Πώς να αγελάδα Συμβουλή (Χιούμορ)

Το στερεότυπο παιχνίδι του Αρκάνσας των ημερών που πέρασαν. Αυτό το έκαναν οι παππούδες σας για διασκέδαση (ή τουλάχιστον αυτό σκέφτονται οι Βορρά). Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 60 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Πάρτε εξαιρετικά μεθυσμένος ή εξαιρετικά βαρεθεί. Moonshine ουίσκι κάνει για την καλύτερη εμπειρία αγελάδων ανατροπής, αλλά η ακραία πλήξη (εφήβους με τίποτα να κάνει) θα αρκεί.
  2. Φέρτε φίλους. Η απόρριψη αγελάδων δεν είναι διασκεδαστική χωρίς επιχείρηση!
  1. Βρείτε ένα βοσκότοπο με αγελάδες. Όλοι γνωρίζουν ότι όλοι στο Αρκάνσας έχουν αγελάδες έτσι ώστε να μην είναι δύσκολο.
  2. Πηγαίνετε το βράδυ, ώστε να μην βλέπετε τις πίτες αγελάδων καθώς μπαίνετε μέσα τους. Ναι, οι αγελάδες θα κοιμούνται επίσης.
  3. Βρείτε μια απομονωμένη αγελάδα και βεβαιωθείτε ότι κοιμάται.
  4. Προσεγγίστε την αγελάδα από τον άνεμο. Αν βάζατε όλη την νύχτα σε αγκινάρες, η αγελάδα θα σας μυρίσει σίγουρα αν βρίσκεστε στην άκρη της και θα τρέξετε από τη δυσωδία.
  5. Πηγαίνετε για την άκρη! Σε μια ταραγμένη κίνηση, περπατήστε προς την αγελάδα, τοποθετήστε και τα δύο χέρια σε μια από τις πλευρές της και πιέστε με μια σκληρή αλλά ομαλή κίνηση.
  6. Τρέξτε μακριά. Η αγελάδα θα ξυπνήσει και θα πει σε όλους τους φίλους της για το κόλπο σου. Θα σβήσουν. Ο αγρότης δεν θα είναι ευχαριστημένος ούτε (δεν θέλετε ένα hiney γεμάτο buckshot κάνετε;).
  7. Πηγαίνετε στο σπίτι για να whittle ή ίσως να ετοιμάσετε λίγο περισσότερο mooshine για την επόμενη άκρη της αγελάδας σας!

Συμβουλές:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η «αγελάδα» που προσπαθείτε να εισάγετε δεν είναι ταύρος. Δεν είναι σοφό να ανατραπεί ο ταύρος.
  1. Οι αγελάδες εξελίχθηκαν για να κοιμηθούν για να ξεφύγουν καλύτερα, για να αποφύγουν καλύτερα τους θηρευτές, προφανώς, επειδή μπορούν να ανατραπούν τόσο εύκολα, δεν λειτούργησε.
  2. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι! Οι αγελάδες έχουν και τα συναισθήματα! Αφήστε την αγελάδα να αναπηδά μόνη της για να ζήσει στις αναμνήσεις των παππούδων σας.
  3. Δείτε πώς να επιβιώσετε μια επίθεση αγελάδων. Μπορούν πραγματικά να κάνουν κάποια ζημιά.
  1. Βουρτσίστε το νότιο αργτάκι σας προτού προχωρήσετε στην ανατροπή της αγελάδας. Εάν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει το μέγεθός σας, δεν θα ξέρετε πότε τσιγαρίζετε τον ταύρο.