Πληρώστε τους λογαριασμούς χρησιμότητάς σας στο Oklahoma City Online

Η Οκλαχόμα Σίτι έχει διάφορους τρόπους για να σας επιτρέψει να πληρώσετε τους λογαριασμούς νερού και τα εισιτήρια κυκλοφορίας της πόλης online μέσω μερικών απλών κλικ. Δείτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα το νομοσχέδιο Cinderella City.

Λογαριασμοί νερού

Εάν η πληρωμή σας περιλαμβάνει καθυστερημένο ποσό, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση (405) 297-2833 για να αποφύγετε τη διακοπή της υπηρεσίας. Οι πληρωμές ενδέχεται να μην εμφανίζονται στον ιστότοπο για 24 ώρες.

Πληρωμή εισιτηρίων

Οι νέες περιπτώσεις συνήθως χρειάζονται τρεις έως πέντε εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στο διαδίκτυο. Οι πληρωμές ενδέχεται να μην εμφανίζονται στον ιστότοπο για 24 ώρες. Καλέστε το γραφείο του γραμματέα στη διεύθυνση (405) 297-3898 για περισσότερες πληροφορίες.

Επιλογές πληρωμής on-line

Ο ηλεκτρονικός λογαριασμός σας επιτρέπει επίσης να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό για να κάνετε αυτόματες πληρωμές. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε το λογαριασμό κάποιου άλλου και υπάρχει ακόμη και μια εφαρμογή χρησιμότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας με τη συσκευή σας Apple ή Android.

Η Οκλαχόμα Σίτι έχει επίσης κανονίσει να συνεργαστεί με τα πολυάριθμα περίπτερα Paysite διαθέσιμα γύρω από την πόλη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε τους λογαριασμούς της πόλης σας. Βρείτε το περίπτερο της γειτονιάς σας, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο PaySite Kiosk και εισάγοντας τον ταχυδρομικό κώδικα.