Τα περισσότερα ρομαντικά εστιατόρια και επιλογές για φαγητό στο Παρίσι

Πού να κάνετε κράτηση Tetes μια Tetes στην πόλη των φώτων

Τα ρομαντικά εστιατόρια είναι αρκετά εύκολα για να έρθετε στη γαλλική πρωτεύουσα. Αλλά η προσέλκυση σε εγκαταστάσεις που προσφέρουν τόσο την ιδανική ατμόσφαιρα όσο και την ποιότητα της κουζίνας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Πολλά εστιατόρια υπογραμμίζουν τον απαλό φωτισμό και τη μουσική ή βαρύνουν με τα λουλούδια, τα κεριά και τα λευκά τραπεζομάντιλα αμυγδάλου, αλλά μπορούν να καταλήξουν να απογοητεύουν με ήπιο, μέτριο φαγητό ή κακή εξυπηρέτηση. Εν ολίγοις: Μην υποθέσετε ότι θα είναι μια ρομαντική εμπειρία μόνο και μόνο επειδή διαφημίζεται με αυτούς τους όρους.

Με αυτή την προειδοποίηση, έχουμε δημιουργήσει μια θεματική λίστα με μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη στην πόλη για ένα ρομαντικό "tete a tete". Αυτές είναι δοκιμασμένες και δοκιμασμένες διευθύνσεις που μπορείτε να αισθανθείτε καλά για την κράτηση. Υπό την προϋπόθεση ότι κάνετε κράτηση πολύ μπροστά και αποφύγετε υπερβολικά θορυβώδη ή πολυσύχναστα καταλύματα, δείπνο για δύο είναι σίγουρα ένα από τα πιο ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Παρίσι .

$$$ Ρομαντικά εστιατόρια και δείπνο:

Αν βρίσκεστε στο μήνα του μέλιτος σας στο Παρίσι ή απλά δεν σας πειράζει να φτιάξετε μια όμορφη πένα για μια ειδική βραδιά έξω με κάποιον ειδικό, όλα τα εστιατόρια που αναφέρονται στις παρακάτω λίστες κάνουν εξαιρετικές επιλογές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει πολύ μπροστά σε αυτά τα ιδρύματα της πόλης για να αποφύγετε την απογοήτευση.

$ - $$ Εστιατόρια μεσαίου μεγέθους προς προϋπολογισμό Ιδανικό για ζευγάρια (παραδοσιακά γαλλικά)

Για τους περισσότερους από εμάς, η δαπάνη εκατοντάδων ευρώ σε ένα μόνο γεύμα δεν είναι απλά επιλογή. Μην περιμένετε: υπάρχουν πολλά μέρη στην πόλη που προσφέρουν αξιοσημείωτη ποιότητα και ρομαντική ατμόσφαιρα στην εκκίνηση.

Εξωτικά ή ασυνήθιστα ρομαντικά εστιατόρια:

Το Παρίσι είναι μια πολύ κοσμοπολίτικη πόλη με κουζίνες από όλο τον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποθέσουμε ότι η βραδινή σας έξοδος πρέπει να είναι σε ένα γαλλικό θεματικό ίδρυμα. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη για ένα αξέχαστο δείπνο "à deux" σε κατηγορίες κουζίνας εκτός από τη γαλλική:

Κράτηση ενός πίνακα για δύο κατά τη διάρκεια των διακοπών:

Αν επισκέπτεστε την πόλη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή άλλων εθνικών αργιών, μπορεί να είναι μια πρόκληση να κλείσετε ένα τραπέζι δεδομένου ότι πολλά εστιατόρια κλείνουν τις πόρτες τους - αλλά σίγουρα δεν είναι εκτός ζήτησης.

Όπως πάντα, σας συνιστώ να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε την κράτησή σας τουλάχιστον ένα μήνα ή δύο εκ των προτέρων ή να απογοητεύσετε τον κίνδυνο.

Διαβάστε σχετικές: Τα εστιατόρια του Παρισιού ανοίγουν για τα Χριστούγεννα

Για να μάθετε πότε τα εστιατόρια είναι ευπρόσβλητα στα κλεισίματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις ετήσιες αργίες στη Γαλλία και το Παρίσι . Καλύτερα, ρωτήστε άμεσα με τα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν και βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να κάνετε κράτηση στις ημερομηνίες που επιθυμείτε.