Γκαλερί τέχνης στη Βαλτιμόρη

Οι γκαλερί τέχνης στη Βαλτιμόρη διαθέτουν τα πάντα, από την παραδοσιακή τέχνη μέχρι τα σύγχρονα κομμάτια. Αυτός ο οδηγός γειτονιάς θα βοηθήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την προβολή ή τη συλλογή έργων τέχνης στην περιοχή του Βαλτιμόρη.

Κέντρο / Εσωτερικό Λιμάνι

Bromo Seltzer Πύργος Τεχνών
21 South Eutaw St.
Η Bromo Seltzer Arts Tower, που λειτουργεί από το γραφείο προώθησης και τις τέχνες του Βαλτιμόρη, είναι ένα 15ο ιστορικό ορόσημο που περιλαμβάνει χώρους στούντιο για καλλιτέχνες οπτικής και λογοτεχνίας.

Ο πύργος έχει ένα ανοιχτό σπίτι κάθε μήνα , όταν οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα στούντιο ενώ αναμειγνύονται με τους καλλιτέχνες.

NUDASHANK
405 W. Franklin St.
Ιδρύθηκε από τους Seth Adelsberger και Alex Ebstein, αυτή η ανεξάρτητη γκαλερί καλλιτεχνών έχει ως στόχο να παρουσιάσει ανερχόμενους νέους καλλιτέχνες.

Maryland Art Place
8 Αγορά, Σουίτα 100
Ιδρύθηκε το 1981, το Maryland Art Place δεσμεύεται να εξερευνήσει εικαστικές τέχνες στο Μέριλαντ. Βρίσκεται μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος! και διαθέτει 12 εκθέσεις κάθε χρόνο.

Η πλήρης συλλογή
405 W. Franklin Street
Βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου H & H στο κέντρο της πόλης της Βαλτιμόρης, η οποία αποτελεί μη κερδοσκοπικό εκθεσιακό χώρο που ζει και διευθύνεται από μια ομάδα κατοίκων καλλιτεχνών.

Fells Point

Πινακοθήκη Fells Point
Μια από τις πιο γνωστές γκαλερί τέχνης στη Βαλτιμόρη, η Πινακοθήκη Fells Point ιδρύθηκε το 1980 από μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών. Σήμερα, η γκαλερί έχει μια νέα επίδειξη κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα.



Φωτεινή οδός
1448 Light St.
Το Light Street Gallery ανήκει και διαχειρίζεται η Linda και ο Steven Krensky, μακρόχρονοι συλλέκτες σύγχρονης γλυπτικής, εκτυπώσεις, φωτογραφίας και ζωγραφικής.

Σταθμός Βόρεια Arts & Entertainment District

Δημιουργία νέας πόρτας
1601 St. Paul St.
Ιδρύθηκε το 2004, η Δημιουργική Γκαλερί New Door είναι μια ωραία συλλογή έργων τέχνης που εκπροσωπεί καλλιτέχνες τοπικής και διεθνούς φήμης.



Περίπτωση [Werks] Showroom και Gallery
1501 Saint Paul Street, Σουίτα 116
Η υπόθεση [werks] επιμελείται και παρουσιάζει το έργο των αναδυόμενων και καθιερωμένων καλλιτεχνών για να εμπνεύσει την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των διαφόρων κοινοτήτων της Βαλτιμόρης που σχετίζονται με την αστική ζωή.

Mount Vernon

Γ. Γκριμάλδη Γκαλερί
523 St.
Η Gallery C. Grimaldis, η οποία ειδικεύεται στην αμερικανική και ευρωπαϊκή τέχνη μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο με έμφαση στη σύγχρονη γλυπτική, λειτουργεί συνεχώς στη Βαλτιμόρη από το 1977.

Ο σημερινός χώρος
421 St.
Αυτή η συλλογή και στούντιο λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2004. Οι ιδρυτές του χώρου δεσμεύονται να προβάλλουν, να αναπτύσσουν και να διευρύνουν την εμβέλεια των καλλιτεχνών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Federal Hill

Ιορδανία Faye Σύγχρονη
1401 Light St.
Η Jordan Faye Block ίδρυσε αυτή τη συλλογή με την ιδέα ότι οι εκθέσεις θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των καλλιτεχνών και των ενθουσιωδών καλλιτεχνών στη Βαλτιμόρη. Η γκαλερί, η οποία στεγάζεται σε ένα ιστορικό παλιό υποκατάστημα της βιβλιοθήκης Enoch Pratt, παρουσιάζει το έργο των καλλιτεχνών πρώιμης έως μεσαίας σταδιοδρομίας.

Σχολείο 33 Κέντρο Τέχνης
1427 Light St.
Το σχολείο 33 Art Center γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στους σύγχρονους καλλιτέχνες και το ευρύ κοινό για περισσότερα από 20 χρόνια. Το σχολείο 33 ιδρύθηκε το 1979 ως κέντρο γειτονιάς για τη σύγχρονη τέχνη, όχι μόνο παρουσιάζει αναδυόμενους και καθιερωμένους καλλιτέχνες, αλλά οργανώνει επίσης εκπαιδευτικό προγραμματισμό για σχολές πόλεων και νέους καλλιτέχνες.

Hampden / Remington

Goya Σύγχρονη
3000 Chestnut Ave.
Η long-running Goya Contemporary προωθεί το έργο των καλλιτεχνών στα μέσα της σταδιοδρομίας και έχει αποστολή να προωθήσει την τέχνη και τον πολιτισμό της εποχής μας παρουσιάζοντας νέα έργα και ιδέες μέσω της επιμελητείας, των κειμένων και των καταλόγων, της εκτύπωσης, της καλλιτεχνικής εκπροσώπησης και ενθαρρύνοντας καλλιτεχνική συλλογή.

Open Space Gallery
2720 ​​St.
Μια ομάδα μαθητών και φίλων τέχνης συναντήθηκαν το 2009 για να ξεκινήσουν την Open Space Gallery σε ένα μετατρέψιμο αυτόματο γκαράζ. Η γκαλερί λειτουργεί με αποστολή να παρέχει ένα κατάστημα για τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς καλλιτέχνες.

Πολλές τοποθεσίες

Εκτός από τις γκαλερί τέχνης, μην παραλείψετε να περάσετε αυτές τις ομαδικές ομάδες που ασχολούνται με τις αστρικές παραστάσεις σε ολόκληρη τη Βαλτιμόρη: