Επισκεφθείτε το Σαν Αντόνιο

Υπάρχει Πάντα άφθονος για να δείτε και να κάνετε στην πόλη Alamo

Πολλοί επισκέπτες θεωρούν το Σαν Αντόνιο ως τον απόλυτο προορισμό διακοπών του Τέξας. Και αυτό είναι για καλό λόγο. Εκτός από μια γραφική, γοητευτική παλιά νοτιοδυτική, το San Antonio είναι γεμάτο από αξιοθέατα και επιλογές διασκέδασης, αφήνοντας τους περισσότερους επισκέπτες να επιθυμούν να έχουν περισσότερο χρόνο να περάσουν στην πόλη Alamo.

Είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στο Σαν Αντόνιο. Όμως, το Riverwalk, και το πάρκο Hemisfair είναι "ορατά" ορόσημα.

Επιπλέον, ο παγκοσμίου φήμης ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο, ο οποίος φιλοξενεί πάνω από 3.500 ζώα, είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των παιδιών και των ενηλίκων. Άλλα δημοφιλή αξιοθέατα της οικογένειας περιλαμβάνουν τα θεματικά πάρκα του Σαν Αντόνιο, όπως το Sea World και το Fiesta Texas.

Φυσικά, η έλξη που ορίζει το Σαν Αντόνιο είναι ο Αλάμο. Αυτή η ιστορική αποστολή είναι γνωστή για την ύπαρξη μιας από τις πιο περίφημες στρατιωτικές μάχες στην ιστορία. Σήμερα, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του Alamo και να δουν για τον εαυτό τους πού ο William B Travis, ο Daniel Boone, ο Davy Crockett και οι υπόλοιποι θρυλικοί υπερασπιστές του Alamo πολεμούσαν τον στρατό της Σάντα Άννα. Δεδομένου ότι βρίσκεται ακριβώς έξω από το Riverwalk, το Alamo βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία για τους περισσότερους επισκέπτες στο San Antonio.

Το Σαν Αντόνιο προσφέρει επίσης πολλές μοναδικές επιλογές για φαγητό και διαμονή , εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες έχουν αξέχαστες διακοπές. Ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για διαμονή είναι το γοητευτικό και ιστορικό La Mansion Del Rio, το κομψό Gunter Hotel, το γραφικό Riverwalk Inn και το ιστορικό St.

Anthony Wyndham.

Όταν πρόκειται για δείπνο, καμία επίσκεψη στο Σαν Αντόνιο δεν είναι πλήρης χωρίς μια επίσκεψη στο δημοφιλές εστιατόριο Riverwalk Biga στις τράπεζες. Το γοητευτικό, τριών επιπέδων Las Canarias, το οποίο αποτελεί μέρος του La Mansion Del Rio, είναι διάσημο για το μεσημεριανό γεύμα του και είναι αγαπημένο μεταξύ των κατοίκων του Σαν Αντόνιο και των επισκεπτών.

Φυσικά, οι περισσότεροι επισκέπτες του San Antonio θέλουν φαγητό Tex-Mex και σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη κορυφαίων εστιατορίων για να τα ικανοποιήσουν. Το πιο δημοφιλές μεξικάνικο εστιατόριο στην πόλη Alamo City είναι το La Margarita's, το Tomatillo's, το Mi Tierra Café και το μεξικάνικο εστιατόριο του Cha-Cha.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές ψυχαγωγίας για να ολοκληρώσετε μια επίσκεψη στο Σαν Αντόνιο. Αλλά, πριν ξεκινήσετε διακοπές, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκλείσει αρκετό χρόνο για να πάρετε όλα αυτά. Όπως όποιος έχει επισκεφθεί το Σαν Αντόνιο μπορεί να σας πει, να βρούμε έναν τρόπο να γεμίσετε τον χρόνο διακοπών σας δεν είναι ένα πρόβλημα, αλλά βρίσκοντας το χρόνο να κάνετε ό, τι θέλετε μπορεί να είναι.