Ημέρα του Αγίου Αντωνίου στο Σαν Αντόνιο

Η ιστορική πόλη Alamo προσφέρει ρομαντική τοποθεσία

Δεν υπάρχει μια πιο ρομαντική πόλη στο Τέξας από το Σαν Αντόνιο . Εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να καταλάβετε πού να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον, συσκευάστε τις τσάντες σας, βρείτε ένα μέρος για να μείνετε και κατευθυνθείτε προς την πόλη Alamo. Με ιστορικά αξιοθέατα , ρομαντικό Riverwalk, εξαιρετικά εστιατόρια και μεγάλη ποικιλία επιλογών διασκέδασης, το San Antonio είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε το ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή σας για μια ρομαντική απόδραση.

Βρίσκεται ακριβώς νότια από την πανέμορφη Χώρα του Τέξας, το San Antonio είναι γραφικό και ιστορικό. Ταξιδεύοντας μερικές από τις πολλές διάσημες αποστολές, όπως το Alamo, ή ιστορικά κτίρια όπως το Παλάτι του Ισπανού Κυβερνήτη, θα σας μεταφέρουν σε μια πιο ρομαντική εποχή στην ιστορία.

Φυσικά, όταν πρόκειται για ένα ρομαντικό σκηνικό, είναι δύσκολο να νικήσετε το San Antonio Riverwalk. Τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, όπως το Las Canarias, το οποίο είναι χτισμένο σε τρία επίπεδα με θέα στον ποταμό San Antonio, είναι ιδανικά για brunch ή δείπνο για το Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα τέλειο τέλος αυτής της ειδικής ημέρας θα ήταν μια κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο μέσα από το διάδρομο Riverwalk.

Όταν τελειώσει η μέρα, η είσοδος σε ένα από τα εξαιρετικά ξενοδοχεία του Riverwalk θα ολοκληρώσει το ρομαντισμό της ημέρας. Το La Mansion del Rio, το Hotel Contessa και το Crowne Plaza Riverwalk είναι μερικά από τα γοητευτικά ξενοδοχεία και τα πανδοχεία που συνορεύουν με τον γραφικό ποταμό San Antonio.

Έτσι, αν έχετε ακόμα να κάνετε σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όλα δεν χάνονται.

Μια θαυμάσια ρομαντική διακοπές σας περιμένει στο Σαν Αντόνιο.