Πού μπορώ να αναφέρω την κατάχρηση των ζώων στην κομητεία του Suffolk;

Μάθετε πού να αναφέρετε την κατάχρηση των ζώων ή την παραμέληση των ζώων στο Suffolk County, NY

Ευτυχώς, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκυλιών, γάτων, αλόγων και άλλων κατοικίδιων ζώων φροντίζουν τους φίλους των ζώων τους και απολαμβάνουν την εταιρεία τους για πολλά χρόνια. Δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι είναι σκληροί στα ζώα. Αυτό ευτυχώς τιμωρείται από το νόμο της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εφόσον αυτά τα φτωχά ζώα δεν μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους, εναπόκειται στους γείτονες και σε άλλους να σημειώσουν το τι συμβαίνει και να το αναφέρουν στις αρχές έτσι ώστε να μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση.

Τι ορίζει τη σκληρότητα των ζώων

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ορισμό της σκληρότητας στα ζώα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Suffolk SPCA, What Defines Animal Cruelty? Σημειώστε ότι είναι κακούργημα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης εάν ένα άτομο σκόπιμα ή εν γνώσει βασανίζει ένα ζώο ή σκοτώνει ή τραυματίζει σοβαρά ένα ζώο ή προκαλεί ένα ζώο να αγωνίζεται με ένα άλλο. Είναι επίσης κακούργημα για την διεξαγωγή ενός cockfight, όπου κοτσάνια είναι pitted εναντίον του άλλου και οι θεατές να παίξουν στο ποια από τα ζώα θα κερδίσει.

Σημειώστε ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων πρέπει από το νόμο να παρέχουν τρόφιμα, φροντίδα και στέγη που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του ζώου σε κατάσταση καλής υγείας. Εάν παρατηρήσατε ότι ένα ζώο παραμελείται, ενημερώστε τις αρχές.

Επίσης, μπορείτε να σημειώσετε ότι μερικά άτομα κατέχουν τεράστιο αριθμό σκύλων, αλόγων ή βοοειδών στα σπίτια τους ή στην ιδιοκτησία τους. Εάν κάποιος παραπονείται ότι τα ζώα φαίνεται να είναι υποσιτισμένα, τα ζώα αυτά μπορούν να σωθούν και ο ιδιοκτήτης αυτών των κατοικίδιων ζώων μπορεί να διωχθεί.

Σημειώστε επίσης ότι η μεταφορά ή ο περιορισμός ενός ζώου με ένα σκληρό τρόπο θεωρείται επίσης ως πλημμέλημα. Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο αφήσει ένα κατοικίδιο σε κλειδωμένο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα στα μέσα του καλοκαιριού, αυτή η υπερβολική ζέστη μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ή θάνατο του ζώου.

Τι να κάνετε αν έχετε μαρτυρία κατάχρησης ζώων

Τι μπορείτε να κάνετε αν δείτε κακοποίηση ζώων ή παραμέληση ζώων;

Εάν γνωρίζετε μια περίπτωση κακοποίησης ζώων ή αμέλειας ζώων στην επαρχία Suffolk, Long Island, Νέα Υόρκη, μπορείτε να την αναφέρετε σε:

Το Suffolk County Society για την πρόληψη της σκληρότητας στα ζώα (Suffolk SPCA) μπορεί να προσεγγιστεί με την κλήση (631) 382-7722.

Η κομητεία του Suffolk County για την πρόληψη της σκληρότητας σε ζώα βρίσκεται στο 363 Route 111 στο Smithtown της Νέας Υόρκης.