Ο οδηγός Ultimate Spring Break για το Miami Beach

Σκέφτεστε για το Μαϊάμι για το Spring Break; Εδώ είναι γιατί είναι μια μεγάλη επιλογή

Γνωστή για όλα τα πάρτι της νύχτας, τις εκπληκτικές παραλίες και την αρχιτεκτονική art deco, το Miami Beach είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της άνοιξης που αναζητούν διακοπές διασκεδαστικής παραλίας για να χαλαρώσουν. Είτε θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο, επισκεφθείτε τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης, ή πάρτι με όμορφους ανθρώπους, το Μαϊάμι έχει όλα. Αν σκοπεύετε να ξοδέψετε το ελαφρύ διάλειμμα στο Miami Beach, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Πώς να φτάσετε εκεί: Πετάξτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Το Miami Beach είναι προσβάσιμο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι και το αεροδρόμιο του Fort Lauderdale.

Αν ταξιδεύετε σε έναν προϋπολογισμό, όμως, η καλύτερη επιλογή είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι. Είναι πιο κοντά στο Miami Beach, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 30 δολάρια για ένα Uber στο ξενοδοχείο σας, σε αντίθεση με τα 100 δολάρια που χρεώνουν οι οδηγοί του Fort Lauderdale. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι εξυπηρετείται επιπρόσθετα από πολλές αεροπορικές εταιρείες, έτσι θα έχετε πολλές επιλογές για πτήσεις και τιμές.

Πότε θα πρέπει να πετάξετε στο Fort Lauderdale; Όταν βρείτε μια απίστευτα φτηνή πτήση προς αυτό το αεροδρόμιο. Εάν η διαφορά τιμής για να πετάξετε στο Fort Lauderdale είναι μεγαλύτερη από $ 70, θα είστε καλύτερα να πάτε για αυτή την επιλογή.

Πώς να πάρει γύρω: Επιλογές μεταφοράς Miami Beach

Εάν μένετε στις βόρειες γειτονιές του Miami Beach, θα πρέπει να αναζητήσετε ενοικίαση αυτοκινήτου για τη διαμονή σας ή θα καταθέσετε γρήγορα τέλη όταν χρησιμοποιείτε ταξί. Αν σκοπεύετε να μείνετε στο νότιο άκρο της πόλης, θα το βρείτε εύκολα.

Θα μπορείτε να περιπλανηθείτε κατά μήκος της λεωφόρου Collins, της Ocean Drive, της λεωφόρου Ουάσιγκτον και του Lincoln Road, ενός δρόμου που μετατράπηκε σε εξωτερικό εμπορικό κέντρο. Το τοπικό λεωφορείο South Beach κάνει στάσεις σε κάθε ζευγάρι μπλοκ και διαρκεί σε διαστήματα 10 λεπτών. Τα λεωφορεία είναι κλιματιζόμενα με φιλικούς οδηγούς και είναι η φθηνότερη επιλογή για πλοήγηση στο South Beach.

Εναλλακτικά, το Uber και το Lyft λειτουργούν και στο Μαϊάμι και συνήθως προσφέρουν καλύτερη (και οικονομικότερη) εμπειρία στα ταξί.

Πού να μείνετε: Επιλέγοντας τη γειτονιά σας στο Μαϊάμι

Όταν πρόκειται για ελαφρύ διάλειμμα, υπάρχουν αρκετές γειτονιές που προτείνω να ψάχνετε να μείνετε.

Το South Beach είναι το πιο διάσημο κομμάτι του Μαϊάμι και θα σας περιτριγυριστεί από πανέμορφα κτίρια art deco και πολλά μπαρ. Το μειονέκτημα αυτής της περιοχής είναι το πιο δημοφιλές κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής είναι ότι είναι επίσης η πιο ακριβή περιοχή για να μείνετε μέσα. Αν έρχεστε στο πάρκο Miami Beach, όμως, και μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τα $ 100 / νύχτα θα είναι πιθανότατα πληρώνετε για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο, αυτή η περιοχή είναι τέλεια.

Για ψώνια και μια πινελιά πολυτέλειας, επιλέξτε το Downtown Miami, γεμάτο από καταστήματα, πολυτελή ξενοδοχεία και πύργους ουρανοξύστες από γυαλί.

Εάν είστε περισσότερο καλλιτέχνης, κοιτάξτε το Coconut Grove ή την Περιοχή Design, όπου στεγάζονται καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας.

Για κάτι λίγο διαφορετικό από τη στερεοτυπική σκηνή του Miami Beach, επιλέξτε να μείνετε στη Μικρή Αβάνα, την κουβανέζικη συνοικία.

Τι είναι το Miami Beach όπως κατά τη διάρκεια της άνοιξης;

Το Miami Beach είναι περίφημο για τα πάρτι της Spring Break, οπότε ετοιμαστείτε να πιείτε τη νύχτα μακριά με χιλιάδες φοιτητές!

Οι τιμές ανεβαίνουν αυτήν την περίοδο του χρόνου, οπότε μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να πληρώσετε ένα πάρα πολύ περισσότερο για πτήσεις και καταλύματα.

Ομοίως, τα Σαββατοκύριακα είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου στο Miami Beach. έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα, κοιτάξτε να αποφύγετε να πετάτε μέσα ή έξω αυτές τις μέρες.

Το Miami Beach δεν είναι πολύ επιχειρηματική πόλη, έτσι οι τιμές της εβδομάδας είναι γενικά φθηνότερες από ό, τι το Σαββατοκύριακο. Αν ψάχνετε να βρείτε καταλύματα και πτήσεις, προγραμματίστε το ταξίδι σας να συμπέσει με τις καθημερινές.

