Σαν Αντόνιο Gay Pride 2018

Γιορτάζοντας την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια στην πόλη Alamo

Το Σαν Αντόνιο γιορτάζει την υπερηφάνεια στα τέλη Ιουνίου με την εορτή του Pride San Antonio, μία από τις πολλές εκδηλώσεις Pride που διοργανώνονται στην πόλη καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το βραβείο San Antonio Bigger Than Texas Parade and Festival πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

Το Φεστιβάλ Pride του Σαν Αντόνιο και οι λεπτομέρειες παρέλασης

Οι εορτασμοί πραγματοποιούνται στο πάρκο Crockett Park, στη δημοφιλή γκέι-μπαρ της πόλης στη λεωφόρο N. Main και στην οδό W. Laurel, σε μικρή απόσταση βόρεια του κέντρου της πόλης και διαρκεί όλη την ημέρα από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. παρέλαση το βράδυ στις 9 μ.μ.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι $ 10 για ηλικίες 13 ετών και άνω και δωρεάν για παιδιά 12 ετών και κάτω.

Άλλα γεγονότα κατά τη διάρκεια του San Antonio Gay Pride περιλαμβάνουν μια Rainbow Dash και ένα τρέξιμο 1 μιλίων στις 8 μ.μ., καθώς και την πάντα διασκεδαστική κούρσα High Heel στις 8:45 μ.μ.

Συμβουλές για την παρέλαση και το φεστιβάλ

Αναμείνετε ότι τα γύρω γκέι φιλικά και δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα θα είναι πολύ απασχολημένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και τροφοδοτούν σε μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες LGBT. Ελέγξτε τις τοπικές τοποθεσίες όπως το Q San Antonio και το εξαιρετικό τμήμα GLBT της Συνέλευσης του Σαν Αντόνιο και του Γραφείου Επισκεπτών.