Έξι σημαίες Fiesta του Τέξας

Νέο για το 2016

Superman Krypton Coaster για προσθήκη VR. Fireball, Τυφώδεις δυνάμεις 5 και Spinsanity
Η βόλτα του Superman του πάρκου θα μετατραπεί σε ένα virtual coaster . Επίσης, διαβάστε για τα τρία νέα αξιοθέατα που έρχονται στην προεπισκόπηση όλων των νέων εκδρομών στα πάρκα Six Flags για τη σεζόν του 2016 .

Παρουσίαση πάρκου

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε ποπ, χώρα, rock & roll, ευαγγέλιο ή ρυθμό και μπλουζ, το Fiesta Texas έχει σίγουρα μια συναυλία ή μια μουσική αναθεώρηση που είναι κατάλληλη για εσάς.

Από εκδηλώσεις με νύχτα που περιλαμβάνουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια στον κόσμο, σε καλοκαιρινές συναυλίες, στις πολιτισμικά ποικίλες παραστάσεις που προγραμματίζονται καθημερινά, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους λάτρεις της μουσικής δεν θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει. θα αποφασίσει τι να μην κάνει.

Φυσικά, με την εκλεκτή επιλογή των συγκινισμένων συγκινήσεων, το πάρκο χτυπά άφθονα χαρτονομίσματα με τους μη μουσικούς αριθμούς του, από το ύψος των 16 επιπέδων, 70 μίλι / ώρα Superman: Krypton Coaster έως το απεριόριστο, πτώση μηχανή Scream. Αλλά η καλύτερη εμφάνισή του είναι το Iron Rattler , ένα σφυρηλάτη ενός υβριδικού ξύλινου χαλύβδινου περιπτέρου που είναι από τα καλύτερα του κόσμου.

Το Six Flags Fiesta του Τέξας δεν είναι μόνο για τη χαρά στη γη. Το πάρκο νερού White Water Bay είναι τεράστιο και περιλαμβάνει 13 διαφορετικά υδρόβια αξιοθέατα που κυμαίνονται από το Splashwater Springs (ένα συγκρότημα νερού μικρού μεγέθους με πολλές διαδρομές και διαδραστικές δραστηριότητες) μέχρι το Τέξας Tumble, μια μεγάλης κλίμακας εμπειρία ράφτινγκ μεγάλης ταχύτητας για όλη την οικογένεια .

Το καλύτερο από όλα, το πάρκο νερού περιλαμβάνεται στη γενική τιμή εισόδου στο Six Flags Fiesta Texas.

Όπως και με όλα τα πάρκα Six Flags, το Six Flags Fiesta του Τέξας προσφέρει το Fright Fest. Η ετήσια γιορτή Απόκριες περιλαμβάνει στοιχειωμένους λαβύρινθους, ειδικές εκθέσεις και άλλα χαρακτηριστικά για να σηματοδοτήσουν τις διακοπές.

Τηλέφωνο και τοποθεσία

Πληροφορίες για το πάρκο: (210) 697-5050
Σαν Αντόνιο, Τέξας.

Είσοδος και Πληροφορίες Ξενοδοχείου Περιοχής

Τα εισιτήρια στο θεματικό πάρκο περιλαμβάνουν την είσοδο στο πάρκο νερού. Η μειωμένη τιμή για τα παιδιά (κάτω από 48 "), 2 και κάτω είναι δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια με έκπτωση είναι συχνά διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Για πρόσθετη αμοιβή, το πάρκο προσφέρει το πρόγραμμα Pass-to-the-the-γραμμών Flash Pass. VIP περιηγήσεις διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση (η οποία είναι αρκετά υψηλή).

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία κοντά σε Six Flags Fiesta Texas στο TripAdvisor.

Κατευθύνσεις:

Το Six Flags Fiesta Texas βρίσκεται περίπου 15 λεπτά από το κέντρο του Σαν Αντόνιο. Θα το βρείτε στο I-10 West and Loop 1604. Πάρτε την έξοδο 555, La Cantera Parkway.

Επίσης σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο VIA Metropolitan Transit στη Six Flags Fiesta του Τέξας.

Καλύτερες στιγμές:

Απόκριες

Έξι σημαίες Fright Fest 2015

Νέα στο πάρκο

Νέο για το 2015: Batman: Η βόλτα
Μπορεί να έχει το ίδιο όνομα με μια σειρά από άλλα Six Flags σουβέρ, αλλά το νεοσύστατο coaster θα είναι ένα τελείως διαφορετικό κτήνος.

Νέα για το 2014: Bahama Blaster
Ένα νέο συγκρότημα διαφανειών στο θαλάσσιο πάρκο θα περιλαμβάνει κάψουλες εκτόξευσης με πόρτες παγίδευσης.

Νέα για το 2013: Iron Rattler
Το ξύλινο περιπέτεια του πάρκου παίρνει μια νέα μίσθωση για τη ζωή με την προσθήκη μιας ολοκαίνουργιας χαλύβδινης διαδρομής.

Νέο για το 2012: SkyScreamer
Μια υψηλή περιστρεφόμενη βόλτα με ταλάντευση που βρίσκεται σε άλλα πάρκα, η έκδοση του Fiesta Texas θα αυξηθεί στα 200 πόδια και θα φτάσει ταχύτητες 40 μιλίων / ώρα.

Χριστουγεννιάτικο γεγονός

Έξι διακοπές σημαίες διακοπές στο πάρκο 2015

Επίσημη ιστοσελίδα:

Έξι σημαίες Fiesta του Τέξας