Συμβουλές διατήρησης του νερού για την έρημο του Φοίνικα

Η τοπική εκστρατεία διατήρησης του νερού είναι πιο σημαντική από ποτέ

"Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξοικονομήσετε νερό και όλοι ξεκινούν μαζί σας".

Αυτή είναι η μάντρα μιας εκστρατείας για τη διατήρηση της κοιλάδας σε όλη την κοιλάδα. Ο σκοπός είναι να ενισχυθεί η παγκόσμια ηθική διαφύλαξης του νερού. Ονομάζεται Νερό - Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. Οι πόλεις της Αριζόνα που συμμετέχουν στην προώθηση περιλαμβάνουν Avondale, Chandler, Mesa, Fountain Hills, Glendale, Peoria, Phoenix, Queen Creek, Scottsdale, Surprise και Tempe.

Υποστηρίζονται επίσης από το Υπουργείο Υδατικών Πόρων της Αριζόνα και άλλοι.

Λίγα χρόνια μετά την έναρξη του σχεδίου, αντιμετωπίζουμε ακόμα ξηρασία στην Αριζόνα και η διατήρηση των υδάτων είναι εξίσου σημαντική όπως ήταν ποτέ. Η εκστρατεία ενημερώνει το κοινό σχετικά με το πόσο απλά και συχνά απροσδόκητα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι ή το γραφείο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευές συντήρησης νερού. Ορισμένες από τις συμβουλές διατήρησης του νερού είναι απλές, αλλά πιθανώς δεν χρησιμοποιούνται. Πρέπει να τους κάνουμε συνήθειες, μέρος της καθημερινότητάς μας.

Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές από την εκστρατεία που είναι πολύ εύκολο να κάνουμε, ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

Διατήρηση νερού στην κουζίνα

  1. Όταν πλένετε τα πιάτα με το χέρι, μην αφήνετε το νερό να τρέξει ενώ ξεπλένετε. Γεμίστε ένα νεροχύτη με νερό πλύσης και το άλλο με νερό έκπλυσης.
  2. Συλλέξτε το νερό που χρησιμοποιείτε για να ξεπλένετε τα προϊόντα και επαναχρησιμοποιήστε τα σε φυτά εσωτερικών χώρων.
  3. Καθορίστε ένα ποτήρι για το πόσιμο νερό κάθε μέρα. Αυτό θα μειώσει τον αριθμό των φορών που τρέχετε το πλυντήριο πιάτων σας.
  1. Μην χρησιμοποιείτε τρεχούμενο νερό για να ξεπαγώσετε τα τρόφιμα.
  2. Απορροφήστε τα κατσαρόλες και τα τηγάνια αντί να αφήσετε το νερό να τρέξει ενώ τα ξεφυλλίζετε καθαρά.

Διατήρηση του νερού στο μπάνιο

  1. Ώρα ντους σας για να κρατήσει κάτω από 5 λεπτά. Θα εξοικονομήσετε έως και 1000 γαλόνια το μήνα.
  2. Συνδέστε την μπανιέρα πριν ενεργοποιήσετε το νερό και στη συνέχεια ρυθμίστε τη θερμοκρασία καθώς γεμίζει το κάδο.
  1. Απενεργοποιήστε το νερό ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας και αποθηκεύετε 4 γαλόνια το λεπτό. Αυτό είναι 200 ​​γαλόνια την εβδομάδα για μια τετραμελή οικογένεια.
  2. Ακούστε τις βρύσες και τις τουαλέτες που στάζουν. Ο καθορισμός διαρροής μπορεί να εξοικονομήσει 500 γαλόνια κάθε μήνα.
  3. Απενεργοποιήστε το νερό ενώ ξυρίζετε και μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερους από 100 γαλόνια την εβδομάδα.

Διατήρηση του νερού στην αυλή

  1. Πάντα νερό κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο δροσερές, για να ελαχιστοποιηθεί η εξάτμιση.
  2. Νερό γκαζόν σας σε αρκετές σύντομες συνεδρίες και όχι ένα μακρύ. Αυτό θα επιτρέψει την καλύτερη απορρόφηση του νερού.
  3. Μην το νερό του γκαζόν σας σε ημέρες με αέρα. Τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι δεν χρειάζονται νερό.
  4. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι ως ανιχνευτή εδάφους για να ελέγξετε την υγρασία του εδάφους. Εάν εισέρχεται εύκολα, μην πίνετε νερό. Το κατάλληλο πότισμα γκαζόν μπορεί να εξοικονομήσει χιλιάδες γαλόνια νερού ετησίως.
  5. Τα περισσότερα φυτά πεθαίνουν από υπερχείλιση παρά από υπο-πότισμα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο φυτά νερού όταν χρειάζεται .

Η Park & ​​Co, μια διαφημιστική εταιρεία που εδρεύει στο Phoenix, σχεδίασε το πρόγραμμα που έχει κερδίσει πολλά βραβεία για δημιουργικότητα και περιβαλλοντική αριστεία. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να δείτε περισσότερες συμβουλές για το πώς ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει το κομμάτι μας για τη διατήρηση αυτού του πολύτιμου και πολύτιμου πόρου.

Συμβουλές για τη διατήρηση του νερού που παρέχονται από την Park & ​​Co., Που χρησιμοποιούνται με άδεια.