Ο οδηγός για τους ομοφυλόφιλους οδηγούς του San Miguel de Allende

Φιλικές για φαγητό μπαρ και εστιατόρια στο San Miguel de Allende, Μεξικό

Μια γοητευτική, ισπανική Colonial λόφο στα βουνά και την υψηλή έρημο του κεντρικού Μεξικού, το San Miguel de Allende είναι από καιρό ένας αγαπημένος προορισμός μεταξύ Αμερικανών, Καναδών και Ευρωπαίων ταξιδιωτών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών εκπατρισμένων που διαμένουν εδώ όλο ή μέρος του έτους . Αυτή η γοητευτική πόλη των 60.000 κοντά στην ομώνυμη ιστορική και εκπληκτική πόλη Guanajuato είναι επίσης δημοφιλής με πολλούς Μεξικανούς, ιδιαίτερα τους κατοίκους της πόλης του Μεξικού (175 μίλια) και της Γκουανταλαχάρα (220 μίλια).

Το San Miguel, γεμάτο με γοητευτικά μικρά ξενοδοχεία, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, γκαλερί τέχνης και κομψές μπουτίκ, θυμίζει πολλούς επισκέπτες μιας άλλης υψηλής αποικίας ισπανικής αποικιακής πόλης με παρόμοιο ύψος (περίπου 6500 πόδια), το Σάντα Φε, το Νέο Μεξικό . Και οι δύο πόλεις έχουν έναν καλό αριθμό κατοίκων του GLBT και είναι επίσης αρκετά δημοφιλείς ως προορισμοί για gay ταξιδιού, αλλά ούτε και θα βρείτε πολλές ειδικά επιλογές γκέι νυχτερινής διασκέδασης. Αυτά είναι τα είδη των θέσεων που τείνουν να τραβούν το σετ των 35, και περισσότερα ζευγάρια από τα singles. Παρόλα αυτά, το Σαν Μιγκέλ φιλοξενεί μια χούφτα ζωντανών μπαρ και χορευτικών συλλόγων, όλα αρκετά φιλικά προς τον ομοφυλόφιλο, και μερικά με ένα αξιοσημείωτο gay ακολουθώντας.

Gay Αγαπημένα

Ένα ιδιαίτερο αγαπημένο με ομοφυλόφιλους και ευθείες είναι η λέσχη χορού και το Mint (Mesones 99), το οποίο είναι δίπλα στο υπέροχο φούρνο και καφενείο που ανήκει στο γκέι Petite Four, του οποίου ο ταλαντούχος συνιδιοκτήτης Paco Cardenas δίνει μαθήματα μαγειρικής.

Εάν σταματήσετε από το Petit Four και τυχαίνει να προλάβετε τον Paco, μπορεί να σας δώσει και μερικές χρήσιμες συμβουλές για άλλα μέρη φιλικά προς το φαγητό και το ποτό γύρω από το San Miguel.

Το πιο διάσημο μέρος της πόλης για ζωντανή μουσική, χορό και ποτά είναι η Mama Mia (Umaran 8), η οποία απέχει μόνο από την περίφημη κεντρική πλατεία του El Jardin και είναι ένα δημοφιλές club, μπαρ και εστιατόριο.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Mama Mia είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να έχετε μια μπύρα και να συναναστρέφετε, ειδικά στη βεράντα. Είναι αρκετά τουριστικό και ως επί το πλείστον ευθεία, αλλά είναι ακόμα ένα μέρος κάθε νύχτα κουκουβάγια επισκέπτονται San Miguel πρέπει να επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά.

Ένα άλλο πρέπει για τους επισκέπτες, ομοφυλόφιλος ή ίσιος, να απολαμβάνει κοκτέιλ, ενώ ο ήλιος βγαίνει στην ανοιχτή υπαίθρια σκεπή Luna στην κορυφή της πλαγιάς του ξενοδοχείου Rosewood San Miguel de Allende (Nemesio Diez 11). Θα πληρώσετε λίγο περισσότερο για ποτά ή για να δοκιμάσετε μερικά από τα νόστιμα τάπας, αλλά οι απόψεις του κέντρου της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της εικονικής εκκλησίας Parroquia, είναι καταπληκτικές. Το βράδυ, όταν ο ήλιος έχει ξεθωριάσει, μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα από τα άνετα καθίσματα (που θερμαίνονται από τους λαμπτήρες θερμότητας όταν είναι δροσερό) και κοιτάξτε τα αστέρια.

Εάν είστε το είδος του ταξιδιώτη που ευνοεί τα τοπικά, ανεξάρτητα hangouts όταν βρίσκεστε στο δρόμο, ειδικά σε άλλη χώρα, έχετε κάθε δικαίωμα να ρίξετε τα μάτια σας με την αναφορά του San Miguel Starbucks, αλλά αυτός ο ευρύχωρος, ψηλός οροφής χώρος μόλις από την πλατεία El Jardin είναι ένας από τους πιο φιλόξενους κλάδους της πανταχού παρουσίας αλυσίδας καφέ που θα βρείτε ποτέ. Είναι ανοιχτό αργά, έχει μια όμορφη κεντρική αυλή, υπάρχει Wi-Fi, πολλοί ομοφυλόφιλοι μπαίνουν εδώ και υπάρχουν άνετα καθίσματα μέσα.

Με όλα τα κριτήρια, είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάρετε ένα ποτό καφέ, και ως κεντρικό San Miguel έχει πολύ λίγες μεγάλες επιχειρήσεις αλυσίδας, αυτό το συγκεκριμένο δεν ξεχωρίζει ή ουσιαστικά mar από το χαρακτήρα της ιστορικής περιοχής.

Ένα άλλο εκτρεφόμενο σαλόνι με μια κάπως μικτή ομοφυλοφιλία είναι το Βερολίνο Bar & Bistro (Umaran 19), ένα κομψό και σύγχρονο σημείο που είναι εύκολο να βρεθεί, με το έντονα ζωγραφισμένο δείγμα του στο εξωτερικό του κόκκινου στόκου. Το εσωτερικό του Euro-Boho παρουσιάζει έργα τέχνης πρώτης τάξεως. το μπαρ σερβίρει ένα ωραίο μείγμα ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών μπύρες, κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά (συμπεριλαμβανομένων των λεπτών στικών μονού βύνης). και το σύγχρονο φαγητό, χρησιμοποιώντας τοπικά συστατικά, είναι πρώτης τάξεως. Περιμένετε ένα εκλεπτυσμένο, κοσμικό πλήθος όλων των ηλικιών.

Γύρω από το γκρουπ, το κινηματογραφικό τσέπη Pocket Theatre & Petit Bar (Hernandez Macias 95) παρουσιάζει ταινίες indie στις πρωτότυπες γλώσσες τους (με αγγλικούς υπότιτλους), συμπεριλαμβανομένου και του LGBT.

Είναι ένα δροσερό μικρό χώρο για να παρακολουθείτε ταινίες, για ποτά και ελαφριά γεύματα.

Ένα σχετικά νέο γωνιακό μπαρ, που είναι χαλαρό αλλά αρκετά κομψό και αντλεί το μερίδιό του από ομοφυλόφιλους ντόπιους, είναι το La 21 Unica Cantina, στη γωνία του Ιησού και του Cuadrante. Είναι ένα ζεστό, διασκεδαστικό σημείο με νόστιμα μπαρ, που περιλαμβάνουν εξαιρετική βουτιά ερωταπανίδας, καθώς και μια ωραία επιλογή από κοκτέιλ.