Ο κορυφαίος χρόνος στο Miami Beach είναι ο Ιανουάριος έως τον Απρίλιο, όταν οι τιμές ανεβαίνουν, οι παραλίες γίνονται υπερπλήρεις και θα πρέπει να περιμένετε να καθίσετε στα εστιατόρια. Η χαμηλή περίοδος είναι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο όταν, χάρη στο υποτροπικό κλίμα του Miami Beach, θα πρέπει συχνά να αντιμετωπίσετε τις βροχερές ημέρες και τους τυφώνες. Ένας καλός συμβιβασμός, λοιπόν, είναι να επισκεφθείτε την εποχή των ώμων, τον Μάιο και τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο.

Μια κάρτα GO Miami θα σας εξοικονομήσει χρήματα

Σιγουρευτείτε για να πάρετε μια κάρτα GO Miami πριν φτάσετε στο Miami Beach.

Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες μιας έως πέντε ημερών για $ 65- $ 190, που σας δίνουν ελεύθερη πρόσβαση σε πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Μαϊάμι. Ελέγξτε πρώτα την ιστοσελίδα του GO Miami για να βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε την αξία των χρημάτων σας, αλλά αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε πολλά αξιοθέατα, σχεδόν σίγουρα θα το κάνετε.

Το Miami Beach δεν είναι ο φθηνότερος προορισμός, αλλά μια μικρή ποσότητα έρευνας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Αν πετάξετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εποχής των ώμων και παραλάβετε μια κάρτα GO Miami, θα είστε σίγουροι ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα έχετε υπέροχες διακοπές.

Πώς να Μουσείο Hop την πόλη

Εισάγετε κάποια κουλτούρα στις διακοπές σας με μια επίσκεψη σε μερικά από τα κορυφαία μουσεία του Miami Beach. Στο βόρειο άκρο του Miami Beach, θα βρείτε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το οποίο αξίζει μια επίσκεψη. Οι εκθέσεις περιστρέφονται τακτικά, έτσι ώστε κάθε επίσκεψη να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία από την τελευταία - μεγάλη για τους λάτρεις των μουσείων που επιστρέφουν στην περιοχή κάθε χρόνο για εαρινό διάλειμμα.

Αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το South Beach, υπάρχουν πολλά μουσεία παγκόσμιας κλάσης που αξίζει να εξερευνήσετε. Το Bass Museum of Art στην South Beach ειδικεύεται στην τέχνη από όλο τον κόσμο, με μόνιμα εκθέματα του που παρουσιάζουν οτιδήποτε από καλλιτέχνες βουντού της Αϊτής σε φλαμανδικές ταπετσαρίες του 16ου αιώνα. Επίσης βρίσκεται στο South Beach είναι το μοναδικό Παγκόσμιο Μουσείο Ερωτικής Τέχνης, το οποίο κατέχει τη μεγαλύτερη συλλογή ερωτικών έργων στον κόσμο, η οποία αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε μαζί με φίλους!

Ο οδηγός σας για τη νυχτερινή ζωή στο Miami Beach

Η νυχτερινή ζωή του Miami Beach είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και τώρα είναι η ευκαιρία σας να το δοκιμάσετε μόνοι σας. South Beach είναι το καλύτερο, όταν πρόκειται για νυχτερινά κέντρα, έτσι ώστε να βασιστείτε στη γειτονιά, αν αυτό είναι το σχέδιό σας. Τα clubs παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 5 το πρωί και στη συνέχεια να ανοίξουν ξανά λίγες ώρες αργότερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα ρυθμίσετε τον εαυτό σας!

Εάν το clubbing δεν είναι το στυλ σας, θα μπορείτε να βρείτε μπαρ, κοκτέιλ σαλόνια, πάρτι πισίνας στον τελευταίο όροφο και ακόμη και ένα σαλόνι ping-pong σε κοντινή απόσταση. Δεν έχει σημασία τι ψάχνετε εδώ, θα το βρείτε. Πολιτισμός, ψώνια ή πάρτι, το Miami Beach έχει όλα αυτά.

Miami Beach Vs. Νότια παραλία

Όταν πρόκειται για διακοπές άνοιξη στη Φλώριδα, South Beach παίρνει συχνά όλη τη φήμη και την προσοχή. Έχετε δει πιθανώς φωτογραφίες και βίντεο από τη δράση στην παραλία και γνωρίζετε πόσο άγρια ​​πράγματα μπορούν να πάρουν.

Το Miami Beach είναι εξίσου διασκεδαστικό, αλλά είναι λίγο πιο παγωμένο από τη South Beach. Θα βρείτε τις τιμές είναι πιο προσιτές, τα μέρη δεν είναι τόσο τεράστια, και η σκηνή είναι περισσότερο για χαλάρωση δίπλα στην πισίνα από το να πίνετε μέχρι να περάσετε έξω.

Είτε αποφασίσετε να πάτε στο South Beach είτε στο Miami Beach εξαρτάται πολύ από αυτό που ψάχνετε. Τα καλά νέα όμως είναι ότι αν αποφασίσετε να μετανιώσετε, θα περάσετε μερικά λεπτά με ταξί για να πάτε από τη μία παραλία στην άλλη. Θα μπορούσατε εύκολα να βάλετε τον εαυτό σας στο Miami Beach για να εξοικονομήσετε χρήματα και να έχετε καλύτερες πιθανότητες να πάρετε μια καλή νύχτα του ύπνου, ενώ περνάτε τις ημέρες σας πάρτι στην South Beach με όλους τους άλλους.