres-Ski την Πέμπτη στο Silver Restaurant, ακολουθώντας εκείνη τη νύχτα χορεύοντας αργά σε ένα άλλο αγαπημένο dance club Main Street, Downstairs. Την Παρασκευή έγινε ένα apres-ski, ακολουθούμενο από μια βραδιά χορού και κρουαζιέρα στην κοιλάδα στο πολύ διασκεδαστικό gay club του Salt Lake City , JAM .

Στη συνέχεια, το Σάββατο και την Κυριακή, οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονταν με περισσότερη διασκέδαση το Apres-Ski κάθε μέρα και αργότερα μεγάλα πάρτυ αργά το βράδυ κάθε βράδυ, συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού το βράδυ του Σαββατοκύριακου στο OP Rockwell, καθώς και πλήθος τεράστιων DJ που έδειχναν τα πράγματα. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Elevation Utah online, με πολλά διαφορετικά πακέτα και περάσματα διαθέσιμα.

Φυσικά, υπάρχει επίσης σκι κάθε μέρα σε διαφορετικά θέρετρα Park City, άτυπες συναντήσεις γεύματος και πολλά άλλα μεγάλα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην πόλη και στην γύρω περιοχή.

Το Elevation Utah προσφέρει καταλύματα σε διάφορα τοπικά ξενώνες - εδώ είναι ο οδηγός καταλυμάτων Utah, με συνδέσμους και πληροφορίες κρατήσεων σε κάθε ξενοδοχείο. Αυτά περιλαμβάνουν τρία επίσημα ξενοδοχεία, το Washington School House Inn, το όμορφο και πρόσφατα ανακαινισμένο Yarrow by Hilton και το Park City Peaks Hotel. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον εξαιρετικό ιστοχώρο ταξιδιών που παράγεται από το τουριστικό γραφείο Park City, καθώς και στην εκκρεμή ταξιδιωτική σελίδα LGBT που παράγεται από την Visit Salt Lake, η οποία διαθέτει πολλές πληροφορίες εάν σχεδιάζετε να περάσετε λίγο χρόνο εκεί.