Η Κατεχναία του Late Nite στο Κέντρο Τεχνών του Scottsdale

Η διαδραστική κωμωδία στο Scottsdale σας φέρνει στην κατηγορία Κατεχισμού

Το hit show Late Nite Catechism έχει παίξει σε ακροατήρια διεθνώς για πολλά χρόνια. Έγραψε ο Vicki Quade και ο Maripat Donovan, αυτή η εκπομπή θα σας μεταφέρει πίσω στις ημέρες των παραδοσιακών καθολικών σχολείων. Λοιπόν, ίσως όχι αυτό το παραδοσιακό! Είτε είσαι Καθολικός, είτε εσύ, ως μέλος του ακροατηρίου, θα γίνεις μαθητής σε μια ξεκαρδιστική τάξη κατήχησης ενηλίκων. Η κατήχηση του Late Nite είναι μια έντονη σάτιρα, αλλά δεν σημαίνει ποτέ.

Είναι απλά μια βραδιά διασκέδασης και γέλιου.

Η Κατεχικότητα του Late Nite έρχεται στο Scottsdale

Η Κατεχικότητα του Late Nite άρχισε να λειτουργεί στο Κέντρο Τεχνών του Scottsdale τον Ιούνιο του 2000. Ήταν η πρώτη παράσταση εκτός Broadway που εμφανίστηκε σε εκτεταμένες διαδρομές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά ως έρανο για πολλούς αξιόλογους οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Η εκπομπή υπόσχεται να προσφέρει πολλά χαμόγελα και ένα βράδυ ξεκαρδιστικής ψυχαγωγίας.

Η παλαιότερη θεατρική παραγωγή στην Αριζόνα, Patti Hannon, έπαιξε το ρόλο της Αδελφής για το κοινό της Αριζόνα από το 2000. Πριν έρθει στο Scottsdale, έκανε Late Nite Catechism στο Σικάγο, στη Βοστώνη και στη Νέα Υόρκη.

Πόσες διαφορετικές αναπαραστάσεις κατηχητικών αργιών Nite υπάρχουν;

Η Κατεχικότητα του Late Nite υπήρξε αγαπημένο ακροατήριο στο Κέντρο Σκην. Συνδέθηκε με τη συνέχεια της επίδειξης, Late Nite Catechism II: Μερικές φορές αισθανόμαστε ένοχοι επειδή είμαστε ένοχοι , τον Μάρτιο του 2004.

Η τρίτη στη σειρά, Late Nite Catechism III: «Το Til Death Do Us Part άρχισε τον Ιανουάριο του 2009. Δεν εκτελούνται πάντα κάθε εποχή, αλλά το Scottsdale Center for Performing Arts έχει συνήθως τουλάχιστον μία από τις τρεις εκπομπές στο πρόγραμμα . Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η αδελφή διδάσκει στους μαθητές της (τα μέλη του ακροατηρίου) την ιστορία της Γεννήσεως και ζητάει τη βοήθειά τους για να λύσει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο καπετάνιο - που έριξε το χρυσό που έδωσαν οι τρεις σοφοί στο μωρό Ιησού, : Το Μυστήριο του Χρυσού της Μάγιας .

Πρέπει να είσαι Καθολικός;

Όλες οι εμφανίσεις της σειράς Κατεχίας Late Nite προορίζονται μόνο να φιλοξενήσουν όλες τις ηλικίες. δεν υπάρχει βαθιά ή φιλοσοφική πραγματεία εδώ για τον καθολικισμό ή την καθολική εκκλησία. Αν πήγες στην Καθολική Σχολή εδώ και δεκαετίες, σίγουρα θα συσχετίσεις με κάποιες από τις στάσεις και τις θόρυβες της Αδελφής. Αν δεν το ήξερες τίποτα για την καθολική θρησκεία, δεν έχει σημασία. Θα έχετε τη διασκέδαση ούτως ή άλλως!

Στον Σκοτσντέϊλ, τα παιχνίδια Κατεχίας Late Nite παρουσιάζονται συνήθως σε ένα μικρότερο, πιο οικείο θέατρο. Ίσως να μην μπορείτε να κρύψετε από την Αδελφή αν ψάχνει κάποιον να απαντήσει σε μια ερώτηση!

Λάβετε οδηγίες, έναν χάρτη, πληροφορίες για εισιτήρια και μάθετε περισσότερα για το Κέντρο Τεχνών της Scottsdale εδώ.