Πώς να φτάσετε στο νησί πυρκαγιάς από τη Νέα Υόρκη

Οδηγίες για το όμορφο νησί χωρίς αυτοκίνητα του Long Island

Το νησί πυρκαγιάς, που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Long Island της Νέας Υόρκης, φιλοξενεί το πάρκο Robert Moses στο δυτικό άκρο, το Smith Point County Park στο ανατολικό άκρο και ένα εθνικό πάρκο προστατευόμενης άγριας φύσης οκτώ μιλίων. Στη μέση του νησιού των 31 μιλίων, που είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο, υπάρχουν 17 κοινότητες χωρίς αυτοκίνητα - οι περισσότερες από τις οποίες είναι αυστηρά οικιστικές, με μερικές να προσφέρουν καταστήματα και νυχτερινή ζωή.

Εξαιρουμένων των οχημάτων εξυπηρέτησης και έκτακτης ανάγκης, τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται να οδηγούν σε όλο το νησί.

Μπορείτε να οδηγήσετε σε οποιοδήποτε άκρο του νησιού, αλλά δεν υπάρχουν πλακόστρωτα δρομάκια μεταξύ αυτών των δύο σημείων.

Κάτοικοι και επισκέπτες που έρχονται στο νησί με τα πόδια ή με ποδήλατο. Μπορείτε να βρείτε το περιστασιακό καροτσάκι γκολφ, αν και τα Ραδιόφωνα χρησιμοποιούνται συχνότερα για αυτές τις μεγαλύτερες αναθέσεις. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε ένα κόκκινο βαγόνι σταθμευμένο σε σχεδόν κάθε σπίτι. Μάθετε περισσότερα για το πώς θα φτάσετε στο Fire Island από το Μανχάταν.

Δημόσια Πλοία

Τα πλοία έχουν πρόσβαση στο Fire Island από τρεις πόλεις του Long Island: Bay Shore, Patchogue και Sayville. Εάν ταξιδεύετε στις γκέι κοινότητες του Cherry Grove ή του Fire Island Pines, το καλύτερο στοίχημα σας είναι το Sayville Ferry Service. Το πλοίο παίρνει επίσης έναν επιβάτη στο Sailors Haven και το Sunken Forest, στο νησί Fire Island National Seashore και στην κοινότητα του Island Island.

Το πορθμείο του Davis Park από το Patchogue πηγαίνει στο Watch Hill, ένα site υπηρεσίας του Εθνικού Πάρκου, ενώ τα νησιά Fire Island από το Bay Shore τρέχουν στο δυτικότερο νησί πυρκαγιάς.

Η υπηρεσία των πορθμείων είναι περιορισμένη εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά δεν είναι ανύπαρκτη. Οι επισκέψεις εκτός εποχής - για να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο μοναξιάς ή για να ψωνίσετε για το σπίτι μεριδίων του επόμενου καλοκαιριού - είναι δυνατές.

Να φτάσετε στο πλοίο

Μπορείτε να φτάσετε στο Sayville μέσω του Long Island Rail Road, αναχωρώντας από το σταθμό New York Penn . Από το σιδηροδρομικό σταθμό Sayville, πάρτε ένα ταξί στο τερματικό σταθμό Sayville Ferry Service. τα ταξί γενικά περιμένουν για την άφιξη τρένων στο σιδηροδρομικό σταθμό, οπότε δεν χρειάζεται να καλέσετε μπροστά.

Μπορείτε να οδηγήσετε στα πλοία Sayville, αλλά σημειώστε ότι οι χώροι στάθμευσης είναι δύσκολο να έρθουν, ειδικά κατά τη διάρκεια όμορφων ημερών της ημέρας στις παραλίες. Είτε προγραμματίζετε ένα πολύ νωρίς το Σαββατοκύριακο απόδραση στην παραλία ή να είστε έτοιμοι να κυνηγήσουν δύσκολο να βρείτε δρόμο στάθμευσης.

Τα δρομολόγια λεωφορείων που εκτελούνται από το Suffolk County Transit παρέχουν πρόσβαση στις κοινότητες πύργων του πάρκου Patchogue, Sayville και Bay Shore. Μπορεί να χρειαστεί να περπατήσετε ή να πάρετε ταξί για να φτάσετε από τη στάση του λεωφορείου στο τερματικό σταθμό των πορθμείων.

Οδήγηση προς τα δυο άκρα του νησιού

Μπορείτε να πάρετε ένα αυτοκίνητο σε κάθε άκρο του νησιού και να επισκεφθείτε το Fire Island Lighthouse από το Robert Moses State Park και το Fire Island Wilderness Visitor Center.

Ποδηλασία

Τα ποδήλατα είναι ένας από τους πρωταρχικούς τρόπους για να φτάσετε στο νησί, αλλά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στο νησί από Long Island δεν έχει ορίσει ποδηλατικές διαδρομές. Ενώ στο νησί, να έχετε υπόψη σας τους κανόνες ποδηλάτων. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπονται ποδήλατα στην περιοχή Otis Pike Fire Island High Dune Wilderness, σε πεζόδρομους ή σε άλλους πεζόδρομους στα ακίνητα του Εθνικού Πάρκου και μπορεί να μην οδηγηθούν γύρω από τις μαρίνες του πάρκου. Λεπτομέρειες σχετικά με την ποδηλασία στο Fire Island εξαρτώνται από την κοινότητα που επισκέπτεστε.

Το περπάτημα

Εάν σας αρέσει η πεζοπορία, μπορείτε να περπατήσετε στο Fire Island από το κρατικό πάρκο Robert Moses, το οποίο βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο της ξηράς του Fire Island.

Θα συναντήσετε πρώτα το Kismet, στη συνέχεια το Saltaire. Το Cherry Grove και τα πεύκα είναι τρόποι να ξεπεράσετε αυτό.