Πόσο μακιγιάζ πρέπει να ταξιδέψετε μαζί σας;

Τι να φέρει και τι να αφήσει πίσω

Εάν σχεδιάζετε να ταξιδεύετε, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε πόσο μακιγιάζ να πάρετε μαζί σας. Απλώστε πάρα πολύ σε υγρές συνθήκες και θα βρεθείτε ιδρωμένος και με ένα ραβδωτό πρόσωπο. πακέτο πάρα πολύ λίγα για ένα ταξίδι στο μοντέρνο Μιλάνο και θα νιώσετε εκτός τόπου ανάμεσα στους όμορφους ντόπιους.

Αποφασίστε πόσο μακιγιάζ να κάνετε στο ταξίδι σας αλλά, ευτυχώς, είναι ένα από εκείνα τα αντικείμενα όπου δεν έχει σημασία αυτό πολύ εάν πακετάρετε: ένα κραγιόν που παίρνετε μαζί σας, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιείτε δεν θα σας ωθήσει πάνω από το βάρος σας όριο για πτήσεις ή να κάνετε το σακίδιο σας πολύ βαρύτερο.

Πού θα πάτε;

Ο σημαντικότερος παράγοντας για το πόσο μακιγιάζ πρέπει να συσκευάσετε είναι ποια χώρα θα επισκεφθείτε, το στυλ ταξιδιού σας και πόσο καιρό τα ταξίδια σας είναι για.

Ποια χώρα? - Ο γενικός κανόνας είναι το θερμότερο τη χώρα, τόσο λιγότερο μακιγιάζ θα θέλετε να φορέσετε. Μπορεί να νομίζετε ότι θα φορέσετε μακιγιάζ κάθε μέρα, ακόμα κι αν είναι καυτό (έκανα), αλλά όταν φτάσετε εκεί, είναι πιθανό ότι θα βρεθείτε ανήσυχοι όταν φοράτε ένα πλήρες πρόσωπο.

Η συνεχής εφίδρωση θα κάνει το μακιγιάζ σας να τρέξει, και φορώντας αστάρι, θεμέλιο, concealer, και πολλά άλλα, όλα πάνω από το αντηλιακό, θα σας κάνει να ιδρωθεί και άβολα.

Εάν θα ταξιδέψετε μέσα από ψυχρότερες χώρες, θα έχετε τη δυνατότητα να φορέσετε πολύ περισσότερο μακιγιάζ χωρίς να διακινδυνεύσετε δυσφορία ή μουτζούρα.

Ταξιδιωτικό στυλ - Σε γενικές γραμμές, εάν ταξιδεύετε ως backpacker, πιθανότατα θα φορέσετε λιγότερο μακιγιάζ. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, αλλά ταξιδεύω με έναν προϋπολογισμό σημαίνει συνήθως ότι δεν θα μεταφέρετε πολλά και δεν θα θέλετε να γεμίσετε πολύτιμο χώρο σακίδιο με makeup.

Όχι πολλοί τσάντες που φορούν απορρυπαντικά συνθέτουν όταν ταξιδεύουν - συνήθως απλά τα eyeliner, τη μάσκαρα, κάποια στιλπνή στιλπνότητα - για να βρεθείτε σύντομα και να μην ενοχλείτε.

Εάν είστε ταξιδιώτης πολυτέλειας, πιθανότατα θα ταξιδέψετε με μια μεγαλύτερη βαλίτσα όπου μπορείτε να χωρέσετε μερικά ακόμα αντικείμενα.

Μήκος του ταξιδιού σας - Αν ταξιδεύετε για μια εβδομάδα, μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι ταξιδιωτικά μεγέθη μακιγιάζ που θα διαρκέσει για το μήκος του ταξιδιού σας.

Αν ταξιδεύετε για ένα χρόνο, ίσως θέλετε να έχετε αρκετό μακιγιάζ για να σας κρατήσει για εκείνη τη στιγμή. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας συνθέτουν μάρκες στις περισσότερες χώρες του κόσμου και ο Sephoras είναι στις περισσότερες μεγάλες πόλεις.

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο

Το ένα βασικό στοιχείο για το κιτ μακιγιάζ ταξιδιού σας είναι αντηλιακό. Το αντηλιακό σας βοηθά να αποφύγετε το ηλιακό έγκαυμα, αποτρέψτε τον καρκίνο του δέρματος και σταματήστε την πρόωρη γήρανση του προσώπου και του σώματός σας. Ταξιδέψτε στον κόσμο για ένα χρόνο και μην φοράτε αντηλιακό και θα το μετανιώσετε όταν είστε μεγαλύτεροι. Προσπαθήστε να βρείτε αντηλιακό που είναι αρκετά ελαφρύ και όχι λιπαρό για να σας κρατήσει δροσερό σε καυτές χώρες. Προτεραιότητα να το εφαρμόζετε στο πρόσωπο και το λαιμό σας, το οποίο αιώνεται περισσότερο από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Μακιγιάζ Essentials

Επειδή ταξιδεύω με πλήρες ωράριο, επιλέγω να κουβαλάω ένα από τα πάντα μαζί μου, γιατί συχνά ταξιδεύω σε ζεστά και κρύα κλίματα και μερικές φορές θέλω να προσπαθήσω με την εμφάνισή μου. Εδώ είναι η τρέχουσα λίστα ομορφιάς ταξίδια ομορφιάς μου:

Ακούγεται σαν πολλά, αλλά στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά είναι πολύ μικρά και ελαφριά είδη και μπορώ να τα συσκευάσω σε μια μικρή τσάντα τουαλέτας χωρίς πολύ κόπο.

Τι να αφήσετε πίσω

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω τα πράγματα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα για να συνθέσετε ρουτίνα - το ίδρυμα θα είναι άβολο σε υγρά περιβάλλοντα, εάν εκεί που θα ταξιδεύετε αποκλειστικά, ο bronzer είναι συχνά περιττός όταν θα πάρετε ένα πλούσιο μαύρισμα.

Το κραγιόν είναι επίσης αρκετά άβολο στις ζεστές θερμοκρασίες, γι 'αυτό επιλέγω συχνά το βάλσαμο για τα χείλη με SPF.

Ταξιδεύει σε χαμηλή συντήρηση

Ίσως να μην νομίζετε ότι θα συμβεί σε σας, αλλά το ταξίδι σας κάνει πολύ χαμηλότερη συντήρηση, ειδικά όσον αφορά το μακιγιάζ. Νομίζω ότι σχεδόν κάθε γυναικείο ταξιδιώτη που έχω βρεθεί, μου είπε ότι μόλις μια εβδομάδα στο ταξίδι τους βρήκαν τον εαυτό τους φορώντας λιγότερο μακιγιάζ και κουνιστό φυσικό βλέμμα.

Οι λόγοι για αυτό; Λιγνότητας, ζεστές θερμοκρασίες, hang out με ανθρώπους που πιθανότατα δεν θα δείτε πάλι, και να συναντήσετε άλλα κορίτσια που δεν φορούν πολύ μακιγιάζ.

Στο τέλος της ημέρας, πάρτε ό, τι αισθάνεστε άνετα, μην ανησυχείτε για το να φέρετε πάρα πολλά, καθώς όλα είναι κυρίως ελαφριά και, πάνω απ 'όλα, εστιάζετε στην απόλαυση των εμπειριών σας περισσότερο από ό, τι μοιάζετε.