Γνωρίστε τη λίμνη Garda

Η μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας

Η λίμνη Garda είναι η μεγαλύτερη και πιο επισκέψιμη λίμνη της Ιταλίας. Η λίμνη έχει μήκος 51 χιλιομέτρων, αλλά πλάτος 17 χιλιομέτρων, στο ευρύτερο σημείο της νότιας. Η απόσταση γύρω από τη λίμνη είναι 158χλμ.

Τα γραφικά χωριά, τα μεσαιωνικά κάστρα και οι παραλίες της λίμνης προσανατολίζονται προς την ακτογραμμή. Η λίμνη έχει ένα διαφορετικό τοπίο με παραλίες κατά μήκος των νότιων ακτών και βραχώδεις βράχους πάνω από τη βόρεια ακτή. Η λίμνη Garda είναι γνωστή για το καθαρό της νερό, ιδανικό για κολύμπι το καλοκαίρι.

Η ιστιοσανίδα, η ιστιοπλοΐα και η πεζοπορία στα πολλά πάρκα της λίμνης είναι δημοφιλείς δραστηριότητες.

Lake Garda Τοποθεσία

Η λίμνη Garda βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία ανάμεσα στη Βενετία και το Μιλάνο. Η λίμνη είναι μέρος της περιοχής της Λομβαρδίας στα δυτικά και του Βένετο στα ανατολικά. Το βόρειο άκρο βρίσκεται στην περιοχή Trentino-Alto Adige. Τα βουνά του Δολομίτη δεν απέχουν πολύ και μπορεί να δει κανείς πάνω από τη λίμνη.

Που να μείνω

Εδώ είναι τα κορυφαία ξενοδοχεία για Riva del Garda στα βόρεια και Desenzano del Garda και Peschiera del Garda στα νότια. Βρείτε περισσότερα ξενοδοχεία σε Λίμνη Garda με αξιολογήσεις και κριτικές των επισκεπτών, φωτογραφίες και περιγραφές για το Venere.

Μεταφορά από και προς τη λίμνη Garda

Υπάρχουν σιδηροδρομικοί σταθμοί στο Desenzano και το Peschiera del Garda στο νότο. Στο βορρά, ο πλησιέστερος σταθμός στη λίμνη βρίσκεται στο Rovereto , ανατολικά του Riva del Garda . Τα πλησιέστερα αεροδρόμια βρίσκονται στη Βερόνα και στη Μπρέσια. Το πλησιέστερο μεγάλο αεροδρόμιο είναι το Μιλάνο Μαλπένσα. Δείτε το χάρτη των αεροδρομίων της Ιταλίας .

Το αυτοκινητόδρομο Α4 μεταξύ Μιλάνου και Βενετίας εκτείνεται νότια της λίμνης. Κατά μήκος της ανατολής είναι το A22, το Brennero προς το αυτοκινητόδρομο Modena.

Γύρω από τη λίμνη

Η λίμνη Garda σερβίρεται καλά με υδροπτέρυγα, καταμαράν και πορθμεία, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα οχηματαγωγά πλοία μεταξύ των δυτικών και ανατολικών ακτών περνούν μεταξύ Toscolano Maderno και Torri del Benaco και μεταξύ Limone και Malcesine.

Δημόσια λεωφορεία τρέχουν σε όλη τη λίμνη.

Εάν οδηγείτε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη Λίμνη Garda και Veneto Road Trip Planner από την Auto Europe.

Λίμνη Garda Εικόνες και αξιοθέατα

Δείτε το χάρτη της λίμνης Garda για την τοποθεσία των πόλεων.

Λίμνη Garda Τουριστικές πληροφορίες

Υπάρχουν γραφεία πληροφοριών για τον τουρισμό στις πόλεις Garda, Malcesine, Riva del Garda, Desenzano, Sirmione, Peschiera και Gardone.