Ο οδηγός για τους καιρούς και τους εκδηλώσεις του επισκέπτη για ταξίδια στην Κίνα τον Ιανουάριο

Ιανουάριος Επισκόπηση

Αχ, Ιανουάριο. Εδώ βρισκόμαστε στην κορυφή του χειμώνα. Αν δεν ξοδεύετε τον Ιανουάριο στο νότο, όπως στην παραλία στο Hainan, θα χρειαστεί να συσκευάσετε το χειμώνα. Αλλά ο Ιανουάριος δεν είναι καθόλου κακός. Στην πραγματικότητα, είναι μια ωραία στιγμή να δούμε την Κίνα. Ας είναι γνωστό, ωστόσο, ότι είναι σίγουρα κρύο!

Εντάξει, ο wimpy China Travel Expert (αυτό είναι εγώ!) Ίσως να παρακάνετε πράγματα. Είναι πραγματικά ένα ξηρό κρύο στο βόρειο τμήμα της Κίνας που σας επιτρέπει να βγείτε και να κάνετε πράγματα, αρκεί να είστε καλά μονωμένοι.

Σε όλη την κεντρική Κίνα, ο καιρός είναι λίγο πιο άβολος γιατί είναι τόσο υγρός όσο και κρύος. Και τα σπίτια και τα κτίρια δεν είναι καλά μονωμένα όπως συνηθίζαμε στη Δύση. Έτσι θα νιώσετε σίγουρα το κρύο πολύ περισσότερο όταν επισκέπτεστε την κεντρική Κίνα.

Αλλά στο νότο, δεν είναι πραγματικά πολύ κακό. Φυσικά θα έχετε ψυχρότερες θερμοκρασίες, αλλά μπορεί να είναι αρκετά άνετο για περιπάτους και αξιοθέατα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε όλη την Κίνα, διαβάστε αυτόν τον οδηγό: Περιφερειακός καιρός στην Κίνα .

Ιανουάριος Καιρός

Εδώ είναι μερικές συνδέσεις για τις μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες και τις βροχοπτώσεις σε μερικές από τις μεγάλες πόλεις της Κίνας. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσετε κατά τη δική σας επίσκεψη.

Προτάσεις συσκευασίας Ιανουαρίου

Τα επίπεδα είναι απαραίτητα για το χειμώνα . Να είστε βέβαιος να διαβάσετε τον τοπικό καιρό μου στην Κίνα και τον πλήρη οδηγό συσκευασίας για την Κίνα για περισσότερα.

Τι είναι σπουδαίο για την επίσκεψη στην Κίνα τον Ιανουάριο

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Ιανουάριο

Κάνει κρύο! Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό. Αν επισκέπτεστε τον Ιανουάριο, τότε αν δεν περάσετε όλη την ώρα στο πολύ μακρινό νότο της Κίνας, θα δοκιμάσετε τη δυστυχία των κρύων κινεζικών χειμώνων.

Το κινεζικό νέο έτος συνήθως προσγειώνεται στα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου .

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως "con", αλλά μπορεί να κάνει τα ταξίδια γύρω από την Κίνα λίγο πιο ακριβά. Απλά κάντε κράτηση μπροστά.

Ο μήνας του καιρού κατά μήνα