Μαϊάμι Dade Δημόσια Σχολεία Ημερολόγιο διακοπών

Η πρώτη μέρα του σχολείου μπορεί να είναι μια από τις πιο φοβερές ημέρες του έτους για τους μαθητές που χτυπάνε στις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Συνήθως σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να χτυπήσουν τα βιβλία, να γυρίσουν σε αυτή την εργασία και να διατηρήσουν τις βαθμολογίες.

Το ημερολόγιο του δημόσιου σχολείου του Miami Dade County Public School περιλαμβάνει σημαντικές ημερομηνίες όπως χειμερινές και εαρινές διακοπές, θρησκευτικές αργίες, ομοσπονδιακές αργίες και πρώτες μέρες απολύσεων για τους δημόσιους φοιτητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μαϊάμι Dade 2017-2018 Ημερολόγιο Σχολείων

Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν για όλα τα σχολεία της περιοχής. Οι ημέρες που ισχύουν μόνο για συγκεκριμένα σχολικά επίπεδα (όπως οι μέρες πρόωρης αποφυλάκισης των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) σημειώνονται στο ημερολόγιο. Ημερομηνίες που δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο επίπεδο σχολείου ισχύουν για όλα τα σχολεία του Μαϊάμι-Ντάτε.

Ημερομηνία Εκδήλωση
17 Αυγούστου 18 Οι μέρες προγραμματισμού των εκπαιδευτικών, οι μαθητές στο σχολείο
21 Αυγούστου Πρώτη μέρα στο σχολείο
4 Σεπτεμβρίου Ημέρα Εργασίας (χωρίς σχολείο)
21 Σεπτεμβρίου Ημέρα προγραμματισμού εκπαιδευτικών, δεν φοιτούν στο σχολείο
23 Σεπτεμβρίου Ημέρα προγραμματισμού εκπαιδευτικών, δεν φοιτούν στο σχολείο
28 Σεπτεμβρίου Δευτερογενής ημέρα πρόωρης αποδέσμευσης
2 Οκτωβρίου Ημέρα προγραμματισμού καθηγητή κανένας μαθητής στο σχολείο
27 Οκτωβρίου Ημέρα προγραμματισμού καθηγητή κανένας μαθητής στο σχολείο
10 Νοεμβρίου Ημέρα Βετεράνων (χωρίς σχολείο)
22 Νοεμβρίου Ημέρα προγραμματισμού καθηγητή κανένας μαθητής στο σχολείο
23 Νοεμβρίου 24 Ευχαριστιών (χωρίς σχολείο)
10 Δεκεμβρίου Δευτερογενής ημέρα πρόωρης αποδέσμευσης
25 Δεκεμβρίου - 5 Ιανουαρίου 2018 Χειμερινή εσοχή
15 Ιανουαρίου Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Ημέρα του νεώτερου (χωρίς σχολείο)
19 Φεβρουαρίου Ημέρα των Προέδρων (χωρίς σχολείο)
23 Μαρτίου Ημέρα προγραμματισμού καθηγητή κανένας μαθητής στο σχολείο
26-30 Μαρτίου Εσοχή άνοιξης
30 Μαΐου Ημέρα Μνήμης (χωρίς σχολείο)
7 Ιουνίου Τελευταία σχολική μέρα
8 Ιουνίου Ημέρα προγραμματισμού καθηγητή κανένας μαθητής στο σχολείο

Σχολικές απουσίες

Οι γονείς πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το σχολικό ημερολόγιο κατά τον προγραμματισμό οικογενειακών διακοπών και άλλων εκδηλώσεων. Να γνωρίζετε ότι οι αδιάπτριες απουσίες μπορεί να οδηγήσουν σε πειθαρχικές ενέργειες εναντίον των παιδιών σχολικής ηλικίας και ότι οι γονείς αναμένεται να σχεδιάσουν οικογενειακά ταξίδια και άλλες απουσίες τις ημέρες που το σχολείο δεν βρίσκεται σε συνεδρίαση.

Διαβάστε τις πολιτικές παρακολούθησης των δημόσιων σχολών του Miami Dade για να μάθετε περισσότερα.

Σχολικά κλειστά

Τα σχολεία μπορούν επίσης να κλείσουν για απροσδόκητους λόγους. Στη Νότια Φλόριντα, ο συνηθέστερος λόγος για το κλείσιμο του σχολείου είναι η έκδοση προειδοποίησης σχετικά με τον τυφώνα , αν και άλλες καταστάσεις με έντονες καιρικές συνθήκες και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να δικαιολογήσουν ένα απροσδόκητο κλείσιμο. Σε περίπτωση ακύρωσης σχολείου, επαληθεύστε την κατάσταση στο σχολείο με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις τρέχουσες πληροφορίες από τα δημόσια σχολεία του Miami Dade και άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς της περιοχής. Μην βασίζεστε σε από στόμα σε στόμα ή σε άλλες αναξιόπιστες πηγές για πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο σχολείου.

Φήμες συχνά εξαπλώνονται σε όλη την περιοχή, καθώς οι μαθητές απολύονται από το σχολείο για διάφορους λόγους. Εκτός από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, οι φοιτητές απολύονται μόνο από το σχολείο στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο επίσημο ημερολόγιο του δημόσιου σχολείου του Miami Dade.

Ημερολόγιο δοκιμών σπουδαστών

Στη νέα σχολική χρονιά, δεν θα περάσει ούτε μία σχολική μέρα στην κομητεία του Μαϊάμι-Ντάτε χωρίς κάποιον φοιτητή να εργάζεται για κάποιο τυποποιημένο τεστ - για όλα, από το να αποφασίσει εάν προωθείται ένας τρίτος γκρέιντερ ή να κερδίσει το δίπλωμά του ανώτερος ανώτερος. Τα σχολεία θα βιώσουν ένα πλήρες 180 ημέρες αξιολόγησης, όπως πολλές μέρες που οι μαθητές θα περάσουν στο σχολείο, σύμφωνα με το Ημερολόγιο Ελέγχου Δημόσιων Σχολών του Μαϊάμι Ντάτετ.