Εξωτερικά και εσωτερικά πάρκα νερού του Κολοράντο

Ψάχνετε για Νεροτσουλήθρες και Υγρή διασκέδαση;

Μπορεί να πάρει ζεστό το καλοκαίρι στο Κολοράντο. Αυτό συμβαίνει όταν οι λαοί συρρέουν στα υπαίθρια υδάτινα πάρκα του κράτους αναζητώντας κάποια ανακούφιση - καθώς και διασκέδαση. Αλλά οι αγωνιστικές διαφάνειες δεν είναι πλέον αποκλειστική θερινή δραστηριότητα. Με την εισαγωγή εσωτερικών υδάτινων πάρκων, υπάρχουν τώρα κλιματικά ελεγχόμενες, αδιάβροχες εγκαταστάσεις που προσφέρουν δροσερή διασκέδαση όλο το χρόνο στην πολιτεία.

Ας αναθεωρήσουμε τα πάρκα νερού του Κολοράντο.

Τα πάρκα του κράτους είναι ταξινομημένα αλφαβητικά.

Κέντρο APEX
Arvada
Εσωτερικό πάρκο νερού

Το μικρό πάρκο προσφέρει αξιοθέατα 23.000 τετραγωνικών ποδιών, συμπεριλαμβανομένων δύο διαφανειών 150 ', μια εσωτερική παιδική χαρά με νερό, σιντριβάνια, κάδους και διαφάνειες, μια πισίνα με τέσσερις λωρίδες και υδρομασάζ. Το κέντρο περιλαμβάνει επίσης έναν τοίχο αναρρίχησης, παγοδρόμια, γυμναστήριο και άλλες δραστηριότητες.

Elitch Gardens Island Βασίλειο
Ντένβερ
Εξωτερικό πάρκο νερού

Συμπεριλαμβανομένων των εισόδων στο πάρκο ψυχαγωγίας, το πάρκο νερού του Elitch προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από αξιοθέατα, όπως τα διαφάνειες ταχύτητας, το συναρπαστικό κύπελλο SlideZilla / ημι-σωλήνα κύμα combo, μια πισίνα με κύματα, τεμπέλης ποταμού, βόλτα οικογένεια raft, παιδιά.

Το Glenwood Hot Springs Lodge
Glenwood Springs
Εξωτερικό πάρκο νερού

Δεν είναι πραγματικά ένα πάρκο νερού, αν και περιλαμβάνει δύο ζευγάρια νεροτσουλήθρες. Το πραγματικό αξιοθέατο εδώ είναι η μεγαλύτερη πισίνα θερμών πηγών στον κόσμο.

Μεγάλη Κατασκήνωση Wolf
Κολοράντο Σπρινγκς
Εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο

Μέρος της αλυσίδας των εσωτερικών θέρετρα πάρκο νερού, το πάρκο είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου. (Δεν διατίθενται ημερήσιες εκδρομές για το ευρύ κοινό.) Το πάρκο περιλαμβάνει περισσότερα από 50.000 τετραγωνικά πόδια αξιοθέατα, όπως μια διαδρομή με χοάνη, μια διαφανή νεροχύτη με κάψουλες, μια διαφανή διαφάνειες και ένα διαδραστικό κέντρο διαδραστικότητας με ένα καπάκι.

Πειρατές Cove
Englewood
Εξωτερικό πάρκο νερού

Σχετικά μικρή δημοτική εγκατάσταση με πισίνα δραστηριοτήτων, νεροτσουλήθρες, τεχνητό ποτάμι, κήπο ψεκασμού και πισίνα για τον ανταγωνισμό.

Splash Water Park
Χρυσαφένιος
Εξωτερικό πάρκο νερού

Μικρή δημοτική εγκατάσταση με πισίνα δραστηριοτήτων, νεροτσουλήθρες, σιντριβάνι με σπρέι, χώρο για παιχνίδι με υγρή άμμο και πισίνα.

Νερό Κόσμο Κολοράντο
Federal Heights (κοντά στο Ντένβερ)
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το Water World αναγνωρίζεται ως ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα πάρκα νερού της χώρας. Είναι τεράστιο και γεμάτο με αξιοθέατα όπως μια βόλτα με σέρφινγκ, μια περιπέτεια με ποδήλατο, βόλτες με κύπελλα, βόλτες με οικογενειακές raft, διαφάνειες με σωλήνες, διαφάνειες σώματος, διαφάνειες ταχύτητας, τεμπέληδες ποτάμι, πισίνα με κύματα, και παιδικές περιοχές παιχνιδιού.